Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 59497
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Служба безпеки
Резюме № 59497
Опубліковано: 05.01.2015 р.
Рубрика: Служба безпеки

Керівник напрямку інформаційної безпеки / провідний спеціаліст / аудитор

Стартова зарплата: 10000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 18.07.1970 г. (53 роки )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 04.2014 по 10.2014 (6 міс.)
В компанії: ПАТ «БГ БАНК», Київ
Посада: Начальник Відділу інформаційної безпеки
Функціональні обов'язки:
Вдосконалив Систему управління інформаційною безпекою банку (СУІБ) (комплекс адміністративних та організаційнотехнічних заходів по забезпеченню інформаційної безпеки банку згідно ISO27000) В якості адміністратора захисту інформації НБУ забезпечив регулярну генерацію та підтримку таємних електронних ключів розрахункової палати НБУ, системи автоматизації банківської діяльності, інших міжнародних платіжних систем. В період термінової реорганізації банку забезпечив стабільне функціонування систем інформаційної безпеки, відновив систему відеоспостереження та контролю доступу на головному офісі Банку після захвату будівлі митингуючими, розробив та вдосконалив ряд нормативних документів.


C 11.2012 по 03.2014 (1 рік 4 міс.)
В компанії: ПАТ «АВТОКРАЗБАНК», Київ
Посада: Начальник Управління інформаційної безпеки
Функціональні обов'язки:
Розробив методологію, впровадив та постійно вдосконалював Систему управління інформаційною безпекою банку (СУІБ) (комплекс адміністративних та організаційнотехнічних заходів по забезпеченню інформаційної безпеки банку згідно ISO 27000) Організував взаємодію всіх бізнеспідрозділів Банку з Департаментом безпеки та Управлінням ІБ з виконання комплексу організаційнотехнічних заходів інформаційної безпеки банку. При взаємодії з службами безпеки інших банків попередив спроби несанкціонованого виводу коштів на загальну суму близько 2 200 000 грн. Впровадив єдиний центр управління таємними електронними ключами «Вега». Впровадив захист клієнтської частини системи клієнтбанк на базі токенів. Створив та постійно вдосконалював систему антивірусного захисту та захисту від несанкціонованого витікання конфіденційної інформації на базі програмнотехнічних рішень компанії McAfee. Забезпечив виявлення та блокування спроб несанкціонованого розголошення інформації. За результатами перевірки СУІБ НБУ за стандартом ISO 27000 (грудень 2013) отримано оцінки якості 90-100% (відмінно).


C 11.2004 по 10.2012 (7 років 11 міс.)
В компанії: АТ «БРОКБІЗНЕСБАНК», Київ
Посада: Начальник відділу аудиту ІТ та управління ІТ ризиками
Функціональні обов'язки:
Розробив та впровадив систему аудитів ІТ безпеки банку на підставі вимог НБУ та міжнародних платіжних систем з інформаційної безпеки (PCI DSS, Visa Secure) Розробив методологію та розпочав впровадження Системи управління інформаційною безпекою банку (СУІБ) (комплекс адміністративних та організаційнотехнічних заходів по забезпеченню інформаційної безпеки банку згідно ISO27000). Розробив, впровадив та організував адміністрування декількох автоматизованих систем інформаційної безпеки. При взаємодії з службами безпеки інших банків попередив спроби несанкціонованого виводу коштів на загальну суму близько 8 000 000 грн. Створив та постійно вдосконалював систему антивірусного захисту та захисту від несанкціонованого витікання конфіденційної інформації на базі програмнотехнічних рішень компанії McAfee. Створив та адміністрував дилінгову систему забезпечення маржинальної торгівлі фізичних осіб FOREX


C 10.2001 по 11.2004 (3 роки 1 міс.)
В компанії: ТОВ «Сучасні спеціалізовані системи», Київ
Посада: Виконавчий директор
Функціональні обов'язки:
Організував та постійно вдосконалював системи адміністрування та контролю технічних робот на замовлення клієнтів Розробив на основі стандартної конфігурації для України та підтримував у клієнтів декілька конфігурацій «1С:Підприємство» з роздрібної торгівлі.


C 03.1998 по 09.2001 (3 роки 6 міс.)
В компанії: SVT Fortuna (Opel), Київ
Посада: Начальник технічного відділу, Керівник навчального центру
Функціональні обов'язки:
Створив та обслуговував програмноапаратні комплекси для збору та аналізу бухгалтерської та маркетингової інформації на базі локальних обчислювальних мереж підприємства. Забезпечив технічне обслуговування комп‘ютерної техніки Забезпечив інформаційну підтримку технічного процесу, забезпечував зв‘язок з відділом технічної підтримки концерну Adam Opel AG, Німеччина


C 08.1988 по 03.1998 (9 років 7 міс.)
В компанії: Дійсна військова служба, Київ
Посада: Старший офіцер
Функціональні обов'язки:
Оперативнотехнічна служба


Освіта
Навчальний заклад: Військовий Інститут зв‘язку та інформації
Дата закінчення: 1993-07-01
Факультет: Обчислювальної техніки
Спеціальність: Інженер з обслуговування обчислювальних систем мереж та комплексів

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Впровадження, управління та аудит Системи Управління Інформаційною Безпекою (ISO 27001)
Компанія: British Standart Institute
Місто: Київ Період: 10 днів Дата: 01.01.2007

Назва курсу/тренінгу: Проведення ІТ аудиту з використанням методології стандарту COBIT 4.1
Компанія: Національний центр підготовки банківських працівників
Місто: Київ Період: 1 день Дата: 01.01.2009

Назва курсу/тренінгу: Аудит банківських ризиків
Компанія: Національний центр підготовки банківських працівників
Місто: Київ Період: 2 дня Дата: 01.01.2011

Назва курсу/тренінгу: Організація інформаційної безпеки банків України у відповідності до стандарту СОУ Н НБУ 65.1 СУІБ 1.0-2.0 (ISO 27001-27002)
Компанія: Національний центр підготовки банківських працівників
Місто: Київ Період: 1 день Дата: 01.01.2012

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Розмовна
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: експерт
Комп'ютерні навички: Розробка, впровадження, управління та аудит систем и процесів забезпечення інформаційної безпеки підприємств на базі вимог стандартів ISO 27000 та PCIDSS v2.0. Використання методології CobIT. Впровадження та адміністрування антивірусних, DLP, SIEM систем.Організація роботи та управління діяльністю інформаційно-технічної служби підприємства. Аналіз бізнес-процесів підприємства та розробка програмно-апаратних комплексів для їх оптимізації.Проектування, створення та обслуговування локальних та глобальних мереж, а також програмно-апаратних систем на їх основі. Налагодження и системне обслуговування Active Directory, Microsoft Windows, Windows Server, систем антивірусного захисту та захисту інформації McAfee, адміністрування прикладного та системного програмного забезпечення. Швидко освоюю та оптимізую роботу незнайомих для мене програмно-апаратних комплексів.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
За запрошенням «Національного центру підготовки банківських працівників» проводжу семінари з питань впровадження СУІБ та аудиту інформаційної безпеки. На початку 2014 році був визнаний найкращим спеціалістом-викладачем за цими напрямками.
Відомості: Водійські права (категорія “B”), власний автомобіль
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
бровары северодонецк экономист белая церковь рейтинг кредитов гроші в борг терміново тернополь чернигов смела хмельницкий прилуки энергодар кредит онлайн на карту кривой рог кредит без справки о доходах кредит онлайн на карту без отказа срочно бахмут мариуполь невідомі мфо україни миргород кредит без довідки про доходи борисполь касир павлоград операционист житомир деньги в долг винница львов одесса бухгалтер черкассы ужгород все мфо шостка каменское нові мфо україна николаев запорожье нові мфо ивано-франковск аналитик херсон юрисконсульт яготин изюм никополь полтава кредит під 0 каменец-подольский кассир днепр юрист бердянск мелитополь мукачево харьков бердичев умань всі мфо славянск ровно краматорск мфо україна черновцы киев кропивницкий сумы александрия кременчуг маловідомі мфо україни луцк измаил
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
мфо без лицензии банковские вакансии вакансии в финансах все мфо украины вакансии банков украины вакансии в банках работа в страховании позика на картку з автоматичним схваленням альфа банк киев архив вакансий кредит готівкою без довідки про доходи база мфо украины работа в банке вакансии банков невідомі мфо список rss кредит наличными без справки о доходах мфо, которые дают всем кредит онлайн на карту без отказа Новые МФО Украины точки выдачи спортбанк деньги в долг срочно гроші в борг кредит под 0 процентов неизвестные мфо малоизвестные мфо займ на карту с автоматическим одобрением кредит під 0 відсотків карта спортбанк работа в финансах кредитный лимит спортбанк кредит наличными киев кредит готівкою київ Нові МФО України альфа банк маловідомі мфо кредит спортбанк рейтинг кредитов онлайн спортбанк всі мфо україни кредит онлайн на картку без відмови терміново микрозайм без отказа работа в банке киев отзывы спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты