Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 64143
> >
Город : Вінниця
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Філії та відділення банку (керівники)
Резюме № 64143
Опубліковано: 15.09.2015 р.
Рубрика: Філії та відділення банку (керівники)

Начальник відділення

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Вінниця
Освіта: вища
Дата народження: 16.03.1978 г. (46 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 08.2014 по теперішній час (9 років 8 міс.)
В компанії: ПАТ "МІБ" Жовтеве відділення, Вінниця
Посада: Керуючий відділенням
Функціональні обов'язки:
Організація роботи відділення з "нуля", формування команди на рівні відділення. Контроль за роботою відділення, залучення клієнтів на обслуговування, пошук шляхів підвищення дохідності відділення. Кредитування фізичних та юридичних осіб. Активні й пасивні операції. Організація продажів банківських продуктів. Здійснення контролю за роботою пунктів обміну валют і відбиття даних операцій в обліку. Організацій й контроль за роботою банкоматів і posтерміналів. Проведення заходів щодо розвитку відділення. Контроль за роботою касового блоку. Проведення роботи з підвищення діловою кваліфікації працівників, вивченню чинного законодавства, наказів, інструкцій і інших нормативних актів. Проведення фінансового моніторингу й ідентифікації клієнтів. Робота з проблемними активами, супроводження позивних заяв у суд, супроводження рішень суду у виконавчій службі.Наявність власної клієнтської бази.


C 06.2007 по 08.2014 (7 років 2 міс.)
В компанії: ПАТ "Укргазпромбанк" , Вінниця
Посада: Начальник відділення
Функціональні обов'язки:
Організація роботи відділення з "нуля", формування команди на рівні відділення. Контроль за роботою відділення, залучення клієнтів на обслуговування, пошук шляхів підвищення дохідності відділення. Кредитування фізичних та юридичних осіб. Активні й пасивні операції. Організація продажів банківських продуктів. Здійснення контролю за роботою пунктів обміну валют і відбиття даних операцій в обліку. Організацій й контроль за роботою банкоматів і posтерміналів. Проведення заходів щодо розвитку відділення. Контроль за роботою касового блоку. Проведення роботи з підвищення діловою кваліфікації працівників, вивченню чинного законодавства, наказів, інструкцій і інших нормативних актів. Проведення фінансового моніторингу й ідентифікації клієнтів. Робота з проблемними активами, супроводження позивних заяв у суд, супроводження рішень суду у виконавчій службі.


C 05.2006 по 06.2007 (1 рік 1 міс.)
В компанії: ВФ ВАТ КБ , Вінниця
Посада: Начальник сектору кредитування фізичних осіб відділу кредитних операцій
Функціональні обов'язки:
Контроль за своєчасним розглядом заявок, перевірка документів, ведення переговорів з клієнтами й партнерами (автосалони, брокери). Зустрічі й консультування клієнтів з питань кредитування. Розгляд заявок перед КК: перегляд заявки й документів, правильність умов, наявність узгодження всіх служб, контроль правильного формування кредитної справи. Організацій й проведення семінарів орієнтованих на підняття професійних знань і вмінь співробітників відділу. Переговори для підписання генеральних угод по кредитуванню фізичних осіб. Проведення спільних акцій з автосалонами, агентствами нерухомості. Моніторинг кредитної заборгованості. Проведення оцінки об’єктів застави. Складання протоколів, звітів для Головного офісу.


C 01.2006 по 05.2006 (4 міс.)
В компанії: ВФ ВАТ КБ "Хрещатик", Вінниця
Посада: Економіст 1-ої категорії відділу кредитних операцій
Функціональні обов'язки:
Консультування клієнтів. Вивчення бізнесу клієнтів, підготовка на кредитний комітет пакету документів. Проведення аналізу фінансової діяльності підприємства, аналізу кредитоспроможності та платоспроможності позичальників. Винесення заявок на кредитний комітет. Супроводь клієнтів по діючих кредитах, моніторинг кредитної заборгованості, проведення оцінки об’єктів застави, складання протоколів страхування об’єктів застави.


C 01.2005 по 01.2006 (1 рік )
В компанії: ВФ ВАТ КБ Хрещатик, Вінниця
Посада: Економіст ІІ-ої категорії відділу кредитних операцій
Функціональні обов'язки:
Консультування клієнтів, винесення заявок на кредитний комітет. Оформлення й видача кредитів: на покупку автомобілів, нерухомості на первинному і вторинному ринках; на споживчі потреби під заставу рухомого/нерухомого майна; страхування рухомого/нерухомого майна.


C 10.2003 по 01.2005 (1 рік 3 міс.)
В компанії: СТ "Срібна Хвиля", Вінниця
Посада: Голова правління
Функціональні обов'язки:
Ресторанний бізнес. Роздрібна торгівля, послуги. Підбір кадрів та організація їх роботи. Планування бюджету. Робота з банком, касові операції, одержання патентів і ліцензій, рекомендації з оптимізації бізнеспроцесів компанії. Пошук та супровід брендів, розробка й проведення рекламних компаній, організація й проведення широкомасштабних заходів та культурномасових акцій.


C 10.2002 по 05.2003 (7 міс.)
В компанії: СП "Агробізнес", Вінниця
Посада: Начальник відділу маркетингу
Функціональні обов'язки:
Дослідження ринку й конкурентного середовища. Підготовка й впровадження плану маркетингових комунікацій. Формування й коректування продуктового портфеля. Складання планів продажів, маркетингова підтримка продажів існуючих продуктів. Моніторинг маркетингової активності конкурентів, проведення трендів і робота із зовнішніми маркетинговими підрядниками. Оцінка ефективності комплексу маркетингових заходів.


C 05.2002 по 10.2002 (5 міс.)
В компанії: СП "Агробізнес", Вінниця
Посада: Менеджер із продажу
Функціональні обов'язки:
Розробка й координація програм підвищення продажів, контроль виконання основних завдань по просуванню продукту. Проведення програм мотивації дистриб’юторів і кінцевих споживачі, спрямовані на збільшення кількісної і якісної дистрибуції. Побудова механізму взаємодії з дистриб’юторськими компаніями. Контроль забезпечення рекламними матеріалами, робота з рекламними агентствами. Розробка й виконання стратегій й бюджету рекламних і інших маркетингових заходів.


Освіта
Навчальний заклад: Вінницький педагогічний університет
Дата закінчення: 2000-06-01
Факультет: Іноземних мов
Спеціальність: Учитель англійської та німецької мов та зарубіжної літератури

Навчальний заклад: ВФ ВІЕ Тернопільська Академія Народного господарства
Дата закінчення: 2002-04-01
Факультет: Фінанси
Спеціальність: Економіст

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Вільно володію
Німецька: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: WORD, EXCEL, FAR, Інтернет, ел. пошта, Б2

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Працюючи у вищевказаних закладах успішно проходила акредитацію на знання продуктів, нормативно-правових актів НБУ та внутрішніх положень. Наявність власної клієнтскої бази.
Відомості: Здатна до самоосвіти, маю почуття гумору. Вважаю себе особистістю цілеспрямованою, наполегливою, креативною, ініціативною, комунікабельною, здатною до подолання життєвих та професійних перешкод, відповідальна та пунктуальна, володію аналітичних складом мислення. Маю здатності здійснення письмового й усного ділового спілкування, умію висловити та відстояти свою думку, маю досить такту й досвіду в таких областях, як проведення переговорів, надання консультативних послуг, підготовка звітів керівництву. Маю досвід роботи з колективом.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
аналитик черновцы кропивницкий александрия житомир ужгород чернигов операционист невідомі мфо україни бровары кредит онлайн на карту без отказа срочно каменское славянск херсон юрисконсульт мариуполь хмельницкий одесса бердянск прилуки полтава черкассы миргород умань нові мфо україна тернополь нові мфо мелитополь изюм винница киев смела ивано-франковск рейтинг кредитов шостка кредит онлайн на карту мфо україна маловідомі мфо україни запорожье кривой рог касир бахмут кременчуг кредит без довідки про доходи северодонецк сумы кредит без справки о доходах луцк деньги в долг бердичев белая церковь днепр харьков экономист все мфо мукачево яготин измаил никополь ровно юрист краматорск бухгалтер всі мфо борисполь гроші в борг терміново павлоград николаев кредит під 0 каменец-подольский кассир львов энергодар
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
точки выдачи спортбанк вакансии банков кредит онлайн на картку без відмови терміново банковские вакансии альфа банк киев займ на карту с автоматическим одобрением кредит готівкою київ позика на картку з автоматичним схваленням база мфо украины деньги в долг срочно неизвестные мфо вакансии банков украины вакансии в банках кредит наличными без справки о доходах рейтинг кредитов онлайн малоизвестные мфо маловідомі мфо Нові МФО України работа в банке киев архив вакансий невідомі мфо работа в финансах Новые МФО Украины альфа банк мфо, которые дают всем вакансии в финансах спортбанк микрозайм без отказа работа в банке кредит онлайн на карту без отказа гроші в борг кредит наличными киев работа в страховании всі мфо україни кредит під 0 відсотків мфо без лицензии кредит готівкою без довідки про доходи все мфо украины кредитный лимит спортбанк список rss карта спортбанк кредит спортбанк кредит под 0 процентов отзывы спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты