Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 61854
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Ризик-менеджмент
Резюме № 61854
Опубліковано: 27.02.2015 р.
Рубрика: Ризик-менеджмент

Начальник відділу / начальник управління

Стартова зарплата: 16000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 01.11.1974 г. (49 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 09.2012 по теперішній час (11 років 7 міс.)
В компанії: Комерційний Банк, Київ
Посада: Заступник начальника відділу аналізу та контролю фінансово-господарської діяльності корпоративних клієнтів банку
Функціональні обов'язки:
Комплексний аналіз корпоративних клієнтів (фінансовий; ринковий; комерційний)ризики; структурування угоди з встановленням загального розрахункового ліміту кредитування; впровадження, аналіз та моніторинг управлінської звітності (бюджет; cashflow); аналіз НСФО, МСФО та похідних; стрестестування ТЕО клієнтів з виявленням та оцінкою ризиків; структурування фінансових моделей; ідентифікація та моніторинг групи пов’язаних осіб; встановлення та моніторинг виконання ковенант згідно; організація та контроль роботи відділу; формування бюлетеня (загальні макропоказники, характеристика портфеля банку за ключовими клієнтами, аналіз ринкових та комерційних ризиків з впливом на діяльність позичальників.)


C 09.2011 по 09.2012 (1 рік )
В компанії: АТ "Сбербанк Росії" (Україна), Київ
Посада: Головний економіст / андерайтер управління кредитних ризиків корпоративних клієнтів
Функціональні обов'язки:
Прийняття рішень в рамках ліміту повноважень щодо перегляду /відкриття ліміту/ рефінансування/ реструктуризації / корпоративного клієнта чи Групи. Захист рішення служби ризиків на КК та умов структурування угоди. Комплексний аналіз корпоративних клієнтів / Групи в різних секторах економіки, складання висновку в частині ідентифікації ринкових / комерційних / фінансових ризиків їх оцінки та побудови структури угоди з прийнятним для Банку та можливими для клієнта умовами кредитної угоди. Узгодження протоколу розбіжностей з юридичною службою. Моніторинг підзвітних Груп та бенефіціарів. Реалізація до виходу на "точку" окупності «startap» проектів. Перевірка(перерахунок) та підтвердження рейтингів кредитного ризику, класифікація кредитних операцій. Виявлення на ранніх етапах проблемності кредитних угод з ініціюванням робочої зустрічі та розробкою і впровадженням плану санації бізнесу.Формування запитів до корпоративного бізнесу з метою виявлення негативного впливу на кредитоспроможність позичальників, участь в класифікаціях ступеня проблемності позичальників, підготовка висновків на засідання КК (поза ліміту повноважень андерайтера). Участь в робочих групах по розробці та узгодженню документів, регламентуючих роботу Банку які відносяться до компетенції служби ризиків.


C 05.2006 по 09.2011 (5 років 4 міс.)
В компанії: ПАТ "Банк Форум", Київ
Посада: Начальник відділу кредитних ризиків бізнес клієнтів
Функціональні обов'язки:
Аналіз клієнтів по сегментах корпоративного бізнесу та СМБ, структурування угоди і захист позиції служби ризиків на КК. Аналіз управлінської звітності на консолідованій основі Групи підприємств.Розрахунок рейтингу позичальників на основі комплексного аналізу Групи / клієнта. Розрахунок рейтингу кредитного ризику позичальників. Участь в робочих групах методології кредитних ризиків (складання та імплементація процесів кредитування; оптимізація робочого часу на етапах процесу кредитування по різним продуктам.) Моніторинг та перерахунок розрахункового ліміту кредитного ризику за кожною окремою Групою. Організація та контроль роботи відділу.


C 09.2005 по 05.2006 (8 міс.)
В компанії: ПАТ "Індекс-Банк", Київ
Посада: Головний економіст відділу кредитних ризиків
Функціональні обов'язки:
Складання експертних висновків з висновком, щодо можливості умов кредитування юр.осіб; розрахунок ліміту факторингу по дебіторам клієнта. Оцінка фінансового стану позичальників. Перевірка предмета застави та складання актів перевірки. Прогноз і формування резерву за кредитними операціями.Формування звіту за кредитами у яких є пролонгації. Формування звіту щодо інсайдерів банку, які мають заборгованість за кредитами.


C 03.2003 по 09.2005 (2 роки 6 міс.)
В компанії: ТОВ «Європейський банк розвитку та заощаджень», Київ
Посада: Провідний економіст кредитного відділу
Функціональні обов'язки:
Ведення кредитних справ; розрахунок категорії кредитного ризику та класу позичальників; аналіз фінансової звітності та виконання встановлених фінансових ковенант кредитним договором; розрахунок та прогноз резерву за кредитними операціями корпоративних клієнтів; виїздна перевірка предмету застави; підготовка внутрішніх звітів по якості кредитного портфеля.


C 02.2002 по 03.2003 (1 рік 1 міс.)
В компанії: ПАТ "Фармак", Київ
Посада: Економіст бюджетного відділу
Функціональні обов'язки:
Зведення бюджету за виробничими та адміністративним підрозділами. Алокація витрат за центрами прибутковості з розрахунком планової маржі продажів. калькуляція доходу з врахуванням історичного періоду та впливу індексу інфляції і валютних коливань. Контроль за виконанням планових показників та надання висновків, щодо причин відхилень та рекомендацій, щодо мінімізації непередбачених витрат при виконанні планових показників продажів.


Освіта
Навчальний заклад: Київський економічний університет ім.Гетьмана
Дата закінчення: 2001-06-01
Факультет: Фінанси і кредит
Спеціальність: Магістр з банківського менеджменту

Навчальний заклад: Київський комерційний коледж ЕВІНКО
Дата закінчення: 1996-05-01
Факультет: Економіка
Спеціальність: Фінансовий менеджер

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Комплексний фінансовий аналіз інвестиційних проектів
Компанія: ALT - invest
Місто: Київ Період: 2 дні Дата: 01.11.2011

Назва курсу/тренінгу: Фінансовий аналіз корпоративних клієнтів
Компанія: ALT-invest
Місто: Київ Період: 2 дні Дата: 01.11.2011

Назва курсу/тренінгу: Модель аналізу ринкових та комерційних ризиків
Компанія: Roland Berger
Місто: Київ Період: 3 дні Дата: 01.06.2009

Назва курсу/тренінгу: Управління кредитним ризиком
Компанія: Семінар НБУ
Місто: Київ Період: 1 день Дата: 01.10.2007

Назва курсу/тренінгу: Аналіз фінансової та управлінської звітності
Компанія: Аудитор
Місто: Київ Період: 3 дні Дата: 01.09.2011

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Розмовна
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: PRO-FIX бухгалтера; Siebel; Doks; W-Credit; W-Opday; АРМ Б2; АРМ «СКРУДЖ»; Lotus Notes 7; Сфера-5; Liga-Klient; FAR; Excel; Word; E-mail; Outlook Express; ДРОРМ, ДРІ.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Фінансове моделювання та реалізація стартапів, серед яких "ВІН-ПЕЛЕТА" (виробництво та випуск перет з соломи "СМАРТ-ХОЛДИННГ"); проект "РРО" та інші. Розробка та надання стратегії реформ країни ще рік назад першим особам які увійшли в стратегію "президента 2020" та прийняті до імплементації.
Відомості: Додатково за ініціюванням зустрічі
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Вивчаю англійську мову (курси AEC) та займаюсь спортом (Спорт-Лайф)

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
каменское нові мфо запорожье борисполь деньги в долг киев смела полтава каменец-подольский хмельницкий нові мфо україна невідомі мфо україни изюм кредит онлайн на карту рейтинг кредитов винница измаил ровно павлоград кривой рог ужгород кропивницкий гроші в борг терміново александрия одесса бухгалтер бровары черкассы белая церковь чернигов мелитополь юрисконсульт сумы операционист прилуки николаев кассир экономист херсон бердянск кредит онлайн на карту без отказа срочно кредит без довідки про доходи бердичев мукачево миргород маловідомі мфо україни ивано-франковск днепр луцк касир черновцы львов кременчуг кредит без справки о доходах шостка яготин краматорск юрист житомир северодонецк кредит під 0 тернополь все мфо харьков бахмут славянск мариуполь энергодар всі мфо аналитик умань мфо україна никополь
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
вакансии банков спортбанк отзывы спортбанк архив вакансий деньги в долг срочно невідомі мфо альфа банк киев работа в банке кредит наличными без справки о доходах банковские вакансии неизвестные мфо база мфо украины Новые МФО Украины карта спортбанк мфо без лицензии работа в финансах займ на карту с автоматическим одобрением кредитный лимит спортбанк кредит онлайн на карту без отказа кредит наличными киев рейтинг кредитов онлайн кредит під 0 відсотків точки выдачи спортбанк вакансии банков украины вакансии в банках микрозайм без отказа малоизвестные мфо кредит готівкою київ позика на картку з автоматичним схваленням маловідомі мфо вакансии в финансах гроші в борг Нові МФО України мфо, которые дают всем кредит спортбанк все мфо украины работа в банке киев альфа банк работа в страховании кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит под 0 процентов список rss кредит готівкою без довідки про доходи всі мфо україни
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты