Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 61580
> >
Город : Дніпро
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Операційний супровід
Резюме № 61580
Опубліковано: 27.11.2015 р.
Рубрика: Операційний супровід

Заместитель начальника отделения / экономист операционного сопровождения (Вack-office ) / экономист

Стартова зарплата: 5000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Дніпро
Освіта: вища
Дата народження: 30.08.1960 г. (63 роки )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 01.2013 по 11.2014 (1 рік 10 міс.)
В компанії: «Банка Руский стандарт», Дніпродзержинськ
Посада: Заступник начальника відділення
Функціональні обов'язки:
Контроль і організація роботи відділення банку; організація якісного обслуговування клієнтів , забезпечення виконання стандартів обслуговування клієнтів, вирішення спірних ситуацій, дотримання режиму роботи, пропозиція клієнтам індивідуальних умов); контроль касових операцій/касової дисципліни; Контроль за дотриманням законодавства України та нормативних актів Банка ; контроль операційної діяльності відділення; управління персоналом відділення банку; контроль ефективності роботи персоналу; організація процесів продажу, планування продажів; активне залучення клієнтів фізичних осіб, та здійснення подажів клієнтам фізичним особам продуктів банку ( депозити, кредити, пластикові картки, ) Маю досвід відкриття нового відділення.


C 04.2010 по 09.2012 (2 роки 5 міс.)
В компанії: АТ « Банк «Фінанси та Кредит» , Дніпродзержинськ
Посада: Заступника начальника відділення / начальник сектору продаж банківських продуктів.
Функціональні обов'язки:
Контролер: контроль за дотриманням законодавства України та нормативних актів Банка при відкритті поточних рахунків у національній та іноземних валютах юридичним та фізичним особам, Контроль за дотриманням законодавства України та нормативних актів Банка при відкритті депозитних рахунків у національній та іноземних валютах юридичним та фізичним особам, Контроль за дотриманням законодавства та нормативних актів Банка при розрахунковим операціям по поточним рахункам юридичних та фізичних осіб, Контроль за дотриманням законодавства та нормативних актів Банка при проведенні операцій з грошовими переказами по Україні та за її межі, ведення журналів переказів, Контроль за дотриманням законодавства та нормативних актів Банка при виконанні касових операцій (валюто обмінні операції, платежі населення без відкриття поточних рахунків, та ін..), Контроль відкриття/ закриття сховища операційної каси, участь у ревізії каси, Контроль за дотриманням законодавства України та нормативних актів Банка при відкритті карткових рахунків у національній та іноземних валютах юридичним та фізичним особам, Контроль правильності та повноти формування касових та операційних документів дня по відділенню, Перевірка та підписання договорів згідно з довіреністю банка (депозитні, пластикові картки, поточні рахунки фізичних осіб) Робота з перевіряючими та контролюючими органами, листування, відповіді на запити. Облік доходів та витрат пов’язаних з обслуговуванням рахунків юридичних та фізичних осіб. Контроль за своєчасністю нарахування та повнотою отримання доходів. Робота p рахунком 3720. Економіст з продажів: активне залучення клієнтів фізичних осіб, здійснення подажів клієнтам фізичним особам продуктів банку ( депозити, кредити, пластикові картки, перекази, монети. інтернет –банк)
Економіст з обслуговування: операційне обслуговування клієнтів юридичних осіб по поточним рахункам (відкриття поточних та депозитних рахунків, обробка платіжних документів на паперовому носії та за допомогою Клієнтбанка, чеків, корпоративних карток) Начальник відділення (на час відсутності): організація якісного обслуговування клієнтів (забезпечення виконання стандартів обслуговування клієнтів, вирішення спірних ситуацій, дотримання режиму роботи, пропозиція клієнтам індивідуальних умов), управлінські функції (організація процесів продажу, планування продажів), адміністративно –господарські функції .


C 09.2000 по 04.2010 (9 років 7 міс.)
В компанії: ПриватБанк, Дніпродзержинськ
Посада: Головний економіст обліку операцій бізнесів (Управління Back-office філії)
Функціональні обов'язки:
Займала посади: головний економіст обліку операцій бізнесів, старший бухгалтер відділу контроля та обліку операцій фізичних осіб, старший бухгалтер сектора валютообмінних та ресурсних операцій, провідний бухгалтер контролер / аудитор.Посадові обов’язки : Контроль за організацією обліку операцій з фізичними та юридичними особами. Контроль за дотриманням нормативів Національного банку України та інших державних установ. Аналіз фінансових результатів діяльності бізнесів. Контроль та облік доходів та витрат пов’язаних з обслуговуванням фізичних та юридичних осіб. Розробка технічних завдань для автоматизації обслуговування та обліку операцій. Контроль за операціями по коррахункам філії та отримання доходів по міжбанківським операціям, Контроль та облік по рахункам 3720 та 3710 Контроль та зведення валютної позиції філії. Контроль та проведення позабалансових операцій. Робота з кредитами фізичних та юридичних осіб ( перевірка повноти та якості формування кредитних досьє, тотожність даних в ПК та угоді, перерахування кредитних коштів за призначенням , формування видаткових касових ордерів, контроль погашення по кредитним угодам) Контроль за проведенням операцій по рахункам 2909 та 2902 . Контроль по рахункам 2605


C 09.1994 по 09.2000 (6 років )
В компанії: Приватбанк, Дніпродзержинськ
Посада: Економіст / спеціаліст відділу розрахунково касового обслуговування юридичних осіб філії.
Функціональні обов'язки:
1999-2000 Виконувала обов’язки начальника відділу розрахунково касового обслуговування юридичних осіб філії. Робота з перевіряючими та контролюючими органами, листування, відповіді на запити, арешти по рахункам. Облік доходів та витрат пов’язаних з обслуговуванням рахунків юридичних осіб. Контроль за своєчасністю нарахування та повнотою отримання доходів. Робота по рахункам 3720.
1996-1999 Сектор обслуговування клієнтів групи «А» відділу обслуговування корпоративних клієнтів (бухгалтер/ старший бухгалтер) Розрахунково касове обслуговування поточних та кредитних рахунків юридичних осіб у національній та іноземній валюті. Робота з платіжними дорученнями, касовими чеками, акредитивами, розрахунковими чеками, SWIFT платежами, банк клиент.
1994-1996 Відділ обслуговування корпоративних клієнтів (бухгалтер)


Освіта
Навчальний заклад: Дніпродзержинський індустріальний інститут (факультет післядипломної освіти)
Дата закінчення: 1994-06-01
Факультет: Економічний
Спеціальність: Економіст з бухгалтерського обліку, фінанси та кредит.

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Активні продажі банківських продуктів
Компанія: Банк "Фінанси та кредит" Інститут внутрішніх тренерів
Місто: Дніпропетровськ Період: 1 день Дата: 01.07.2011

Назва курсу/тренінгу: Активні продажі банківських продуктів
Компанія: Банк "Руский стандарт"
Місто: Дныпропетровськ Період: 1 день Дата: 01.04.2013

Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: - Кваліфікований користувач MS Office ( Word. Exsel. Outlook ) - Навички роботи з Internet (MS Explover). E- mail. Skayp.- Спеціалізовані програми банківського обліку. Тощо

Додаткова інформація
Відомості: Маю досвід відкриття нового відділення.Маю навички ділового спілкування та листування, праці в стресових ситуаціях та проведенні переговорів.Особисті якості: Висока ступінь відповідальності, дипломатичність, креативний підхід, орієнтація на результат , комунікабельність.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
харьков днепр яготин павлоград каменское всі мфо кропивницкий юрист прилуки изюм рейтинг кредитов энергодар кременчуг краматорск маловідомі мфо україни бердянск шостка сумы ровно кассир кривой рог умань бухгалтер мукачево славянск гроші в борг терміново кредит без довідки про доходи невідомі мфо україни нові мфо киев одесса северодонецк полтава никополь смела запорожье житомир чернигов кредит під 0 мелитополь бахмут луцк винница юрисконсульт миргород операционист деньги в долг николаев хмельницкий черновцы аналитик каменец-подольский белая церковь измаил александрия все мфо нові мфо україна тернополь борисполь мариуполь черкассы кредит онлайн на карту без отказа срочно кредит без справки о доходах ивано-франковск львов бердичев мфо україна экономист херсон ужгород касир кредит онлайн на карту бровары
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
маловідомі мфо банковские вакансии кредит онлайн на картку без відмови терміново невідомі мфо деньги в долг срочно позика на картку з автоматичним схваленням все мфо украины рейтинг кредитов онлайн вакансии в банках гроші в борг архив вакансий всі мфо україни вакансии банков Нові МФО України кредит онлайн на карту без отказа неизвестные мфо работа в страховании альфа банк киев база мфо украины работа в банке киев кредит спортбанк спортбанк кредит готівкою київ микрозайм без отказа карта спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением отзывы спортбанк малоизвестные мфо кредит наличными без справки о доходах альфа банк работа в банке Новые МФО Украины вакансии в финансах работа в финансах вакансии банков украины мфо, которые дают всем список rss кредит наличными киев кредитный лимит спортбанк мфо без лицензии точки выдачи спортбанк кредит під 0 відсотків кредит готівкою без довідки про доходи кредит под 0 процентов
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты