Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 64664
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Операційний супровід
Резюме № 64664
Опубліковано: 24.04.2021 р.
Рубрика: Операційний супровід

Головний спеціаліст / заступник начальника відділу (бек-офіс)

Стартова зарплата: 20000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 22.10.1982 г. (41 год )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 08.2019 по теперішній час (4 роки 7 міс.)
В компанії: АТ "Ощадбанк", Київ
Посада: Головний економіст департаменту бек-офісу
Функціональні обов'язки:
Контроль своєчасності виконання накладання/зняття арешту грошових коштів на рахунках клієнтів згідно постанов судових та виконавчих органів, виконання ухвал по виїмці документів з юридичних справ клієнтів, надання відповідей на запити виконавчих органів/приватних виконавців. Примусове списання грошових коштів з рахунків клієнтів згідно платіжних вамог та інкасових доручень.


C 02.2018 по 04.2019 (1 рік 2 міс.)
В компанії: Компанія “Ньюлайф сістемс», Київ
Посада: Заступник керівника з операційної діяльності Фінансового підрозділу
Функціональні обов'язки:
Супровід розрахункових операцій, підготовка платіжних доручень в національній та іноземній валюті та їх проведення в різних системах клієнт банків (17); експорт / імпорт платіжних доручень, банківських виписок з системи клієнт банк в 1С 3; підготовка пакета документів та погодження з баками імпортноекспортних контрактів; систематизація і перевірка сплачених документів під банківську виписку за попередній день; узгодження і контроль щоденних грошових потоків компаній за рахунками в банках, розподіл коштів між рахунками, контроль витрат і забезпечення ефективності використання грошових ресурсів; щоденне ведення звітності про залишки коштів в розрізі банків та рахунків компаній; аналіз, регулювання і контроль руху грошових коштів, вибудовування партнерських відносин з банками; звітність для керівництва компанії; координація роботи колективу; навчання співробітників з нульового рівня.


C 08.2014 по 04.2015 (8 міс.)
В компанії: ПАТ «КБ «Стандарт», Київ
Посада: Головний економіст відділу супроводу банківських операцій Операційного департаменту
Функціональні обов'язки:
Відкриття / закриття поточних, депозитних рахунків клієнтам (ЮО), зміна тарифних пакетів РКО. Перевірка нарахування відсотків «угод» по поточним та депозитним рахункам. Щоденний контроль закриття депозитних «угод» відділень банку, перезакріплення рахунків в ОДБ, дострокове розірвання депозитних договорів. Контроль своєчасності виконання накладання/зняття арешту грошових коштів на рахунках клієнтів згідно постанов судових та виконавчих органів. Примусове списання грошових коштів з рахунків клієнтів згідно платіжних та інкасових доручень. Контроль за обліком сум на рахунку 3720 «Кредитові суми до з`ясування», оброблення вхідних запитів та відповідей на уточнення реквізитів по СЕП. Формування звітів щодо виплат коштів вкладникам неплатосспроможного банку через ПАТ КБ "Стандарт". Інформаційна підтримка мережі відділень.


C 06.2005 по 08.2014 (9 років 2 міс.)
В компанії: ПАТ «ВіЕйБі Банк», Київ
Посада: Від касира Центрального відділення до Головного спеціаліста по роботі з пасивними операціями Операційного департаменту
Функціональні обов'язки:
Забезпечення постійного контролю за дотриманням співробітниками Банку встановлених процедур, функцій і повноважень по закритті банківського дня. Щоденний контроль відсутності дисбалансу по угодам відділень в АБС Б2 та його виправлення. Виправлення невірно заповнених додаткових параметрів Контрагентів та контроль за правильним введення даних параметрів на відділеннях при відкритті нових Контрагентів в АБС Б Контроль та проставляння признаку інсайдера Контрагента Банку в АБС Б2 відповідно списків наданих Юридичним Департаментом. Інформаційна підтримка мережі відділень. Укладання угод та оформлення інших документів при відкритті та здійсненні операцій по депозитних та поточних рахунках в національній та іноземній валютах та банківських металах фізичних осіб резидентів, нерезидентів; продажкупівля валюті на МВР, проведення переказів, а також безпосередній набір SWIFT платежів, укладання договорів оренди індивідуальних сейфів. Оформлення кредитних заявок (кредити без застави, овердрафт). Відправка та виплата грошових переказів за кордон та по Україні за платіжною системою «WESTERN UNION». Здійснення операцій з платіжними картками: видача готівки через CpPos, видача готівки без авторизації, поповнення карток. Оформлення документів для погашення кредитів, відсотків в т.ч. карткових та штрафів. Прийняття на інкасо комерційних чеків, продаж/сплата дорожніх чеків Thomas Cook, American Express. Робота з банківським металами та ювілейними монетами, формування касових документів дня в національній та іноземній валюті та підготовка передачі їх до архіву.


C 05.2003 по 06.2005 (2 роки 1 міс.)
В компанії: АТ «Ощадбанк», Київ
Посада: Старший контролер-касир
Функціональні обов'язки:
Приймання всіх видів платежів від фізичних та юридичних осіб, робота з іноземною валютою: купівля, продаж, конвертація, робота з касовим вузлом (інкасація), видача готівки по імпринтеру, робота з вкладними операціями ( відкриття, закриття, переоформлення, в тому числі компенсаційні рахунки), відкриття та закриття операційного дня в відділенні банку.


Освіта
Навчальний заклад: Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана
Дата закінчення: 2006-03-01
Факультет: Економіка і підприємництвоБанківська справа
Спеціальність: Банківська справа

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Курси «Бухгалтер + 1С Бухгалтерія 8.2»
Компанія: Навчальний центр «Практикум»
Місто: Київ Період: 2 міс. Дата: 01.08.2015

Назва курсу/тренінгу: "Фінансовий, управлінський та податковий облік на підприємстві"
Компанія: Навчально-науковий інститут післядипломного навчання НАУ
Місто: Київ Період: 2 міс. Дата: 01.05.2016

Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: Word, Excel, Internet, АБС Б-2, Siebel.

Додаткова інформація
Відомості: Комунікабельна, відповідальна, пунктуальна, з повагою відношусь до інших, вмію працювати в колективі.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
мариуполь каменское херсон славянск нові мфо україна бухгалтер сумы деньги в долг миргород всі мфо белая церковь павлоград кредит під 0 ровно все мфо бердянск винница экономист хмельницкий умань черновцы кредит онлайн на карту измаил кредит без справки о доходах ужгород яготин харьков нові мфо николаев шостка никополь львов бахмут кредит онлайн на карту без отказа срочно смела гроші в борг терміново борисполь полтава аналитик кассир луцк бердичев энергодар мфо україна невідомі мфо україни кременчуг киев каменец-подольский мелитополь маловідомі мфо україни изюм касир запорожье тернополь операционист бровары мукачево краматорск кривой рог юрисконсульт черкассы кредит без довідки про доходи одесса юрист чернигов ивано-франковск рейтинг кредитов житомир днепр прилуки северодонецк кропивницкий александрия
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит спортбанк кредит наличными без справки о доходах карта спортбанк кредит готівкою київ гроші в борг альфа банк работа в страховании мфо, которые дают всем вакансии в финансах список rss малоизвестные мфо работа в банке киев кредитный лимит спортбанк база мфо украины архив вакансий позика на картку з автоматичним схваленням микрозайм без отказа рейтинг кредитов онлайн невідомі мфо точки выдачи спортбанк Новые МФО Украины спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит під 0 відсотків всі мфо україни работа в банке мфо без лицензии кредит под 0 процентов маловідомі мфо альфа банк киев кредит онлайн на карту без отказа все мфо украины вакансии в банках вакансии банков Нові МФО України займ на карту с автоматическим одобрением кредит готівкою без довідки про доходи работа в финансах деньги в долг срочно отзывы спортбанк вакансии банков украины неизвестные мфо банковские вакансии кредит наличными киев
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты