Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 60270
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Казначейство
Резюме № 60270
Опубліковано: 10.02.2016 р.
Рубрика: Казначейство

Спеціаліст відділу обліку міжбанківських операцій управління супроводження банківських операцій

Стартова зарплата: 4000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 16.12.1977 г. (46 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 07.2011 по 12.2014 (3 роки 5 міс.)
В компанії: АТ «ЄВРОГАЗБАНК», Київ
Посада: Головний економіст відділу обліку міжбанківських операцій управління супроводження банківських операцій
Функціональні обов'язки:
Здійснювати формування платіжних та інформаційних повідомлень у SWIFT форматах МТ 399,300,202,999 на підставі розпоряджень (тікетів), договорів; Зараховувати клієнтські надходження в іноземній валюті на відповідні рахунки (1919,2602, 2603,2620); Проведення в ОДБ операції за кореспондентськими рахунками в національній та іноземних валютах; На підставі тікетів вводити в ОДБ операції з купівліпродажу іноземної валюти на міжбанківському валютному ринку України; На підставі тікетів вводити в ОДБ операції неттінгу; На підставі тікетів вводити в ОДБ операції з конверсії валюти; На підставі тікетів вводити в ОДБ операції SWOP; На підставі тікетів вводити в ОДБ операції ФОРВАРД.


C 08.2009 по 09.2010 (1 рік 1 міс.)
В компанії: ПАТ «КЛАСИКБАНК», Київ
Посада: Начальнік Відділу кореспондентських рахунків Департаменту Казначейства
Функціональні обов'язки:
Формування повного пакету документів на відкриття / закриття та перереєстрацію кореспондентських рахунків типу «ЛОРО», «НОСТРО»; реєстрація рахунків у податковій інспекції у електронному вигляді та паперових носіях;реєстрацію та перереєстрацію рахунків у НБУ; повідомлення банків – кореспондентів (Лоро рахунків) про надходження коштів на їх кореспондентський рахунок; оформлення та відправка платіжних доручень у свіфтвому, телексному та електронному виглядах для відправки валютних коштів за дорученням клієнтів по розпорядженню Головного банку, відділень та філій; оформлення та відправка банківських переказів (форекс, готівка, МБК, тощо) по розпорядженню Головного банку, відділень та філій банку; оформлення та відправка свіфтових підтверджень до банків контрагентів з якими підписані генеральні угоди з фориксних та міжбанківських угод; оформлення та відправка виписок з рахунків для банківкореспондентів; отримання виписок від банків – контрагентів та перевірка залишків по кореспондентських рахунках; контролювання ліміту залишку коштів на кореспондентських рахунках банківкореспондентів; на вимогу банків кореспондентів підтвердження залишку на кореспондентських рахунках відкритих на балансі банків контрагентів та на балансі банку; відправлення до банків кореспондентів уточнень, змін до платіжних доручень згідно розпоряджень від структурних підрозділів банку; укладання генеральніх договорів; Проведення переговорів, укладання угоди від імені банку на купівлюпродаж готівки в національній та іноземній валюі; Надання до НБУ інформації з операцій неторговельного характеру за допомогою відповідного програмного забезпечення (АРМзаявка).


C 02.2009 по 08.2009 (6 міс.)
В компанії: ВАТ КБ «Преміум», Київ
Посада: Начальнік Відділу кореспондентських рахунків Департаменту Казначейства
Функціональні обов'язки:
Формування повного пакету документів на відкриття / закриття та перереєстрацію кореспондентських рахунків типу «ЛОРО», «НОСТРО»; реєстрація рахунків у податковій інспекції у електронному вигляді та паперових носіях; реєстрацію та перереєстрацію рахунків у НБУ; повідомлення банків – кореспондентів (Лоро рахунків) про надходження коштів на їх кореспондентський рахунок; оформлення та відправка платіжних доручень у свіфтвому, телексному та електронному виглядах для відправки валютних коштів за дорученням клієнтів по розпорядженню Головного банку, відділень та філій; оформлення та відправка банківських переказів (форекс, готівка, МБК, тощо) по розпорядженню Головного банку, відділень та філій банку; оформлення та відправка свіфтових підтверджень до банків контрагентів з якими підписані генеральні угоди з фориксних та міжбанківських угод; оформлення та відправка виписок з рахунків для банківкореспондентів; отримання виписок від банків – контрагентів та перевірка залишків по кореспондентських рахунках; контролювання ліміту залишку коштів на кореспондентських рахунках банківкореспондентів; на вимогу банків кореспондентів підтвердження залишку на кореспондентських рахунках відкритих на балансі банків контрагентів та на балансі банку; відправлення до банків кореспондентів уточнень, змін до платіжних доручень згідно розпоряджень від структурних підрозділів банку; укладання генеральніх договорів; Проведення переговорів, укладання угоди від імені банку на купівлюпродаж готівки в національній та іноземній валюі; Надання до НБУ інформації з операцій неторговельного характеру за допомогою відповідного програмного забезпечення (АРМзаявка).


C 08.2007 по 02.2009 (1 рік 6 міс.)
В компанії: ВАТ КБ «Національний стандарт», Київ
Посада: Головний фахівець сектору кореспондентських відносин відділу Казначейства
Функціональні обов'язки:
Формування повного пакету документів на відкриття / закриття та перереєстрацію кореспондентських рахунків типу «ЛОРО», «НОСТРО»; реєстрація рахунків у податковій інспекції у електронному вигляді та паперових носіях; реєстрацію та перереєстрацію рахунків у НБУ; повідомлення банків – кореспондентів (Лоро рахунків) про надходження коштів на їх кореспондентський рахунок; оформлення та відправка платіжних доручень у свіфтвому, телексному та електронному виглядах для відправки валютних коштів за дорученням клієнтів по розпорядженню Головного банку, відділень та філій; оформлення та відправка банківських переказів (форекс, готівка, МБК, тощо) по розпорядженню Головного банку, відділень та філій банку; оформлення та відправка свіфтових підтверджень до банків контрагентів з якими підписані генеральні угоди з фориксних та міжбанківських угод; оформлення та відправка виписок з рахунків для банківкореспондентів; отримання виписок від банків – контрагентів та перевірка залишків по кореспондентських рахунках; контролювання ліміту залишку коштів на кореспондентських рахунках банківкореспондентів; на вимогу банків кореспондентів підтвердження залишку на кореспондентських рахунках відкритих на балансі банків контрагентів та на балансі банку; відправлення до банків кореспондентів уточнень, змін до платіжних доручень згідно розпоряджень від структурних підрозділів банку;


C 07.2005 по 08.2007 (2 роки 1 міс.)
В компанії: АТ „Банк Велес”, Київ
Посада: Економіст управління валютних операцій та кореспондентських відносин
Функціональні обов'язки:
Бухгалтерський супровід операцій, що проводяться валютним управлінням та проведенням документарних операцій. Ведення обліку операцій по прямих кореспондентських рахунках, відкритих в банках кореспондентах, а також по кореспондентських рахунках, відкритих на балансі банку. Здійснення валютного контролю за експортноімпортними операціями клієнтів Банку. Здійснення операцій по купівлі – продажу іноземних валют для власних потреб Банку та за дорученням клієнтів банку. Зарахування валютних надходжень на рахунки резидентів та нерезидентів. Розгляд валютних заявок клієнтів Банку, щодо купівлі іноземної валюти на міжбанківському валютному ринку України. Контроль за своєчасним та повним обсягом наданих документів необхідних для здійснення валютних операцій. Складання та надання у відповідності до вимог НБУ наступної Звітності: Форма 520, 251 – (файл 39 – Курс та обсяги купівлі та продажі валюти); Форма 552 – (файл 27 – Обороти по розподільчих рахунках); Форма 552–(файл D3 – Продаж безготівкової іноземної валюти); Форма 552 – (файл С9 – Надходження безготівкової іноземної валюти) Форма 538 – (файл 70 – Купівля безготівкової іноземної валюти) Форма 618 – (файл 26 – Кошти розміщені та залучені в інших банках); Форма 555 – (Файл Е2 – Інформація про переказ безготівкової іноземної валюти). Ведення журналу реєстрації експортних та імпортних операцій. Журнал реєстрації платіжних доручень в іноземній валюті.


C 09.2004 по 05.2005 (8 міс.)
В компанії: АКБ „Східно – Європейський банк”, Київ
Посада: Провідний спеціаліст відділу розвитку корпоративного бізнесу
Функціональні обов'язки:
Всебічний аналіз та координація фінансових показників діяльності структурних підрозділів відділень. Підготовка пропозицій щодо перспективи розвитку відділень. Аналіз результатів внутрішнього рейтингування відділень. Аналіз доцільності відкриття відділень. Складання звітів про показники фінансово – економічної діяльності відділень. Організація роботи безбалансових відділень.


C 12.2000 по 09.2004 (3 роки 9 міс.)
В компанії: АКБ „Східно – Європейський банк”, Київ
Посада: Бухгалтер – операціоніст відділення
Функціональні обов'язки:
Обслуговування юридичних та фізичних осіб. Депозити та кредити фізичних та юридичних осіб. Перекази Western Union. Обмін валют. Міжбанківські операції. Операції з платіжними картками.


Освіта
Навчальний заклад: Національна Академія Управління
Дата закінчення: 2000-06-01
Факультет: Фінансовий менеджмент
Спеціальність: Банківська справа

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Курс за спеціальністю: бухгалтер та головній бухгалтер
Компанія: Учбовий центр «Успіх»
Місто: М. Київ Період: 8 місяців Дата: 01.04.2006

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Комп’ютер: володію вільно із застосуванням програмного забезпечення Windows XP, редактор Word, Excel, а також Internet. Банківські програми (В2, Скрудж 2, 3.)

Додаткова інформація
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Комп’ютери, Інтернет, музика, політика, економіка

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
сумы прилуки ровно бердянск энергодар александрия краматорск экономист кассир операционист маловідомі мфо україни всі мфо ивано-франковск изюм миргород бахмут северодонецк бровары касир тернополь бердичев никополь невідомі мфо україни павлоград измаил черкассы кременчуг полтава все мфо умань юрист кривой рог хмельницкий харьков черновцы житомир мариуполь борисполь кредит онлайн на карту без отказа срочно запорожье рейтинг кредитов юрисконсульт луцк кредит без довідки про доходи кредит без справки о доходах кредит під 0 кредит онлайн на карту мелитополь винница шостка яготин аналитик львов белая церковь мфо україна гроші в борг терміново ужгород деньги в долг николаев мукачево одесса каменское каменец-подольский бухгалтер нові мфо днепр славянск чернигов киев херсон кропивницкий смела нові мфо україна
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
все мфо украины маловідомі мфо займ на карту с автоматическим одобрением вакансии в банках деньги в долг срочно кредит наличными без справки о доходах работа в финансах кредит спортбанк отзывы спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново база мфо украины карта спортбанк работа в страховании кредитный лимит спортбанк точки выдачи спортбанк список rss рейтинг кредитов онлайн Нові МФО України Новые МФО Украины кредит онлайн на карту без отказа работа в банке работа в банке киев альфа банк киев спортбанк невідомі мфо кредит наличными киев банковские вакансии мфо без лицензии вакансии банков украины кредит готівкою без довідки про доходи кредит під 0 відсотків альфа банк мфо, которые дают всем микрозайм без отказа неизвестные мфо кредит под 0 процентов малоизвестные мфо гроші в борг вакансии банков кредит готівкою київ архив вакансий вакансии в финансах всі мфо україни позика на картку з автоматичним схваленням
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты