Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 61776
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Ризик-менеджмент
Резюме № 61776
Опубліковано: 14.03.2016 р.
Рубрика: Ризик-менеджмент

Керівник / заступник керівника відділу верифікації / ризик-менеджер

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 31.07.1987 г. (36 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 06.2013 по 04.2015 (1 рік 10 міс.)
В компанії: ПАТ «КБ «НАДРА», Київ
Посада: Керівник відділу верифікації
Функціональні обов'язки:
Контроль за роботою підконтрольних співробітників при виконанні ними своїх обов’язків (штат 4 чол.). Контроль за виконанням узгоджених планів роботи відділу. Підготовка розширених аналітичних довідок по проблемним ТОП клієнтам Банку для подальшого врегулювання проблемної заборгованості. Розшук неконтактних проблемних клієнтів Банку, їх можливих зв’язків. Виявлення шахрайських дій з боку клієнтів та співробітників банку. Надання керівництву щоденних, щотижневих та щомісячних звітів по діяльності відділу/управління. Удосконалення процесу перевірки ділової репутації проблемних клієнтів Банку та участь в розробці методологічних документів з питань ефективного повернення проблемної заборгованості.


C 10.2012 по 05.2013 (7 міс.)
В компанії: ПАТ «ОТП БАНК», Київ
Посада: Начальник сектору верифікації беззаставних кредитів
Функціональні обов'язки:
Контроль за роботою підконтрольних співробітників при виконанні ними своїх обов’язків (штат 47 чол.). Організація та забезпечення безперебійної роботи сектору. Контроль за виконанням узгоджених планів роботи сектору. Перевірка та аналіз прийнятих рішень співробітниками сектору з метою вдосконалення процесу верифікації клієнтів роздрібного бізнесу. Виявлення та запобігання шахрайських дій з боку клієнтів та співробітників банку. Надання керівництву щоденних, щотижневих та щомісячних звітів по діяльності сектору. Постійна участь в удосконаленні процесу кредитування фізичних осіб. Внесення пропозицій стосовно удосконалення діючих банківських процесів, участь в розробці методологічних документів з питань кредитування.


C 02.2011 по 10.2012 (1 рік 8 міс.)
В компанії: ПАТ «ОТП БАНК», Київ
Посада: Начальник сектору перевірки клієнтів МСБ
Функціональні обов'язки:
Організація та забезпечення безперебійної роботи сектору. Контроль за виконанням узгоджених планів роботи сектору. Проведення верифікації клієнта та його ГСК з наданням рекомендації щодо можливої співпраці з клієнтом та його ГСК. Перевірка та аналіз наданих клієнтом документів для видачі кредитів, а також при погашенні кредиту. Безпосередня участь в засіданнях кредитного комітету бізнес лінії МСБ (розгляд питань щодо надання нових кредитів та реструктуризації/капіталізації діючих кредитних угод). Постійне вдосконалення процедур щодо поліпшення та оптимізації верифікації клієнтів бізнес лінії МСБ в Банку.


C 10.2008 по 02.2011 (2 роки 4 міс.)
В компанії: ПАТ «ОТП БАНК», Київ
Посада: Головний експерт Сектору перевірки клієнтів МСБ та корпоративних клієнтів
Функціональні обов'язки:
Проведення перевірки достовірності наданих клієнтом в Банк документів для наявності передумов та реальності повернення коштів. Підготовка аналітичних довідок щодо компрометуючої інформації та ділової репутації всього ГСК нового клієнта/поручителя. Розшук неконтактних проблемних клієнтів Банку, їх можливих зв’язків. Детальне вивчення та проведення верифікації по проблемним клієнтам Банку, в тому числі розшук їх додаткового майна, для подальшого врегулювання проблемної заборгованості.


C 04.2008 по 10.2008 (6 міс.)
В компанії: ПАТ «ОТП БАНК», Київ
Посада: Експерт сектору верифікації заяв по автомобільним кредитам
Функціональні обов'язки:
Перевірка та аналіз наданих клієнтом документів. Здійснення верифікації по клієнту/поручителю. Надання рекомендації на Кредитний Комітет Банку щодо можливої співпраці з потенційним клієнтом.


C 10.2007 по 04.2008 (6 міс.)
В компанії: ПАТ «ОТП БАНК», Київ
Посада: Спеціаліст відділу верифікації клієнтів
Функціональні обов'язки:
Внесення до програм Банку інформації наданої клієнтом для подальшої видачі йому кредитної картки VisaClassic/Gold. Перегляд та затвердження зміни ліміту на кредитній картці. Підготовка кредитної документації для оформлення видачі кредитного продукту VisaClassic/Gold, направлення їх до відділень Банку (централізоване опрацювання заявок з усієї України).


C 03.2007 по 08.2007 (5 міс.)
В компанії: ПАТ КБ «ПРАВЕКС-БАНК» , Київ
Посада: Менеджер зі споживчого кредитування
Функціональні обов'язки:
Консультація потенційного клієнта щодо умов кредитування.Підготовка заяви на кредитування та перевірка достовірності наданих клієнтом документів на отримання кредиту.Підписання кредитного договору та здійснення контролю за вчасним погашенням кредитної заборгованості.


Освіта
Навчальний заклад: Університет Економіки та Права «КРОК»
Дата закінчення: 2008-06-01
Факультет: Фінанси
Спеціальність: Фінанси та банківська справа

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Тренінг «Тайм Менеджмент»
Компанія: Компанія "KIY "
Місто: Київ Період: 2 дні Дата: 01.12.2011

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Впевнений користувач ПК, MS Office, Lotus Notes, Outlook, SQL програм, SRM/SAP та інше

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Лист Подяка «За вагомий внесок в організацію та здійснення процесу верифікації клієнтів малого та середнього бізнесу», ПАТ «ОТП Банк». Лист Подяка «За безцінний внесок в розвиток споживчого кредитування, віддану та плідну співпрацю», ПАТ «ОТП Банк». Є посвідчення водія, категорія «В».
Відомості: Ділові та особисті якості: аналітичний склад мислення, знання чинного законодавства у сфері роздрібного бізнесу, ініціативність, точність, ввічливість, комунікабельність, вміння працювати як індивідуально так і в команді, відкритість новим ідеям, швидке реагування на проблеми, які виникають, орієнтованість на їх вирішення, вміння подавати інформацію, наполегливість, порядність, уважність, самокритичність, схильність до швидкого сприйняття нових знань.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Розвиток себе як особистості, менеджерських якостей.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
кременчуг луцк сумы миргород краматорск рейтинг кредитов экономист чернигов ивано-франковск изюм деньги в долг харьков прилуки тернополь бухгалтер мелитополь смела кредит онлайн на карту без отказа срочно гроші в борг терміново нові мфо україна мфо україна северодонецк операционист кредит без довідки про доходи касир одесса бровары измаил юрисконсульт всі мфо борисполь кредит під 0 ужгород кассир все мфо днепр херсон бахмут маловідомі мфо україни умань винница нові мфо запорожье киев шостка кредит без справки о доходах черновцы мариуполь яготин никополь кропивницкий белая церковь полтава энергодар хмельницкий невідомі мфо україни львов кривой рог житомир ровно павлоград каменское мукачево бердянск каменец-подольский черкассы александрия юрист кредит онлайн на карту николаев славянск бердичев аналитик
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
альфа банк кредит під 0 відсотків гроші в борг кредит наличными без справки о доходах работа в страховании вакансии банков кредит готівкою без довідки про доходи альфа банк киев Новые МФО Украины вакансии банков украины база мфо украины все мфо украины кредит наличными киев займ на карту с автоматическим одобрением кредитный лимит спортбанк деньги в долг срочно кредит готівкою київ карта спортбанк банковские вакансии список rss мфо, которые дают всем мфо без лицензии маловідомі мфо отзывы спортбанк работа в банке работа в финансах точки выдачи спортбанк микрозайм без отказа кредит под 0 процентов позика на картку з автоматичним схваленням невідомі мфо Нові МФО України вакансии в финансах малоизвестные мфо вакансии в банках кредит спортбанк кредит онлайн на карту без отказа спортбанк рейтинг кредитов онлайн всі мфо україни неизвестные мфо работа в банке киев архив вакансий кредит онлайн на картку без відмови терміново
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты