Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 57893
> >
Город : Миколаїв
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Роздрібний бізнес
Резюме № 57893
Опубліковано: 28.01.2016 р.
Рубрика: Роздрібний бізнес

Экономист

Стартова зарплата: 3200 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Миколаїв
Освіта: вища
Дата народження: 24.12.1991 г. (32 роки )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 11.2015 по 12.2015 (1 міс.)
В компанії: ТОВ "Виробник Металевих контейнерів", Миколаїв
Посада: Менеджер ЗЕД
Функціональні обов'язки:
На посаді Менеджера ЗЕД виконувала підготовку документів для імпорту/експорту товару.Підготовка документів для проходження сертифікації Екологічної безпеки, РТПП, супроводжувальної документації. Підготовка документів для отримання сертифікатів проходження товарів.Підготовка документів для проходження експертизи експортного контролю. Підготовка рахункуфактури, інвойсу. Підготовка документів для отримання електроного ключа для виводу декларації. Декларування товару.


C 05.2015 по 09.2015 (4 міс.)
В компанії: ПАТ "Альфа-Банк", Миколаїв
Посада: Спеціаліст з операційно-касової роботи
Функціональні обов'язки:
Консультування клієнтів з питань обслуговування.Своєчасне та належне проведення готівкових та безготівкових операцій за рахунками фізичних осіб(відкриття рахунку,прийом додаткових внесків, видача коштів, безготівкові перерахування з поточних та депозитних рахунків згідно доручення вкладника, перерахування коштів на поточні рахунки вкладників в інших установах банків, поповнення/видача з карткових рахунків міжнародних систем та ін.). Виконання операцій з переказу іноземної валюти за межі України за дорученнями фізичних осіб та виплати фізичним особам переказаної їм із за кордону іноземної валюти без відкриття поточного рахунку через міжнародні платіжні системи грошових переказів.


C 08.2014 по 01.2015 (5 міс.)
В компанії: Імексбанк, Миколаїв
Посада: Провідний економіст
Функціональні обов'язки:
Консультування клієнтів з питань обслуговування.Оформлення первинних/касових документів по операціях з клієнтами, справ з юридичного оформлення рахунку клієнтів. Виконання платіжних вимог. Робота з картковими продуктами НСМЕП та МПС Visa(обслуговування клієнтів з питань випуску, ознойомлення клієнта з тарифами,приймання документів та оформлення ПК, видача карток, виписок, пінконвертів, та довідок, позабалансовий облік платіжних карток та пінконвертів). Оформлення договорів банківського вкладу(рахунку),ознайомлення клієнта з умовами залучення вкладів, з діючими тарифами. Своєчасне та належне проведення готівкових та безготівкових операцій за рахунками фізичних осіб(відкриття рахунку,прийом додаткових внесків, видача коштів, безготівкові перерахування з поточних та депозитних рахунків згідно доручення вкладника, перерахування коштів на поточні рахунки вкладників в інших установах банків, поповнення/видача з карткових рахунків міжнародних систем та ін.). Виконання операцій з переказу іноземної валюти за межі України за дорученнями фізичних осіб та виплати фізичним особам переказаної їм ізза кордону іноземної валюти без відкриття поточного рахунку через міжнародні платіжні системи грошових переказів "WesternUnion", "Contact", "Unistream", "MoneyGram", "RIA", "Швидко". Операції з банківськими металами, чеками.Забезпечення правильності оформлення всіх прийнятих документів, необхідних для відкриття/закриття, переоформлення рахунків відповідно до вимог.Робота з банківським програмним забезпеченням "IsCard", "Production Way4", ПК "БІСГРАНТ".Протягом роботи 20.1142114р. В.о. начальника відділення.


C 08.2013 по 07.2014 (11 міс.)
В компанії: ПАТ «ВТБ БАНК», Миколаїв
Посада: Старший спеціаліст відділу супроводження продажів
Функціональні обов'язки:
Внесення в АБС Б2 обов’язкових параметрів договорів страхування. Контроль за своєчасним підвищенням процентної ставки. Проведення реструктуризації кредитної заборгованості. Проведення щорічного або щоквартального аналізу та переоцінки фінансового стану позичальника (поручителя) відповідно до внутрішніх нормативних документів. Друк та оформлення сформованих видаткових позабалансових ордерів, та на їх підставі вилучення зі сховища цінностей Банку оригіналів договорів (кредитного, застави/ поруки) та додаткових угод до них з подальшою передачею їх до Відділу оперативного зберігання Управління супроводження банківських операцій ГО. Проведення регулярних перевірок стану та наявності заставного майна з періодичністю, визначеною внутрішніми нормативними документами. Забезпечення надання письмового запиту відповідальній особі в ГО щодо виведення об’єкту застави з Державний реєстр обтяжень рухомого майна (ДРОРМ) та отримання відповідних витягів з ДРОРМ. Формування проектів додаткових угод до договорів (кредитного, іпотеки, поруки, застави), графіку повернення кредиту і сплати процентів та розрахунку вартості сукупних послуг у разі проведення реструктуризації/ зміни умов. Отримання ПК та ПІНконверти, з подальшим підтвердженням акта прийманняпередавання ПК та ПІНконвертів. Здійснення знищення ПІНконвертів з подальшим складанням акта про знищення. Встановлення кредитних лімітів по картрахункам. Підбір та звірка документів для подальшої передачі до відділення (дирекції) для формування меморіальних документів дня. Обробка повідомлень за «Платежами населення» в АБС з подальшим перерахуванням коштів отримувачу. Оформлення зведених прибуткововидаткових касових ордерів по операціях з платіжними картками по ПОС-терміналах відповідно до сформованого сумарного звіту ПОСтермінала.


Освіта
Навчальний заклад: Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова
Дата закінчення: 2014-06-01
Факультет: Інженерно-економічний
Спеціальність: Фінанси та кредит

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Технічна
Французька: Базова
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Internet Explorer, Microsoft Word, Microsoft Excel, Power Point. Цільові програми ОДБ, IS-CARD, IS-CALLCENTER, IBM Lotus Notes,"Production Way4", ПК "БІСГРАНТ".

Додаткова інформація
Відомості: Водійське посвідчення категорії «В». Особисті якості : Відповідальність, комунікабельність, енергійність, самовладання, добре почуття гумору, організаційні здібності. Не палю.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Йога, іноземні мови, психологія, хендлінг, кондитерське діло.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
житомир александрия северодонецк кредит без довідки про доходи ровно бухгалтер кредит онлайн на карту без отказа срочно никополь ужгород харьков кредит під 0 хмельницкий черкассы ивано-франковск тернополь сумы днепр одесса шостка смела невідомі мфо україни павлоград гроші в борг терміново кропивницкий мфо україна бердичев львов миргород измаил мукачево каменское запорожье киев бахмут операционист изюм черновцы рейтинг кредитов экономист белая церковь каменец-подольский кассир маловідомі мфо україни всі мфо славянск нові мфо україна винница николаев бровары кременчуг юрисконсульт полтава чернигов энергодар все мфо мелитополь кредит без справки о доходах аналитик прилуки умань краматорск кривой рог херсон мариуполь луцк юрист деньги в долг нові мфо борисполь касир яготин кредит онлайн на карту бердянск
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит онлайн на картку без відмови терміново альфа банк киев кредит готівкою без довідки про доходи малоизвестные мфо отзывы спортбанк спортбанк альфа банк Нові МФО України точки выдачи спортбанк работа в страховании невідомі мфо Новые МФО Украины кредит під 0 відсотків кредит под 0 процентов кредит наличными без справки о доходах вакансии в финансах всі мфо україни карта спортбанк мфо без лицензии рейтинг кредитов онлайн база мфо украины кредит спортбанк кредит онлайн на карту без отказа банковские вакансии вакансии банков работа в финансах вакансии банков украины займ на карту с автоматическим одобрением вакансии в банках кредитный лимит спортбанк микрозайм без отказа работа в банке киев гроші в борг работа в банке кредит готівкою київ архив вакансий деньги в долг срочно мфо, которые дают всем все мфо украины кредит наличными киев позика на картку з автоматичним схваленням неизвестные мфо маловідомі мфо список rss
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты