Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 65495
> >
Город : Суми
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Філії та відділення банку (керівники)
Резюме № 65495
Опубліковано: 15.03.2016 р.
Рубрика: Філії та відділення банку (керівники)

Керівник установи

Стартова зарплата: 8000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Суми
Освіта: вища
Дата народження: 02.09.1977 г. (46 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 06.2009 по 01.2016 (6 років 7 міс.)
В компанії: Банк "Фінанси та Кредит", Суми
Посада: Начальник відділення
Функціональні обов'язки:
Управлінська діяльність. Організація процесу продажу у відділенні всіх продуктів Корпоративного та Роздрібного банкінгу (активні, пасивні, карткові, неторгові операції і т.і.). Організація виконання плану продажу банківських продуктів та плану по фінансовим показникам відділення. Виконання індивідуальних планів продажу банківських продуктів. Управління структурою кредитного портфеля клієнтів Корпоративного та Роздрібного банкінгу. Організація та контроль проведення моніторингу застав по кредитам клієнтів Корпоративного та Роздрібного банкінгу. Організація роботи з проблемною (простроченою) заборгованістю по кредитам КБ та РБ. Залучення клієнтів та консультування по всім продуктам Корпоративного та Роздрібного банкінгів. Вміння: Проведення зустрічей, здійснення телефонних дзвінків з потенційними клієнтами, презентація Банку та банківських продуктів, узгодження перспектив співпраці, структурування та погодження пропозицій клієнтам щодо співпраці. Збір пакету документів та перевірка на комплектність при оформленні продажу банківської послуги клієнту. Досягнення: Збільшення клієнтської бази, депозитного портфелю Корпоративного та Роздрібного банкінгу. Виведення відділення на прибуткову діяльність, виконання інших поставлених завдань.


C 04.2008 по 06.2009 (1 рік 2 міс.)
В компанії: Сумська обласна Дирекція філії "Полтавське РУ" ВАТ "Банк "Фінанси та Кредит", Суми
Посада: Заступник Директора
Функціональні обов'язки:
Управлінська діяльність. Організація процесу продажу на торгових площадках всіх продуктів Роздрібного та Банкнотного банкінгу (активні, пасивні, карткові, неторгові операції). Впровадження єдиних стандартів обслуговування на всіх торгових площадках. Забезпечення крос продажів банківських продуктів через торгові площадки. Доведення планів продажів всіх продуктів Роздрібного та Банкнотного банкінгу до відділень дирекції, і контроль їх виконання. Управління структурою кредитного портфеля клієнтів Роздрібного банкінгу (клієнтів індивідуального бізнесу). Реалізація соціальних програм: залучення відповідних груп клієнтів (пенсіонери, студенти). Укладення договорів з органами ПФУ, міністерства праці та іншими організаціями по виплаті пенсій і соціальної допомоги. Продаж продуктів Роздрібного та Банкнотного банкінгу співробітникам корпоративних клієнтів, що обслуговуються Банком. Участь в організації навчання співробітників торгових площадок в регіоні. Проведення заходів щодо поліпшення роботи з клієнтами Роздрібного банкінгу (клієнти індивідуального бізнесу) у відділеннях дирекції. Забезпечення співробітників торгових площадок необхідними нормативними документами, рекламною продукцією, інше. Контроль наявності вищеописаних документів.


C 09.2007 по 04.2008 (7 міс.)
В компанії: АБ "Таврика", Суми
Посада: Начальник відділення
Функціональні обов'язки:
Створення умов для підвищення престижу і репутації Банку; забезпечення та підтримування високої якість надання клієнтам банківських послуг; здійснення аналізу діяльності Відділення для прогнозування і визначення стратегії розвитку Відділення; організація роботи відділення для досягнення передбачених бізнеспланом завдань; розроблення заходів для виконання програм продажу банківських продуктів, фінансового плану відділення (щодо обсягів пасивних, активних та комісійних операцій); створення умов для формування стабільної клієнтської бази, здійснення пошуку перспективних клієнтів та залучення їх на обслуговування до Банку; вивчення ринку регіону, обстеження його розвитку та коло потенційних позичальників; забезпечення ефективних продаж затверджених банківських продуктів клієнтам банку; проведення виваженого маркетингову політики на ринку банківських послуг відповідно до стратегічного плану розвитку Банку; здійснення своєчасного, повного та достовірного відображення операцій у регістрах бухгалтерського обліку; контроль за правильністю оформлення бухгалтерських документів, формування бухгалтерських проводок та своєчасність передачі бухгалтерських документів до архіву Банку; здійснення операцій, пов’язаних з розглядом, наданням та супроводженням кредитів фізичних осіб; забезпечення наявності зразків підписів відповідальних виконавців та касирів відділення, яким надано право підписання документів; здійснення контролю за ефективним документообігом відділення; надання консультацій, розгляд пропозицій, зауваження і скарг клієнтів; здійснення контролю за дотриманням трудової та виконавчої дисципліни, підтримання сприятливого моральнопсихологічний клімат у колективі; забезпечення Відділення необхідною технологічною та методологічною документацією; вирішення питань щодо забезпечення Відділення необхідними технічними засобами; забезпечення збереження банківської та комерційної таємниці; забезпечення збереження майна та грошових коштів; співпраця з структурними підрозділами банку та відділеннями банку.Маю досвід роботи по відкриттю відділень.


C 12.2005 по 09.2007 (1 рік 9 міс.)
В компанії: ПАТ `КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК`, Суми
Посада: Начальник відділу
Функціональні обов'язки:
Залучення приватних клієнтів за всіма продуктами; ідентифікація клієнтів; укладення договорів з клієнтами; відкриття та ведення рахунків; продаж всього спектру продуктів приватним клієнтам, а саме: поточних рахунків, вкладів, всіх видів пластикових карт (включаючи зарплатні проекти в частині підготування та підписування документів з держателями індивідуальних карт), всіх видів кредитів для приватних клієнтів, укладення договорів за пенсійними та соціальними виплатами, дорожніми, іменними чеками, індивідуальними ячейками; підготування пакетів документів для відкриття поточних, депозитних, карткових рахунків (включаючи документи клієнта та відповідні документи та банківські договори згідно процедур та продуктів); підготування та аналіз пакету документів на видачу кредитів приватним клієнтам; винесення заявок на кредитну комісію філії; підготування всіх необхідних документів для видачі кредиту (кредитний договір, договір застави, виклик нотаріуса, договір поруки, координація зі страховою компанією за договорами страхування, контроль за виконанням клієнтів всіх умов протоколу КК та кредитного договору до видачі кредитних коштів); організація та підписування всіх необхідних документів зі сторони клієнта, банка, страхової компанії, нотаріуса; контроль цільового використання кредитних коштів; формування та ведення кредитних и юридичних справ; приймання заяв клієнтів в рамках виконання договорів (закриття, подовження, перевипуск або блокування карт, спірні питання, розслідування тощо), видача виписок; проведення консультацій та оформлення грошових переказів по системі „Unistrim” та системі „Експресперекази”; звітність до ГО згідно внутрішніх процедур банка за всіма видами операцій з приватними клієнтами; фінансовий моніторинг на етапі підготування документів та проведення операції; підготування звітності за разовими запитами зовнішніх органів, за запитаннями, які входять до компетенції підрозділу; підготування відповідей на запити ДПІ, МВС, СБУ та інших організацій; консультація відділень за запитаннями, що знаходяться у компетенції підрозділу.


C 07.2000 по 12.2005 (5 років 5 міс.)
В компанії: Сумська філія АТ “Укрінбанк”, Суми
Посада: Головний економіст
Функціональні обов'язки:
Проведення кредитних операцій та супроводження кредитних проектів; залучення до кредитування юридичних та фізичних осіб; надання консультативних послуг з питань кредитування; здійснення економічного, маркетингового та фінансового аналізу кредитних проектів заявників кредитів, визначення ступеня кредитного ризику та доцільності кредитування проекту; підготовка кредитних пропозицій; підготовка кредитних угод та договорів згідно з якими забезпечується виконання зобов’язань за кредитними угодами; ведення кредитних справ по наданих кредитах; підготовка та надання звітності; надання повідомлень, довідок, інформації з питань, пов’язаних з проведенням кредитних операцій, виконання функцій секретаря кредитної комісії.


Освіта
Навчальний заклад: СНАУ
Дата закінчення: 2002-02-01
Факультет: Фінанси та Кредит
Спеціальність: Облік і аудит

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Оцінювач дорогоцінних металів
Компанія: Державна пробірна служба
Місто: Київ Період: 10 днів Дата: 01.11.2010

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Робота з програмами Windows OS, MS Office, Internet, Microsoft Outlook – досвідчений користувач.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
На керівних посадах з 2005 року;вміння cтворювати умови для підвищення престижу і репутації ТТ;забезпечення та підтримання надання клієнтам послуг високої якості;здійснення аналізу діяльності ТТ;організація роботи для досягнення передбачених бізнес-планом завдань;здійснення пошуку перспективних клієнтів;забезпечення ефективних продаж;контроль виконання планів і т.і.Також маю навички відкриття з нуля нової ТТ, набір персоналу, робота з Державними структурами.
Відомості: Водійські права категорії «В».
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
черкассы миргород луцк шостка никополь гроші в борг терміново всі мфо энергодар кременчуг кредит під 0 юрисконсульт экономист днепр павлоград ивано-франковск белая церковь рейтинг кредитов прилуки бухгалтер хмельницкий маловідомі мфо україни кредит без довідки про доходи яготин полтава кредит онлайн на карту ровно нові мфо україна ужгород борисполь операционист мукачево николаев каменское измаил сумы тернополь мелитополь кредит онлайн на карту без отказа срочно кропивницкий мариуполь александрия кривой рог кассир юрист харьков львов херсон краматорск кредит без справки о доходах киев житомир деньги в долг черновцы одесса винница северодонецк бахмут смела умань славянск каменец-подольский бровары запорожье бердянск изюм нові мфо чернигов мфо україна бердичев все мфо невідомі мфо україни аналитик касир
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
неизвестные мфо кредит онлайн на картку без відмови терміново все мфо украины вакансии в финансах кредит готівкою київ архив вакансий кредит онлайн на карту без отказа спортбанк точки выдачи спортбанк работа в банке работа в страховании работа в финансах работа в банке киев вакансии банков рейтинг кредитов онлайн карта спортбанк мфо, которые дают всем альфа банк альфа банк киев вакансии в банках деньги в долг срочно маловідомі мфо всі мфо україни кредит спортбанк кредитный лимит спортбанк список rss база мфо украины кредит під 0 відсотків кредит готівкою без довідки про доходи кредит наличными без справки о доходах кредит под 0 процентов Нові МФО України невідомі мфо позика на картку з автоматичним схваленням Новые МФО Украины микрозайм без отказа кредит наличными киев банковские вакансии мфо без лицензии отзывы спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением малоизвестные мфо вакансии банков украины гроші в борг
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты