Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 61954
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Казначейство
Резюме № 61954
Опубліковано: 24.05.2016 р.
Рубрика: Казначейство

Эксперт казначейства неторговых операций

Стартова зарплата: 8000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 25.02.1978 г. (46 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 06.2015 по теперішній час (8 років 10 міс.)
В компанії: Комерціний Банк, Київ
Посада: Провідний економіст Напрямок продуктів збереження
Функціональні обов'язки:
Розробка процесу дистанційного продажу згідно затвердженого концептуального проекту та погодженого плану розробки процесу у відповідності до вимог внутрішніх нормативних документів та організаційнорозпорядчих документів Банку: здійснення експертної оцінки ідеї процесу відносно можливості технічної реалізації процесу та його формалізації; забезпечення розробки та погодження концептуального проекту процесу; забезпечення адаптації продуктів до всіх діючих дистанційних каналів продаж Банку; здійснення тестування функціональності продукту та його запуск у продуктовому середовищі Банку; участь у розробці та супроводженні системи аналізу і контролю ефективності, оцінки якості процесу продажу, показників задоволеності клієнтів Банку.Участь у актуалізації та закритті процесу на підставі та в межах наданих повноважень у відповідності до вимог внутрішніх нормативних документів та організаційнорозпорядчих документів Банку.Забезпечення розробки нормативної документації у відповідності до вимог внутрішніх нормативних документів та організаційнорозпорядчих документів Банку:підготовка внутрішніх нормативних та організаційнорозпорядчих документів для методологічного забезпечення функціонування процесу; розробка продуктових процесів, які належать до зони відповідальності Напрямку або у відповідності до розпоряджень Директора по пасивним операціям фізичних осіб; участь у розробці тарифної політики Банку на підставі та в межах наданих повноважень;участь у розробці внутрішніх нормативних документів, щодо Бізнесу та підтримки Бізнесу на підставі та в межах наданих повноважень. Співпраця з відповідальними працівниками відділень Банку щодо процесу винесення індивідуальних тарифів. Консультації працівників відділень, щодо здійснення розрахунків на можливість винесення індивідуальних тарифів, розрахунків доходів, витрат відділень. Проведення навчань з працівниками відділень щодо нових продуктів.Забезпечення процесу взаємодії з партнерами Банку, які надають послуги з доставки відправлень, в межах виконання посадових завдань та обов’язків, та у відповідності до вимог внутрішніх нормативних документів та організаційнорозпорядчих документів Банку.


C 02.2014 по 06.2015 (1 рік 4 міс.)
В компанії: ФИДОБАНК, Київ
Посада: Експерт
Функціональні обов'язки:
Формування звіту та контроль залишків грошових коштів на рахунках 1002, 1004, 1007 у розрізі відділень банку, надання даних звіту Керівництву Банку. Формування звіту та контроль дотримання затверджених Комітетом управлінням пасивами та активами Банку лімітів готівкових коштів в касах, та банкоматах у розрізі відділень. Формування звіту та контроль здійснення відділеннями валютообмінних операцій, зокрема валютообмінних операцій з наступним погашенням кредитів Банку. Формування звіту, розрахунок фінансового результату банку, контроль проведення бухгалтерських проводок при здійснення операцій по Конвертації готівкової іноземної валюти у касах відділень. Формування звіту та опис результатів виплати сум поступлення Фонду гарантування вкладів фіз. осіб у розрізі відділень. Формування, аналіз консолідованої заявки отриманих від відділень замовлень щодо потреб відділень у готівкових коштах. Розрахунок та надання пропозицій на Комітет управління активами та пасивами Банку щодо встановлення лімітів залишків готівкових коштів у касах відділень виходячи із класу захисту встановлених на відділеннях сейфів, середньомісячних залишків готівкових коштів в еквіваленті та середньомісячного кредитового обороту готівкових коштів в еквіваленті в касах відділень. Розрахунок та надання пропозицій на Комітет управління активами та пасивами Банку щодо встановлення лімітів залишків готівкових коштів у банкоматах відділень враховуючи середньомісячну суму завантаження/розвантаження банкомату, кількість разів завантаження/розвантаження банкомату та територіальне місцезнаходження банкомату. Постійний моніторинг міжбанківського ринку ціни купівлі/продажу готівкових коштів за безготівкові у Києві та в регіонах. Укладання та бухгалтерське супроводження Договорів купівлі/продажу готівкових коштів за безготівкові у Києві та у регіонах. Виконання обов’язків Керівника напрямку неторгових операцій у період його відсутності.


C 04.2013 по 02.2014 (10 міс.)
В компанії: ПАТ « ФКБ Банк » , Київ
Посада: Головний економіст
Функціональні обов'язки:
Перевірка, контроль документів по Договорам з Агентами з продажу банківських послуг фізичним та юридичним особам з подальшим розрахунком та перерахуванням агентської винагороди на рахунки Агентів, що вказані у Договорі. Звірка та перерахування загальної суму прийнятих за день комунальних платежів, здійснення розрахунків комісійної винагороди в кінці місяця та перерахування суми забезпечувального платежу на підставі Акту виконаних робіт від відповідальної особи. Контроль та бухгалтерське супроводження обліку агентської винагороди за виконання Банком функції страхового агента згідно укладених договорів доручення. Укладання та бухгалтерське супроводження Договорів купівлі/продажу готівкових коштів за безготівкові у Києві та у регіонах. Координування, перевезення готівки між відділеннями Банку. Супроводження та заведення в ПК АРМ – Заявки подій по операціям купівля/продаж готівки, підкріплення/вивезення готівкової гривні в ТУ НБУ. Щомісячний розрахунок та нарахування резервів по рахункам 3 класу.


C 06.2012 по 04.2013 (10 міс.)
В компанії: АТ « Ерсте Банк » , Київ
Посада: Економіст
Функціональні обов'язки:
Здійснення позабалансового обліку згідно розпоряджень структурних підрозділів.Зарахування пенсій на КР та оформлення Опису згідно списків пенсійного Фонду.Оброблення надходжень на транзитний рахунок 2902 за прийнятими платежами від населення та перерахування повернутих коштів на рахунки 2902 відділення згідно розпоряджень структурних підрозділів. Оброблення надходжень на транзитний рахунок 2909 від реалізації застав та перерахування коштів згідно розпоряджень структурних підрозділів для відшкодувань витрат.Здійснення виправних проводок, видалення або зняття з оплати невірно введених проводок структурних підрозділів за операціями по рахунках клієнтів, згідно дозволу уповноваженої особи банку, яка має право контрольного підпису.Підтвердження набраних транзакцій співробітниками відділу платежів та операційної підтримки на підставі меморіальних ордерів або розпоряджень від структурних підрозділів банка завірених підписом відповідальних виконавців відділу та контролюючим підписом.Списання дебіторської заборгованості.Блокування/розблокування рахунків.Списання овердрафтів по платіжних картках за рахунокрезервів.Надання консультацій відділенням з питань розрахунковокасового обслуговування в межах повноважень, позабалансового обліку та повернення коштів на рахунки 290


C 07.2011 по 06.2012 (11 міс.)
В компанії: АТ « Ерсте Банк » , Київ
Посада: Провідний економіст
Функціональні обов'язки:
Розглядання кредитних заявок по кредитним проектам в галузі роздрібного бізнесу та проводить необхідні заходи щодо верифікації позичальників по заявці.Здійснення перевірки правильності та повноти заповнених документів з відділення.Прийняття рішення щодо надання кредиту згідно затверджених процедур, технологічних карт, положень та у межах наданих повноважень.Проводить кваліфіковану ідентифікацію, аналіз та оцінку потенційного ризику позичальників АТ «Ерсте Банк» .Внесення пропозиції щодо розробки, внесення змін та вдосконалення процедур та процесів верифікації даних.Внесення пропозицій, щодо покращення роботи сектора.Прийняття участь в організації та проведенні тренінгів стосовно верифікації.Виконування доручення керівництва Сектора, Управління, Департаменту та Банку.


C 06.2008 по 07.2011 (3 роки 1 міс.)
В компанії: АТ «Райффайзен Банк Аваль» , Київ
Посада: Експерт
Функціональні обов'язки:
Реструктуризації боргу фізичних осіб.Переведення/рефінансування боргу фізичних осіб.Рефінансування кредитів фізичних осіб.Актуалізація інформації щодо застави в Системі управління заставою (СУЗ) по кредитам фізичних осіб. Виконання функцій внутрішнього контролю, які пов’язані з суцільною щоденною звіркою документів дня.Інформаційна та консультаційна підтримка працівників Cектора.Внесення пропозицій, щодо покращення роботи Сектора.Підвищення своєї кваліфікації шляхом участі у семінарах / тренінгах у відповідності до планів Банку, самостійного навчання.Опрацювання заяванкет на отримання кредитів за програмою «Гроші на будьщо +», «Кредитна картка».Перевірка правильності та повноти заповнення анкетизаяви в ПЗ .Верифікація даних клієнта згідно затверджених процедур у відповідних ПЗ.Здійснення телефонних дзвінків позичальникам, роботодавцям.Співпраця з відділенням банку для з’ясування додаткової іформації


Освіта
Навчальний заклад: Економічно Технологічний Університет
Дата закінчення: 2011-01-01
Факультет: Фінанси
Спеціальність: Спеціаліст

Навчальний заклад: Львівський банківський коледж
Дата закінчення: 1998-01-01
Факультет: Банківська справа
Спеціальність: Молодший спеціаліст з банківської справи.

Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Microsoft Office,Банк-Мастер, Monster, Трансмастер, Fastbank, Сredilogic, Vicont, Iceberg, iLend , SYMBOLS, Oracle Discoverer, iBank 2 UA Iнтернет-Банкінг,Б-2

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
черкассы бахмут кредит без справки о доходах одесса прилуки северодонецк краматорск аналитик маловідомі мфо україни яготин луцк мукачево операционист львов кропивницкий мелитополь всі мфо экономист харьков николаев изюм шостка кривой рог каменец-подольский борисполь никополь юрисконсульт гроші в борг терміново винница нові мфо невідомі мфо україни мфо україна кредит під 0 смела энергодар александрия ужгород житомир кредит онлайн на карту без отказа срочно бровары славянск днепр полтава кременчуг все мфо деньги в долг белая церковь бухгалтер кассир хмельницкий сумы юрист кредит онлайн на карту нові мфо україна ровно херсон чернигов измаил миргород бердянск касир черновцы киев тернополь мариуполь запорожье ивано-франковск павлоград каменское бердичев рейтинг кредитов кредит без довідки про доходи умань
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
малоизвестные мфо микрозайм без отказа все мфо украины работа в страховании кредитный лимит спортбанк работа в банке рейтинг кредитов онлайн кредит готівкою без довідки про доходи вакансии в финансах мфо без лицензии кредит онлайн на карту без отказа вакансии банков всі мфо україни альфа банк киев невідомі мфо займ на карту с автоматическим одобрением база мфо украины позика на картку з автоматичним схваленням альфа банк работа в финансах кредит під 0 відсотків гроші в борг Новые МФО Украины неизвестные мфо кредит спортбанк вакансии в банках список rss работа в банке киев отзывы спортбанк точки выдачи спортбанк карта спортбанк Нові МФО України кредит наличными без справки о доходах кредит готівкою київ маловідомі мфо вакансии банков украины деньги в долг срочно архив вакансий кредит под 0 процентов кредит наличными киев банковские вакансии мфо, которые дают всем кредит онлайн на картку без відмови терміново спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты