Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 57593
> >
Город : Хмельницький
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Роздрібний бізнес
Резюме № 57593
Опубліковано: 02.08.2019 р.
Рубрика: Роздрібний бізнес

Головний економіст

Стартова зарплата: 10000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Хмельницький
Освіта: вища
Дата народження: 25.10.1983 г. (40 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 03.2016 по теперішній час (8 років 1 міс.)
В компанії: Головне управління статистики , Хмельницький
Посада: Головний спеціаліст-економіст сектору планування координації та моніторингу
Функціональні обов'язки:
Узагальнення та підготовка зведеної інформації про проведену роботу щодо залучення респондентів області до електронної звітності.Моніторинг виконання Комплексної програми Головного управління статистики.Організація роботи щодо проведення анкетного опитування респондентів з метою визначення звітного навантаження та пошуку шляхів вдосконалення форм державної статистичної звітності.Забезпечення відповідно до законодавства збереження та захист статистичної інформації, дотримання державної та комерційної таємниці, конфіденційності та знеособленість данних щодо фізичних та юридичних осіб.Здійснення контролю за веденням діловодства, збереження документів. Підготовка та здача в архів статистичних документів.


C 07.2013 по 07.2014 (1 рік )
В компанії: АТ Дельта Банк, Хмельницький
Посада: Економіст
Функціональні обов'язки:
В наслідок інтеграції ПАТ"КРЕДИТПРОМБАНК" в АТ "Дельта Банк".Залучення та консультування клієнтів, відкриття депозитних, кредитних, поточних, карткових рахунків фізичним особам. Оформлення договорів страхування: автоцивілки, ДГО, КАСКО, КАСКО 5+ на основі агентської угоди з СК АХА. Формування договорів в ПО "Галактика".Оформлення договорів страхування: автоцивілки, страхування банківських карт (фін.ризики), страхування життя та здоров'я виїжаючим за кордон. Агентська угода з СК ПЗУ Україна. Оформлення договорів в ПО Qwins.Робота з банкікськими програмами : lotus notes 7, Spider, IsCall Centre, CIA, Cashdesk,АБС БИ2


C 12.2012 по 07.2013 (7 міс.)
В компанії: Хмельницьке відділення ПАТ"Кредитпромбанк", Хмельницький
Посада: Старший економіст
Функціональні обов'язки:
В наслідок проведення реформ з приводу кадрової політики банку в мої обов'язки входило обслуговування як фізичних так і юридичних осіб, ФОПи тобто це робота з чековими книжками, платіжними дорученнями, контроль та підтвердження проводок створених у системі КлієнтБанк, формування виписок по рахунках ФОП.Формування зведених меморіальних документів дня та здача їх у архів.


C 09.2012 по 12.2012 (3 міс.)
В компанії: Хмельницьке відділення 2 ПАТ ПУМБ, Хмельницький
Посада: Економіст ВРБ
Функціональні обов'язки:
Залучення та консультування клієнтів з приводу відкриття депозитних, поточних, карткових рахунків фізичних осіб. Виплата грошових переказів ( western union, contact, UNIStream).Залучення, консультування роздача рекламних буклетів.Заключення та обслуговування договорів еквайрингу.Робота з програмами : lotus notes 7,Sirius,АБСАндромеда.


C 07.2011 по 09.2012 (1 рік 2 міс.)
В компанії: Хмельницьке відділення ПАТ"Кредитпромбанк", Хмельницький
Посада: Економіст ВРБ
Функціональні обов'язки:
Залучення та консультування клієнтів з приводу відкриття депозитних, кредитних, поточних, карткових рахунків фізичних осіб. Виплата грошових переказів(western union, contact, UNIStream, money gram, privat money, allure, anelik), оформлення документів з відкриття та обслуговування індивідуальних сейфів. Формування касових документів на продаж банківських металів, інвестиційних монет.Формування юридичної справи клієнта та здача в архів. Робота з програмами:lotus notes 7, MDDUCK.SCSROOGE2, MDDUCK.SCROOGECallcentre, UPSonline.


Освіта
Навчальний заклад: Хмельницький економічний університет
Дата закінчення: 2006-07-01
Факультет: Фінанси
Спеціальність: Фінанси

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Мастерність продажів в стилі "Дрийв"
Компанія: АТ Дельта Банк
Місто: Чернівці Період: 3 дні Дата: 01.11.2014

Рівень володіння комп'ютером: користувач

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Найбільшим досягненням у своєму житті я вважаю те що все чого уже досягла я досягла сама, не використовуючи родинні зв'язки та знайомства. Лише своїми силами, знаннями та вміннями.
Відомості: Готова надати будь-яку додаткову інформацію, котра може бути потрібна.При потребі готова навчатись.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Туризм по різним куточкам України

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
луцк изюм винница всі мфо бердянск александрия белая церковь северодонецк измаил операционист запорожье деньги в долг павлоград львов кредит без справки о доходах бахмут кредит онлайн на карту хмельницкий энергодар шостка днепр рейтинг кредитов нові мфо україна черкассы невідомі мфо україни все мфо борисполь житомир полтава кривой рог николаев яготин одесса кременчуг ивано-франковск ужгород харьков черновцы никополь прилуки умань бровары бухгалтер маловідомі мфо україни славянск кропивницкий бердичев мукачево нові мфо мариуполь краматорск миргород кредит онлайн на карту без отказа срочно аналитик экономист кассир касир киев херсон ровно чернигов сумы каменец-подольский юрист юрисконсульт гроші в борг терміново кредит під 0 мфо україна каменское мелитополь смела кредит без довідки про доходи тернополь
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
гроші в борг кредит готівкою без довідки про доходи рейтинг кредитов онлайн всі мфо україни кредит наличными без справки о доходах кредитный лимит спортбанк Нові МФО України кредит под 0 процентов мфо, которые дают всем позика на картку з автоматичним схваленням карта спортбанк деньги в долг срочно вакансии банков кредит онлайн на карту без отказа база мфо украины архив вакансий кредит під 0 відсотків работа в страховании кредит готівкою київ отзывы спортбанк кредит спортбанк кредит наличными киев Новые МФО Украины займ на карту с автоматическим одобрением маловідомі мфо неизвестные мфо все мфо украины работа в финансах вакансии банков украины альфа банк альфа банк киев спортбанк вакансии в банках список rss микрозайм без отказа точки выдачи спортбанк вакансии в финансах работа в банке мфо без лицензии банковские вакансии малоизвестные мфо работа в банке киев кредит онлайн на картку без відмови терміново невідомі мфо
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты