Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 57597
> >
Город : Хмельницький
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Операційний супровід
Резюме № 57597
Опубліковано: 05.08.2014 р.
Рубрика: Операційний супровід

Специалист по обслуживанию клиентов

Стартова зарплата: 2500 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Хмельницький
Освіта: вища
Дата народження: 29.10.1978 г. (45 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 10.2008 по 06.2014 (5 років 8 міс.)
В компанії: ПАТ "Альфа-Банк", Хмельницький
Посада: Спеціаліст з обслуговування клієнтів
Функціональні обов'язки:
Консультація клієнтів з питань відкриття рахунків, РКО, переводам, депозитам, кредитам та іншим продуктам/ послугам банка. Відкриття і обслуговування поточних, карткових, депозитних рахунків юридичних і фізичних осіб в національній та іноземній валютах, формування юридичних справ, здійснення ідентифікації клієнтів, обслуговування КлієнтБанк. Отримання та обробка клієнтських заявок на покупку/продаж іноземної валюти на МВРУ та оформлення банківських переказів в іноземній валюті.Випуск та обслуговування корпоративних карток. Обслуговування зарплатних проектів(відкриття та обслуговування карткових рахунків, організація видачі пластикових карток робітникам компаній). Логістика пластикових карток.Бухгалтерський облік без балансового відділення. Облік цінностей відділення на позабалансових рахунках, перевірка, формування та зшив документів дня відділення, передача їх на архів.Навчання та адаптація нових співробітників.


C 04.2007 по 10.2008 (1 рік 6 міс.)
В компанії: ВАТ КБ "Надра", Хмельницький
Посада: Старший касир-менеджер з операцій
Функціональні обов'язки:
Розрахунковокасове обслуговування поточних рахунків юридичних осіб в національній та іноземній валютах. Оформлення грошових чекових книжок. Нарахування комісійних доходів від розрахунковокасового обслуговування клієнтів юридичних осіб. Формування документів дня. Здійснення ідентифікації клієнтів.


C 02.2005 по 03.2007 (2 роки 1 міс.)
В компанії: ЗАТ КБ " ПриватБанк", Хмельницький
Посада: Менеджер по банківському обслуговуванню клієнтів
Функціональні обов'язки:
Проведення касових операцій (прийом платежів від юридичних та фізичних осіб, операції з валюто обміну, зняття готівкових коштів, поповнення депозитних, кредитних і карткових рахунків);Консультація клієнтів з питань відкриття рахунків, РКО, переводам, депозитам, кредитам та іншим продуктам/ послугам банка.Відкриття і обслуговування поточних, карткових, депозитних рахунків юридичних осіб в національній та іноземній валютах, формування юридичних справ, здійснення ідентифікації клієнтів, обслуговування КлієнтБанк.Випуск та обслуговування корпоративних карток. Встановлення та моніторинг овердрафтових кредитів на карткових рахунках.Обслуговування зарплатних проектів(відкриття та обслуговування карткових рахунків, організація видачі пластикових карток робітникам компаній) .Бухгалтерський облік без балансового відділення. Облік цінностей відділення на позабалансових рахунках, перевірка, формування та зшив документів дня відділення, передача їх на архів.Навчання та адаптація нових співробітників.


Освіта
Навчальний заклад: Национальный Университет пищевых технологий
Дата закінчення: 2002-06-01
Факультет: Экономический
Спеціальність: Специалист по учету и аудиту

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: користувач

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
бровары николаев смела полтава операционист каменское изюм кассир юрист ровно тернополь славянск кредит онлайн на карту без отказа срочно невідомі мфо україни юрисконсульт харьков северодонецк касир чернигов прилуки житомир деньги в долг львов бердичев хмельницкий киев бухгалтер никополь кропивницкий кривой рог черкассы рейтинг кредитов черновцы мфо україна ивано-франковск нові мфо измаил винница бахмут кредит без довідки про доходи все мфо кредит онлайн на карту кременчуг яготин днепр белая церковь гроші в борг терміново мелитополь луцк аналитик павлоград запорожье экономист александрия умань бердянск сумы кредит без справки о доходах миргород херсон одесса энергодар мариуполь краматорск шостка нові мфо україна ужгород борисполь всі мфо каменец-подольский кредит під 0 маловідомі мфо україни мукачево
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
точки выдачи спортбанк кредит готівкою київ работа в банке альфа банк кредит под 0 процентов гроші в борг база мфо украины вакансии в финансах кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит готівкою без довідки про доходи позика на картку з автоматичним схваленням рейтинг кредитов онлайн альфа банк киев кредит спортбанк все мфо украины банковские вакансии кредит онлайн на карту без отказа малоизвестные мфо отзывы спортбанк список rss микрозайм без отказа деньги в долг срочно кредит під 0 відсотків займ на карту с автоматическим одобрением невідомі мфо спортбанк мфо без лицензии кредитный лимит спортбанк мфо, которые дают всем неизвестные мфо вакансии банков вакансии в банках работа в банке киев работа в страховании кредит наличными киев работа в финансах Новые МФО Украины архив вакансий Нові МФО України вакансии банков украины всі мфо україни маловідомі мфо карта спортбанк кредит наличными без справки о доходах
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты