Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 55755
> >
Город : Івано-Франківськ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Бухоблік та звітність
Резюме № 55755
Опубліковано: 19.05.2014 р.
Рубрика: Бухоблік та звітність

Головний бухгалтер / начальник відділу

Стартова зарплата: 6000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Івано-Франківськ
Освіта: вища
Дата народження: 20.01.1976 г. (48 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 01.2008 по теперішній час (16 років 2 міс.)
В компанії: ПАТ "Західінкомбанк" , Івано-Франківськ
Посада: Головний бухгалтер Івано-Франківської філії
Функціональні обов'язки:
Забезпечення ведення бух. обліку господарськофінансової та операційної діяльності філії,організація контролю за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх операцій,забезпечення складання фінансової та податкової звітності(податок на прибуток ), правильне обчислення та перерахування податків та зборів, здійснення контролю за касовими пераціями, дебеторської та кредиторської заборгованості,облік резервів , коригуючі проводки,складання звітності НБУ, податкову, фонди. Здійснення перевірок всіх ділянок роботи. Відповідальний працівник по фінансовому моніторингу. З 15/02/2013 року філію реорганізовано у відділення.З 0/03/2013 року по даний час згідно договору надання бухгалтерських послуг у відділенні №27 Пат "Західінкомбанк " у обовязки входить: ведення кадрової документації, ведення бухгалтерських рахунків на оплату , актів виконаних робіт(надання послуг) , дорожніх листів , контроль за дебеторської та кредиторської заборгованості, приймання та супровід депозитних та поточних рахунків фізичних та юридичних осіб, розрахунок резервів по кредитах фізичних і юридичних осіб , покупка та продажа готівкової та безготівкової валюти.


C 09.1997 по 12.2007 (10 років 3 міс.)
В компанії: Долинське відділення Ощадбанку №6343, Долина
Посада: Економіст , головний бухгалтер, керуюча філії
Функціональні обов'язки:
Головний економіст філії(3 роки): видача та облуговування банківських платіжних карток,ведення депозитних вкладів,виплата валютних переказів. Головний бухгалтер філії (2 роки). Керуюча філілЇ. Обовязки: Організація роботи для досягнення завдань передбачених бізнеспланом;забезпечення та підтримання якості операційнокасового обслуговування клієнтів; здійснення контролю за дотриманням стандартів обслуговування клієнтів; проведення аналізу діяльності філії для оперативного керівництва;залучення на обслуговування в Банк клієнтів роздрібного бізнесу, створює умови для формування стабільної клієнтської бази філій та збільшення обсягів продаж банківських продуктів клієнтам роздрібного бізнесу;організація роботи по обслуговуванню корпоративних клієнтів банку;організація операційної діяльності та здійснення внутрішнього контролю за операціями на відділенні згідно з вимогами нормативноправових актів НБУ. В підпорядкуванні знаходилося 14 відділень. Штат філії 73 людини.


Освіта
Навчальний заклад: ТАНГ
Дата закінчення: 1997-01-01
Факультет: Банківський бізнес
Спеціальність: Економіст

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Підвищення кваліфікації гол бухгалтера
Компанія: Центр підвищення кваліфікації ЛБУ НБУ
Місто: Львів Період: 11 днів Дата: 01.11.2002

Назва курсу/тренінгу: Підвищення кваліфікації керуючого
Компанія: Регіональний центр ЛБУ НБУ
Місто: Львів Період: 11 днів Дата: 01.09.2005

Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: Володіння ПК – досвідчений користувач

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
У 2005 році відзначена подякою, як кращий працівник Ощадбанку • хороші організаційні та ораторські здібності, вміння працювати з людьми, навчала молоді кадри, які успішно працюють.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Зелений туризм. футбол

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
каменец-подольский экономист борисполь прилуки кассир чернигов деньги в долг умань кременчуг черновцы мукачево юрист каменское миргород кривой рог днепр рейтинг кредитов кредит під 0 николаев бердянск кредит без довідки про доходи харьков кредит онлайн на карту маловідомі мфо україни аналитик смела касир кредит онлайн на карту без отказа срочно бердичев одесса сумы бухгалтер энергодар кропивницкий никополь черкассы измаил мфо україна нові мфо луцк житомир гроші в борг терміново хмельницкий александрия мариуполь юрисконсульт мелитополь ровно полтава всі мфо бровары львов кредит без справки о доходах нові мфо україна тернополь херсон северодонецк славянск киев изюм шостка белая церковь винница ивано-франковск ужгород краматорск невідомі мфо україни запорожье бахмут павлоград операционист все мфо яготин
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
вакансии банков украины работа в страховании список rss вакансии в банках мфо без лицензии работа в банке карта спортбанк работа в финансах маловідомі мфо банковские вакансии невідомі мфо мфо, которые дают всем позика на картку з автоматичним схваленням архив вакансий отзывы спортбанк Новые МФО Украины база мфо украины займ на карту с автоматическим одобрением деньги в долг срочно рейтинг кредитов онлайн Нові МФО України альфа банк киев кредит онлайн на картку без відмови терміново всі мфо україни кредит под 0 процентов кредит наличными киев кредит під 0 відсотків кредит готівкою київ неизвестные мфо альфа банк точки выдачи спортбанк кредитный лимит спортбанк кредит онлайн на карту без отказа микрозайм без отказа малоизвестные мфо гроші в борг работа в банке киев кредит готівкою без довідки про доходи спортбанк все мфо украины вакансии банков кредит наличными без справки о доходах кредит спортбанк вакансии в финансах
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты