Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 60488
> >
Город : Кропивницький
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Різне
Резюме № 60488
Опубліковано: 09.05.2015 р.
Рубрика: Різне

Руководитель подразделения

Стартова зарплата: 7000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Кропивницький
Освіта: вища
Дата народження: 14.12.1985 г. (38 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 07.2013 по 11.2014 (1 рік 4 міс.)
В компанії: ПАТ КБ "Надра", Кропивницький
Посада: Руководитель группы отделений
Функціональні обов'язки:
Організація підтримки ефективної комунікації на різних рівнях (Центральний Офіс (РУ); Відділення (РУ); Узгодження та перерозподіл планових завдань на Відділення за погодженням з Директором Відділення (РУ); Забезпечення виконання доведених планових показників групою підпорядкованих Відділень; Забезпечення залучення нових клієнтів з метою збільшення клієнтської бази; контроль та аналіз результатів діяльності, участь в розробці та реалізації плану підтримки комерційної активності підпорядкованих Відділень; Аналіз діяльності підпорядкованих Відділень, приймання рішень, направлених на виконання планових показників, покладених на конкретне підпорядковане Відділення; Надання практичної і методичної допомоги (наставництво) на місцях працівникам; Контроль вивчення працівниками підпорядкованих Відділень інструктивних матеріалів та пам'яток по новим та діючим в Банку продуктам, процесам, акціям, спеціальним пропозиціям тощо, а також здійснення періодичного контролю знань працівників підпорядкованих Відділень; проведення системи внутрішніх тренінгів; Контроль якості обслуговування клієнтів на підпорядкованих Відділеннях; Проведення поточної оцінки кадрового потенціалу підпорядкованих Проведення співбесіди з кандидатами на посади у підпорядкованих відділеннях.


C 06.2012 по 07.2013 (1 рік 1 міс.)
В компанії: ПАТ КБ "Надра", Кропивницький
Посада: Начальник отделения
Функціональні обов'язки:
залучення клієнтів – фізичних та юридичних осіб; відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб; видача та супроводженням кредитів юридичних та фізичних осіб; видача та супроводженням кредитних карток; укладання депозитних договорів; Збереження майна та інших цінностей відділення; забезпечення виконання планів відділення; організація роботи персоналу; забезпечення якісної та ефективної роботи відділення.


C 10.2011 по 03.2012 (5 міс.)
В компанії: ТОВ Авега Партнер, Кропивницький
Посада: Менеджер по сбыту
Функціональні обов'язки:
Робота з існуючими клієнтами щодо реалізації продукції;Пошук та залучення потенційних покупців. Збереження майна та інших цінностей ; забезпечення виконання планів ; організація роботи персоналунарахування заробітної плати.видання накладних.приймання товару на складвидача товару покупцямприймання заказів


C 08.2011 по 09.2011 (1 міс.)
В компанії: ВАТ "ЕРСТЕ БАНК", Кропивницький
Посада: В.о.начальника отделения
Функціональні обов'язки:
залучення клієнтів – фізичних та юридичних осіб; відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб; видача та супроводженням кредитів юридичних та фізичних осіб; видача та супроводженням кредитних карток. укладання депозитних договорів; збереження майна та інших цінностей відділення.


C 08.2009 по 08.2011 (2 роки )
В компанії: ПАТ "Банк Форум", Кропивницький
Посада: Ведущий экономист - в.о начальника отделения
Функціональні обов'язки:
залучення клієнтів – фізичних та юридичних осіб; відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб; видача та супроводженням кредитів юридичних та фізичних осіб; видача та супроводженням кредитних карток. укладання депозитних договорів; збереження майна та інших цінностей відділення.


C 09.2008 по 06.2009 (9 міс.)
В компанії: ВАт "укргазбанк", Александрия
Посада: Старший экономист
Функціональні обов'язки:
відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб; видача та супроводженням кредитів юридичних та фізичних осіб; видача та супроводженням кредитних карток. кредитування та супроводженням кредитів фізичних осіб та юридичних осіб. Залучення потенційних клієнтів, відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб; видача та супроводженням кредитів юридичних та фізичних осіб видача та супроводженням кредитних карток.


C 02.2008 по 09.2008 (7 міс.)
В компанії: ТОВ , Александрия
Посада: Старший экономист
Функціональні обов'язки:
відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб; видача та супроводженням кредитів юридичних та фізичних осіб; видача та супроводженням кредитних карток. кредитування та супроводженням кредитів фізичних осіб та юридичних осіб. Залучення потенційних клієнтів укладання депозитних договорів; збереження майна та інших цінностей відділення.


C 08.2007 по 02.2008 (6 міс.)
В компанії: Филия Проминвестбанка в г.Александрия, Александрия
Посада: Старший экономист отдела кредитования
Функціональні обов'язки:
відкриття та обслуговування поточних рахунків юридичних осіб; видача та супроводженням кредитів юридичних та фізичних осіб; видача та супроводженням кредитних картоккредитування та супроводженням кредитів фізичних осіб та юридичних осіб.Залучення потенційних клієнтів, укладання депозитних договорів; збереження майна та інших цінностей відділення.


Освіта
Навчальний заклад: Кировоградский национальный технический унтверситет
Дата закінчення: 2007-06-01
Факультет: Экономики и менеджмента
Спеціальність: Менеджмент организаций

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Треннинг для региогальних тренеров
Компанія: Отдел бизнес-обучения ПАТ КБ "Надра"
Місто: Киев Період: 4 месяца Дата: 01.12.2013

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: користувач

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
всі мфо кредит під 0 николаев хмельницкий гроші в борг терміново мукачево харьков александрия никополь черновцы винница кременчуг изюм луцк нові мфо україна славянск кассир юрист кропивницкий мариуполь деньги в долг операционист северодонецк смела яготин чернигов черкассы кредит онлайн на карту без отказа срочно ровно кривой рог рейтинг кредитов днепр маловідомі мфо україни мфо україна бахмут житомир бердянск кредит без довідки про доходи юрисконсульт полтава каменское ивано-франковск одесса бердичев прилуки каменец-подольский умань борисполь шостка херсон аналитик мелитополь бухгалтер измаил тернополь белая церковь сумы нові мфо все мфо невідомі мфо україни бровары краматорск кредит без справки о доходах миргород касир львов кредит онлайн на карту экономист киев павлоград запорожье энергодар ужгород
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
все мфо украины отзывы спортбанк архив вакансий спортбанк кредитный лимит спортбанк кредит спортбанк кредит онлайн на карту без отказа маловідомі мфо гроші в борг неизвестные мфо вакансии в финансах Новые МФО Украины деньги в долг срочно мфо без лицензии займ на карту с автоматическим одобрением вакансии в банках кредит под 0 процентов карта спортбанк работа в банке киев мфо, которые дают всем кредит під 0 відсотків рейтинг кредитов онлайн кредит наличными киев работа в страховании позика на картку з автоматичним схваленням невідомі мфо вакансии банков украины кредит готівкою київ альфа банк киев работа в финансах список rss всі мфо україни вакансии банков кредит готівкою без довідки про доходи работа в банке кредит наличными без справки о доходах база мфо украины малоизвестные мфо Нові МФО України банковские вакансии кредит онлайн на картку без відмови терміново альфа банк микрозайм без отказа точки выдачи спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты