Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 61985
> >
Город : Харків
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Роздрібний бізнес
Резюме № 61985
Опубліковано: 20.03.2015 р.
Рубрика: Роздрібний бізнес

Специалист отдела обслуживания клиентов

Стартова зарплата: 2500 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Харків
Освіта: вища
Дата народження: 16.11.1984 г. (39 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 03.2012 по 02.2015 (2 роки 11 міс.)
В компанії: ПАО "Альфа-Банк", Харків
Посада: Специалист ИКЦ
Функціональні обов'язки:
Пошук та робота з клієнтами; консультація клієнтів про кредитні умови та процедури отримання кредиту Товариством; надання клієнтам рекламної продукції Товариства; якісне обслуговування клієнтів при підготовці та оформленні кредитів;контролювання оплати кредита позичальником; пiдключення клієнтів до системи iнтернетбанкiнгу; реструктурiзацiя старих договорiв. видача справок про закриття кредита.


C 03.2011 по 03.2012 (1 рік )
В компанії: ПАО "Альфа-Банк", Харків
Посада: Специалист отдела обеспечения продаж
Функціональні обов'язки:
Пошук та робота з клієнтами; консультація клієнтів про кредитні умови та процедури отримання кредиту Товариством; надання клієнтам рекламної продукції Товариства; якісне обслуговування клієнтів при підготовці та оформленні кредитів; контролювання отримання позичальником товарів, придбаних за кредитні кошти; надання позичальникам необхідної інформації, що стосується діяльності Товариства. формування гарних відносин з клієнтами, колективом Товариства та на місці торгової точки;


C 11.2006 по 11.2008 (2 роки )
В компанії: ТОВ"Простофинанс", Черкаси
Посада: Старший консультант з надання кредитiв
Функціональні обов'язки:
пошук та робота з клієнтами; консультація клієнтів про кредитні умови та процедури отримання кредиту Товариством; надання клієнтам рекламної продукції Товариства; якісне обслуговування клієнтів при підготовці та оформленні кредитів; контролювання отримання позичальником товарів, придбаних за кредитні кошти; надання позичальникам необхідної інформації, що стосується діяльності Товариства. формування гарних відносин з клієнтами, колективом Товариства та на місці торгової точки; завжди привітна та в гарному настрої; складання звітів робочого дня, тижня та місяця.


C 12.2003 по 10.2006 (2 роки 10 міс.)
В компанії: ЗАО"Северодонецькое Объединение "АЗОТ" , Северодонецк
Посада: Маляр 3-го розрядду
Функціональні обов'язки:
Обязанности и мои достижения: Капитальный и косметический ремонт химических помещений, внутренние и внешние работы. Покраска металлических конструкций. Научилась быть сильной, ответственной и стрессоустойчивой, а также научилась доводить дело до конца. Перед уходом с места работы, получила четвёртый разряд.


Освіта
Навчальний заклад: Харьковский национальный педагогический университет им.Г.С.Сковороды
Дата закінчення: 2006-07-01
Факультет: Экономика и бух.учет
Спеціальність: Экономическая теория

Навчальний заклад: Северодонецкий химико-механический техникум Восточно-украинского национального университета им.В.Даля
Дата закінчення: 2003-06-01
Факультет: Экономика предприятия и бух.учет
Спеціальність: Экономическая теория

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: Працюваала з программами Microsoft Word, Excel, з банківською клієнтською базою в програмi Siebel; вмiю користуватися Internet-ом, електронною поштою, сканером.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Работая в ПАО "Альфа-Банке", получила в подарок мобильный, сенсорный телефон за хорошие продажи кредитов в новом магазине.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Я представитель косметики AVON.Распространяю продукцию по знакомым, а также ищу новых клиентов.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
всі мфо никополь измаил мариуполь изюм луцк мукачево маловідомі мфо україни белая церковь николаев сумы бердянск аналитик невідомі мфо україни каменец-подольский киев черновцы кропивницкий бахмут прилуки днепр шостка хмельницкий северодонецк юрист краматорск кривой рог ровно львов кредит без довідки про доходи мфо україна бухгалтер миргород все мфо херсон запорожье чернигов операционист экономист умань борисполь яготин юрисконсульт нові мфо україна харьков черкассы бердичев ивано-франковск мелитополь кредит онлайн на карту без отказа срочно александрия нові мфо кассир деньги в долг полтава бровары каменское энергодар славянск ужгород павлоград тернополь одесса кредит під 0 рейтинг кредитов касир гроші в борг терміново житомир смела кременчуг винница кредит онлайн на карту кредит без справки о доходах
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит готівкою без довідки про доходи вакансии в банках база мфо украины вакансии банков украины работа в финансах кредит під 0 відсотків работа в страховании Новые МФО Украины позика на картку з автоматичним схваленням спортбанк рейтинг кредитов онлайн альфа банк киев архив вакансий кредит наличными без справки о доходах работа в банке киев мфо без лицензии кредит наличными киев альфа банк мфо, которые дают всем кредит спортбанк карта спортбанк всі мфо україни деньги в долг срочно кредитный лимит спортбанк микрозайм без отказа все мфо украины займ на карту с автоматическим одобрением кредит онлайн на карту без отказа гроші в борг банковские вакансии малоизвестные мфо список rss Нові МФО України неизвестные мфо кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит под 0 процентов маловідомі мфо отзывы спортбанк невідомі мфо работа в банке вакансии в финансах вакансии банков точки выдачи спортбанк кредит готівкою київ
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты