Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 63004
> >
Город : Хмельницький
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Філії та відділення банку (керівники)
Резюме № 63004
Опубліковано: 30.04.2015 р.
Рубрика: Філії та відділення банку (керівники)

Директор управления / заместитель директора управления

Стартова зарплата: 10000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Хмельницький
Освіта: вища
Дата народження: 14.01.1969 г. (55 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 05.2013 по теперішній час (10 років 11 міс.)
В компанії: АТ "Ощадбанк", Хмельницький
Посада: Начальник відділу організації продажів
Функціональні обов'язки:
Реалізація політики Банку у сфері залучення коштів фізичних осіб. Організація та координація діяльності відділу обслуговування клієнтів та підпорядкованих ТВБВ із залучення коштів фізичних осіб на вкладні (депозитні) рахунки.Організація надання послуг фізичним особам з переказу коштів. Організація роботи з реалізації страхових продуктів, ваучерів мобільного зв’язку та розповсюдження лотерейних білетів, операцій з окремими видами цінних паперів, (далі – супутні продукти. Організація роботи щодо забезпечення виконання державних програм Уряду. Просування та підтримання іміджу Банку, контроль за дотриманням корпоративного стилю в рекламі та оформленні підпорядкованих ТВБВ. Забезпечення інформаційнорекламної підтримки послуг та діяльності Банку.


C 03.2012 по 04.2013 (1 рік 1 міс.)
В компанії: ПАТ «Універсал Банк», Хмельницкий , Хмельницький
Посада: Заступник керуючого Хмельницького відділення № 1 ПАТ «Універсал Банк» з кредитування та супроводження клієнтів малого та середнього бізнесу
Функціональні обов'язки:
Під час відсутності координатора Подільського міжрегіонального управління по роботі з клієнтами малого та середнього бізнесу, виконував його функції (координація роботи управління по роботі з клієнтами малого та середнього бізнесу). Виконую також наступні функції: організація роботи та здійснення перспективного та поточного планування роботи відділення; забезпечення виконання відділенням запланованих показників по клієнтам малого та середнього бізнесу; залучення нових та підтримка відносин з існуючими клієнтами малого та середнього бізнесу, з використанням зовнішніх та внутрішніх джерел інформації; контроль за роботою з проблемною заборгованістю клієнтів малого та середнього бізнесу; перевірка виконання ключових показників діяльності по напрямку малий та середній бізнес; впровадження стандартизованих процедур комунікацій з клієнтами малого бізнесу, порядку розгляду кредитних заявок та забезпечення високої якості надання банківських послуг.


C 05.2008 по 03.2012 (3 роки 10 міс.)
В компанії: ПАТ «Універсал Банк», Кам'янець-Подільський , Кам'янець-Подільський
Посада: Керуючий Кам'янець-Подільським відділенням № 1 ПАТ «Універсал Банк»
Функціональні обов'язки:
Досягнув значних результатів по виконанню планових показників. Основні функції: керівництво та організація роботи відділення банку; виконання планів відділення щодо продажу всього спектру продуктів банку фізичним та юридичним особам, фізичним особам – підприємцям задля забезпечення дохідності відділення; організація залучення нових клієнтів з метою збільшення клієнтської бази та кредитного/депозитного портфелю відділення; контроль за комплексним та якісним обслуговуванням клієнтів Банку; організація, впорядкування та контроль операційної і касової роботи відділення; здійснення заходів щодо покращення якості кредитного портфелю; контроль, здійснення ідентифікації клієнтів та первинного фінансового моніторингу; проведення оцінювання результатів та ефективності роботи підлеглих.


C 06.2006 по 05.2008 (1 рік 11 міс.)
В компанії: ВАТ "Укргазбанк, Каменец-Подольский
Посада: Начальник Управління клієнтської політики Кам'янець-Подільського філіалу ВАТ «Укргазбанк»
Функціональні обов'язки:
Фактично працював в м. Хмельницькому. Здійснював керівництво та координацію роботи 7 відділень м. Хмельницький та області. Розробляв, адміністрував інструменти збільшення продажу продуктів клієнтам малого, середнього, корпоративного та роздрібного бізнесу. Встановлював завдання, плани продажу продуктів відділеннями, адміністрував результати, надавав рекомендації ГО банку для покращення результатів. Проводив навчання працівників філіалу щодо впровадження нових продуктів банку. Надавав рекомендації керівництву щодо кадрової політики філіалу. Впровадив програму співпраці з Світовим Банком серед клієнтів філіалу. Координував роботу відповідних підрозділів філіалу по стягненню проблемної заборгованості. Представляв інтереси Банку в взаємовідносинах з бізнесклієнтами та бізнеспартнерами в м. Хмельницький. Вирішував питання з державними та комерційними установами в інтересах Банку (наприклад: встановлення банкоматів в торгівельній мережі «Фуршет», міській поліклініці). Під час роботи в Банку виконував і вимагав виконання підлеглими вимог діючого законодавства, нормативноправових актів Банку.


C 08.2005 по 04.2006 (8 міс.)
В компанії: Акціонерний поштово-пенсійний банк "Аваль", Кам'янець-Подільський , Кам'янець-Подільський
Посада: Начальник Центрального Кам'янець- Подільського відділення АППБ «Аваль»
Функціональні обов'язки:
Керівництво і контроль діяльності Центрального та 4х відділень м. Кам'янецьПодільського. Взаємодія роботи відділень з іншими підрозділами банку. Організація проведення активних і перехресних продаж по всім банківським продуктам. Залучення на обслуговування в банк клієнтів юридичних і фізичних осіб.Представляв інтереси Банку в взаємовідносинах з бізнесклієнтами та бізнеспартнерами


C 08.2004 по 08.2005 (1 рік )
В компанії: Акціонерний поштово-пенсійний банк "Аваль", Кам'янець-Подільський , Кам'янець-Подільський
Посада: Заступник начальника
Функціональні обов'язки:
Керівництво діяльності відділень м. Кам'янецьПодільського по напрямку корпоративного бізнесу. Взаємодія з ключовими корпоративними клієнтами по питаннях обслуговування РКО, кредитування, зарплатних проектів, розміщення ресурсів. Залучення корпоративних клієнтів, виконання бюджетних показників. Взаємодія роботи відділень з іншими підрозділами банку. Організація проведення активних і перехресних продаж по всім банківським продуктам. Залучення на обслуговування в банк клієнтів юридичних і фізичних осіб.


Освіта
Навчальний заклад: Каменец-Подольский национальный университет
Дата закінчення: 2009-05-01
Факультет: Економический
Спеціальність: Економика предприятия

Навчальний заклад: Черновицкий национальный университет им. Ю.Федьковича
Дата закінчення: 2002-06-01
Факультет: Юридический
Спеціальність: Правознавство

Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
У 2008 р. отримав Грамоту від Президента та Голови Правління ВАТ «Укргазбанк», як кращий менеджер Другого проекту розвитку експорту Світового Банку за високий професіоналізм та сприяння в реалізації Другого проекту розвитку експорту Світового Банку (МБРР).У 2000 р. отримав Диплом І ступеня від Голови Правління АППБ «Аваль» за високі показники в роботі та у зв'язку з 6-ю річницею створення дирекції.
Відомості: Великий досвід управління, координації роботи структурних підрозділів банку та персоналу. Вміння організувати продаж продуктів. Достатньо знань для адміністрування та аналізу результатів роботи. Професійні знання і навики стратегічного і оперативного планування, управління фінансовими показниками і економічними нормативами. Знання нормативних актів, постанов, інструкцій НБУ, законодавства України. Досвідчений користувач програмного забезпечення Банку.Особисті якості: відповідальність, дисциплінованість, цілеспрямованість на досягнення результату, висока працездатність, ініціативність.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Тренажерний зал, рибалка.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
бухгалтер белая церковь все мфо деньги в долг черновцы запорожье кропивницкий кассир нові мфо україна полтава кредит без довідки про доходи юрист херсон прилуки киев каменец-подольский кривой рог славянск житомир павлоград кредит під 0 тернополь каменское мфо україна ужгород мелитополь черкассы гроші в борг терміново сумы операционист рейтинг кредитов бердичев ровно винница северодонецк касир юрисконсульт яготин всі мфо миргород энергодар борисполь умань бахмут изюм александрия ивано-франковск невідомі мфо україни кременчуг чернигов мукачево днепр николаев шостка никополь аналитик бровары смела львов кредит онлайн на карту нові мфо одесса измаил маловідомі мфо україни кредит онлайн на карту без отказа срочно экономист луцк бердянск кредит без справки о доходах харьков краматорск мариуполь хмельницкий
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
невідомі мфо вакансии в финансах кредит під 0 відсотків точки выдачи спортбанк архив вакансий займ на карту с автоматическим одобрением работа в страховании вакансии банков отзывы спортбанк альфа банк всі мфо україни деньги в долг срочно кредит онлайн на карту без отказа кредит спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит готівкою київ список rss работа в финансах гроші в борг карта спортбанк кредит наличными без справки о доходах работа в банке кредитный лимит спортбанк вакансии банков украины микрозайм без отказа спортбанк неизвестные мфо малоизвестные мфо вакансии в банках работа в банке киев кредит под 0 процентов Нові МФО України кредит наличными киев альфа банк киев маловідомі мфо все мфо украины мфо без лицензии Новые МФО Украины кредит готівкою без довідки про доходи банковские вакансии рейтинг кредитов онлайн мфо, которые дают всем база мфо украины позика на картку з автоматичним схваленням
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты