Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 64843
> >
Город : Кам'янець-Подільський
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Філії та відділення банку (керівники)
Резюме № 64843
Опубліковано: 19.08.2022 р.
Рубрика: Філії та відділення банку (керівники)

Начальник отделения банка

Стартова зарплата: 8000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Кам'янець-Подільський
Освіта: вища
Дата народження: 21.09.1972 г. (51 год )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 04.2019 по 04.2020 (1 рік )
В компанії: Исполком Кам-Под.Департамент ЖКГ., Kamenets-Podolsky
Посада: Главный специалист.Енергоменеджер
Функціональні обов'язки:
Енероменеджмент.Наявність довгострокового досвіду та вміння будувати успішні програми, системи продажу фінансових, комерційних, банківських продуктів та послуг різних напрямків роздрібного, мікро та корпоративного бізнесу. Досвід ведення переговорів, щодо залучення нових клієнтів. Оперативний аналіз, аудит господарської діяльності фінасової установи. Наявність лідерських та управлінських навичок, що підтверджено успішним розвитком фінансової установи, відділення банківської установи. Навички щодо ведення поточної та оперативної діяльності, організація та контроль за законністю, своєчасністю і коректністю дій та операцій, які стосуються роботи фінустанови. Управління, навчання та підбір персоналу. Організація процесу залучення клієнтів: юридичних, фізичних осіб. Запровадження в дію акційних продуктів. Оцінка і аналіз ринку наданих послуг. Планування і моніторинг діяльності (ведення звітності, складання фінансових планів діяльності на наступні періоди), організація внутрішньої документарної роботи, інформаційноаналітична робота, ревізійна робота. Вміння організувати роботу, для забезпечення максимального розміру прибутковості фінустанови на ринку надаваємих послуг з дотриманням законодавства станом 2020р+. Укладання договорів співпраці з потенційними клієнтами юридичними особами. Перевірка правильності оформлення договорів, бухгалтерських, касових документів та формування бухгалтерських проводок; здійснення контролю за належним функціонуванням та оновленням програмного забезпечення. Збереження матеріальних та грошових цінностей, основних засобів та МШП; ознайомлення та дотримання правил внутрішнього розпорядку підпорядкованих працівників, контроль стану трудової дисципліни.


C 01.2014 по 02.2015 (1 рік 1 міс.)
В компанії: Креди Агриколь Банк, Кам'янець-Подільський
Посада: Начальник отделения банка
Функціональні обов'язки:
Наявність довгострокового досвіду та вміння будувати успішні системи продажу банківських продуктів різних напрямків. Досвід ведення переговорів, щодо залучення нових клієнтів. Оперативний аналіз господарської діяльності відділення банку. Наявність лідерських та управлінських навичок, що підтверджено успішним розвитком відділення.


C 06.1996 по 02.2012 (15 років 8 міс.)
В компанії: Райффайзен Банк Аваль, Кам'янець-Подільський
Посада: Начальник отделения банка
Функціональні обов'язки:
Управління поточною і оперативною діяльністю відділення, організація та контроль за законністю, своєчасністю і коректністю операцій, які стосуються роботи відділення. Управління, навчання та підбір персоналу. Організація процесу залучення клієнтів: юридичних, фізичних осіб.Оцінка і аналіз ринку банківських послуг.Планування і моніторинг діяльності відділення (ведення звітності, складання фінансових планів діяльності на наступні періоди).Наявність лідерських та управлінських навичок, що підтверджено успішним розвитком відділення.


Освіта
Навчальний заклад: ПДАТУ
Дата закінчення: 2005-06-01
Факультет: Бух.учет и аудит
Спеціальність: Магистр.бух.учет и аудит

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Розмовна
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Наявність довгострокового досвіду та вміння будувати успішні програми, системи продажу фінансових, комерційних, банківських продуктів та послуг різних напрямків роздрібного, мікро та корпоративного бізнесу. Досвід ведення переговорів, щодо залучення нових клієнтів. Оперативний аналіз, аудит господарської діяльності фінасової установи. Наявність лідерських та управлінських навичок, що підтверджено успішним розвитком фінансової установи, відділення банківської установи. Навички щодо ведення поточної та оперативної діяльності, організація та контроль за законністю, своєчасністю і коректністю дій та операцій, які стосуються роботи фінустанови. Управління, навчання та підбір персоналу. Організація процесу залучення клієнтів: юридичних, фізичних осіб. Запровадження в дію акційних продуктів. Оцінка і аналіз ринку наданих послуг. Планування і моніторинг діяльності (ведення звітності, складання фінансових планів діяльності на наступні періоди), організація внутрішньої документарної роботи, інформаційно-аналітична робота, ревізійна робота. Вміння організувати роботу, для забезпечення максимального розміру прибутковості фінустанови на ринку надаваємих послуг з дотриманням законодавства станом 2020р+. Укладання договорів співпраці з потенційними клієнтами юридичними особами. Перевірка правильності оформлення договорів, бухгалтерських, касових документів та формування бухгалтерських проводок; здійснення контролю за належним функціонуванням та оновленням програмного забезпечення. Збереження матеріальних та грошових цінностей, основних засобів та МШП; ознайомлення та дотримання правил внутрішнього розпорядку підпорядкованих працівників, контроль стану трудової дисципліни.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
кривой рог гроші в борг терміново мукачево прилуки северодонецк кременчуг кредит онлайн на карту без отказа срочно мфо україна юрист экономист невідомі мфо україни хмельницкий смела павлоград винница нові мфо україна бровары запорожье чернигов изюм бердичев рейтинг кредитов одесса житомир ивано-франковск аналитик луцк черновцы сумы днепр ровно харьков энергодар все мфо мелитополь миргород юрисконсульт бердянск кредит під 0 никополь кредит без довідки про доходи шостка кредит без справки о доходах мариуполь кредит онлайн на карту кассир каменец-подольский тернополь каменское бахмут умань краматорск ужгород касир бухгалтер львов измаил николаев черкассы кропивницкий славянск херсон белая церковь маловідомі мфо україни киев деньги в долг нові мфо яготин полтава александрия операционист всі мфо борисполь
 
 
Посилання
неизвестные мфо все мфо украины список rss рейтинг кредитов онлайн кредит наличными киев вакансии банков кредитный лимит спортбанк вакансии в банках кредит готівкою київ Новые МФО Украины работа в банке кредит наличными без справки о доходах кредит готівкою без довідки про доходи вакансии в финансах альфа банк Нові МФО України мфо, которые дают всем займ на карту с автоматическим одобрением кредит під 0 відсотків отзывы спортбанк альфа банк киев спортбанк кредит спортбанк деньги в долг срочно база мфо украины вакансии банков украины точки выдачи спортбанк работа в банке киев малоизвестные мфо кредит онлайн на карту без отказа гроші в борг работа в финансах всі мфо україни позика на картку з автоматичним схваленням работа в страховании банковские вакансии мфо без лицензии кредит под 0 процентов микрозайм без отказа маловідомі мфо кредит онлайн на картку без відмови терміново архив вакансий карта спортбанк невідомі мфо
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты