Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 63669
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Корпоративний бізнес
Резюме № 63669
Опубліковано: 01.08.2021 р.
Рубрика: Корпоративний бізнес

Начальник / руководитель отдела

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 29.10.1984 г. (39 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 12.2017 по теперішній час (6 років 4 міс.)
В компанії: АО ТАСКОМБАНК, Київ
Посада: Начальник отдела сопровождения лизинговых операций Управления рыночных лизинговых операций
Функціональні обов'язки:
Предоставление коммерческого предложения Клиентам, подготовка и заключение договоров куплипродажи транс.средств,оборудования, спец.техники с поставщиками и производителями; договоров финансового лизинга,обратного лизинга и изменений к ним. Регистрация транспортных средств, ВКЛ. Спец.технику, Жд транспорт в государственных органах. Подготовка и отправка ежемесячных счетов включая расчёт штрафных санкций на Клиентов. Подготовка и само участие в презентации продукта как для сотрудников так и для Клиентов.Написание положений, порядков, паспорта продукта. Порядка работы по продукту. Написание и разработка типовых договоров по продукту. Работа с ИТ по работе и автоматизации процесса продукта .


C 04.2017 по 10.2017 (6 міс.)
В компанії: Комерційний Банк, Київ
Посада: Спеціаліст Департаменту прямих продажів
Функціональні обов'язки:
Продаж, оформлення, відправка Договорів ОСАГО, надання консультацій співробітникам щодо оформлення Договору ОСАГО.Робота зі зверненями Клієнтів та співробітників Банка партнера. Здійснення повернення помилково перерахованих коштів.


C 08.2016 по 04.2017 (8 міс.)
В компанії: ТОВ , Київ
Посада: Менеджер з комерційних питань та управління Департаменту Продаж
Функціональні обов'язки:
Перевірка наданого пакету документів на заключення договору фінансового лізингу на повноту, відповідність внутрішнім положеннім та законодавству України.Заключення договору купівліпродажу з Постачальником( Продавцем) об’єкту фінансового лізингу Заключення договору фінансового лізингуВідправлення інформації на перевірку до внутрішніх служб компанії Безпека, Ризики, юридичний департамент.Формування рахунків на оплату в програмі 1С8 , робота з 1СФормування та заключення договорів фінансового лізингу, договорів поруки.Формування та передача справ до архіву.


C 12.2014 по 08.2016 (1 рік 8 міс.)
В компанії: ПАТ «Альфа Банк» Україна , Київ
Посада: Провідний економіст відділу Контролю кредитних операцій Управління оформлення операцій споживчого кредитування та роздрібного бізнесу.
Функціональні обов'язки:
Ведення обліку кредитних операцій зг. з нормативами НБУ(нарахування/погашення відсотків, комісій, штрафних санкцій, дострокове погашення крититів, погашення безнадійних кредитів зг.рішення суду Контроль за виконанням автоматичних процедур АБС Б2 по кредитним договорам( своєчасне нарахування/погашення відсотків, комісій, штрафних санкцій) . Виявлення та аналіз помилок виконання автом.процедур АБС Б Відкриття/закриття та супроводження Кредитних договорів VIPклієнтів. Формування звітності по придбаним кредитним договорам для ДПІ та НБУ. Контроль та обробка запитів в Sibel.


C 05.2010 по 11.2014 (4 роки 6 міс.)
В компанії: ПАТ ВіЄйБі Банк, Київ
Посада: Провідний фахівець Управління кредитного Адміністрування юридичних осіб.
Функціональні обов'язки:
Заведення кредитних угод( кредити, гарантії, кредитні лінії, овердрафти) в системі Б Контроль за дотриманням кредитних договорів. Підготовка розрахунків для суда по заборгованості клієнтів з проблемними кредитами


C 01.2008 по 04.2010 (2 роки 3 міс.)
В компанії: ПАТ ІНГ Банк Україна, Київ
Посада: Фахівець Відділу спеціалізованих банківських продуктів.
Функціональні обов'язки:
Відкриття та закриття карткових рахунків фізичним особам; Робота з платежами клієнтів( супроводження платежів – відправка, приймання, внутрішньобанківські платежі); Робота з рахунком 3720; Участь в відкритті нових банківських продуктів; Супроводження кредитної лінії клієнта; Передача клієнтів з заборгованістю до колекторської компанії; Робота з архівом: прийом документів до внутрішнього архіву, формування документів до архіву, передача справ до зовнішнього архіву; Обслуговування клієнтів за телефоном(вхідні/вихідні дзвінки)


C 01.2007 по 01.2008 (1 рік )
В компанії: – АКБ «Форум», , Київ
Посада: Головний економіст Управляння по роботі з корпоративними клієнтами.
Функціональні обов'язки:
Облік фінансових операцій ; Складання фінансових звітів ф.747 та ф.748 до Національного банку України; Участь в ревізіях каси банку ( керівник ревізійної комісії); Робота з банками( підкріплення банків та відділень банку АКБ «Форум» готівкою( національною та іноземною), підкріплення каси АКБ «Форум» готівкою від інших банків), складання договорів; Прийом готівки та облік касових операцій банку. Перевірка касових символів, перевірка та оформлення касових документів. Робота з Інкасацією( прийом ,складання журналів, відображення в операційній системі)


C 08.2003 по 01.2007 (3 роки 5 міс.)
В компанії: АБ «Синтез», Київ
Посада: Заступник начальника Операційного відділу Операційного Управління.
Функціональні обов'язки:
Відкриття, ведення, закриття рахунків фізичних та юридичних осіб; Відкриття, ведення, закриття карткових рахунків фізичних осіб; Контроль та ведення документів дня; Організація роботи відділу; Написання положення про відділ відкриття, ведення та закриття рахунків фізичних та юридичних осіб. Складання фінансових звітів ф.747 та ф.748 до Національного банку України; Робота з пенсійними рахунками( рахунки для отримання пенсії та допомоги): відкриття, ведення, закриття.


Освіта
Навчальний заклад: Міжрегіональна Академія управління персоналом
Дата закінчення: 2008-01-01
Факультет: «міжнародна економіка та банківська справа»
Спеціальність: Економіка і підприємництвобанківська справа

Навчальний заклад: Донбаський Гірничо – Металургійний інститут
Дата закінчення: 2003-07-01
Факультет: Юридичний
Спеціальність: Правознавство

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Підвищення кваліфікації з Організації ділового процесу в банках, технології роботи з вхідними, вихідними та внутрішніми документами, порядку роботи з документами, що містять конфіденційну інформацію. Забезпечення збереженості документів банку. Робота архі
Компанія: Національний центр підготовки банківських працівників України
Місто: Київ Період: 12 Дата: 01.06.2008

Назва курсу/тренінгу: «Тайм – менеджмент»
Компанія: Центр бізнес – навчання «Профі енд Профіт»,
Місто: Київ Період: 12 Дата: 01.11.2008

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Німецька: Базова
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: П.к. на рівні досвідного користувача (Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Access, Internet); Досвід по роботі з програмним забезпечення банків ( Б-2(дуже добре), Scrooge, Profile,Sibel)

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Російська, українська –вільно, англійська; Досвід в написанні положень, складання договорів, листування до клієнтів. Досвід в складанні звітів.
Відомості: Аналітичне мислення, організаційний досвід, вміння швидко орієнтуватись в незнайомій ситуації, вміння самостійно приймати рішення, вміння спілкуватись з людьми та знаходити спільну мову, швидко навчаюсь новому напрямку, ініціативність, відповідальність, активність в діяльності організації, наполегливість.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
хмельницкий александрия николаев кредит онлайн на карту без отказа срочно львов экономист северодонецк бердичев борисполь житомир шостка рейтинг кредитов черновцы бровары смела кременчуг мариуполь мелитополь бухгалтер луцк ужгород сумы славянск кассир херсон касир белая церковь никополь днепр операционист каменское мфо україна маловідомі мфо україни умань изюм бердянск чернигов ровно деньги в долг кредит без довідки про доходи ивано-франковск миргород кредит без справки о доходах кривой рог краматорск прилуки харьков киев нові мфо юрист запорожье винница одесса черкассы кредит онлайн на карту энергодар павлоград полтава аналитик гроші в борг терміново измаил яготин мукачево бахмут всі мфо юрисконсульт нові мфо україна все мфо кредит під 0 тернополь невідомі мфо україни каменец-подольский кропивницкий
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
мфо без лицензии работа в банке киев кредит спортбанк невідомі мфо список rss вакансии в финансах кредит под 0 процентов всі мфо україни точки выдачи спортбанк работа в страховании кредит під 0 відсотків альфа банк киев спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи мфо, которые дают всем работа в финансах архив вакансий кредит наличными без справки о доходах неизвестные мфо Нові МФО України вакансии в банках работа в банке база мфо украины отзывы спортбанк деньги в долг срочно кредит наличными киев вакансии банков украины кредит онлайн на картку без відмови терміново кредитный лимит спортбанк Новые МФО Украины карта спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням займ на карту с автоматическим одобрением альфа банк маловідомі мфо все мфо украины малоизвестные мфо микрозайм без отказа вакансии банков банковские вакансии кредит готівкою київ гроші в борг рейтинг кредитов онлайн кредит онлайн на карту без отказа
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты