Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 66175
> >
Город : Житомир
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Управління персоналом
Резюме № 66175
Опубліковано: 22.03.2016 р.
Рубрика: Управління персоналом

Бізнес-тренер / фахівець з навчання персоналу / начальник відділення

Стартова зарплата: 7000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Житомир
Освіта: вища
Дата народження: 05.05.1982 г. (41 год )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 09.2013 по 02.2016 (2 роки 5 міс.)
В компанії: ПУАТ «ФІДОБАНК», Київ
Посада: Головний фахівець з тренінгів
Функціональні обов'язки:
Визначала потреби у навчанні та розвитку персоналу. Займалася розробкою, адаптацією, удосконаленням навчальних програм (тренінгів, семінарів, презентацій, конференцій, бізнессимуляцій) для співробітників Банку. Проводила тренінги(аудиторні,вебінари)та індивідуальні заняття адаптаційного циклу, польове навчання. Здійснювала післятренінговий супровід. Писала статті для внутрішнього порталу, готувала матеріал для дистанційних навчальних програм. Брала участь в оцінці ефективності та результативності співробітників, проведенні атестації персоналу відповідно до моделей компетенцій. Зайсалася наставництвом, проводила коучсесії. Забезпечувала контроль знань і навиків співробітників відділень шляхом проведення вхідного /вихідного тестування,брала участь в заліках. Проводила інструктажі на основані законодавчих та внутрішніх нормативних документів. Контролювала дотримання стандартів сервісного обслуговування та у рамках правового поля. Складала плани та забезпечувала своєчасне формування звітності по проведеній роботі. Консультувала та підтримувала співробітників при вирішенні складних повсякденних робочих питань. Допомагала начальникам відділень у розробці підходів мотивації підлеглих та формування приємної атмосфери в колективі.


C 08.2008 по 09.2013 (5 років 1 міс.)
В компанії: ПУАТ «Ерсте Банк», Житомир
Посада: Головний фахівець з тренінгів
Функціональні обов'язки:
Розробляла та проведила навикові та продуктові тренінги, тренінги особистої ефективності, семінари, практичні навчання в програмних комплексах для банківських працівників. Забезпечувала контроль знань та навичок шляхом проведення тестувань , заліків, атестацій. Брала участь в реалізації адаптації персоналу, контроль результатів проходження випробувального терміну. Проводила співбесіди при прийомі на роботу і при звільненні співробітників.


C 07.2007 по 06.2008 (11 міс.)
В компанії: ПАТ «ВТБ БАНК» , Житомир
Посада: Начальник відділу продажу іпотечних продуктів
Функціональні обов'язки:
Забезпечувала якісну, ефективну та безперебійну роботу відділу, належне та своєчасне виконання поставлених перед відділом завдань. Планувала та організовувала діяльність відділу, доводила цілі та задачі підлеглим співробітникам. Організовувала навчання та підвищення кваліфікації працівників відділу та підпорядкованих філії відділень. Забезпечувала просування банківських послуг для досягнення провідних позицій Банку в регіоні. Забезпечувала своєчасний розгляд листів, заяв, скарг і приймала управлінські рішення по питаннях щодо діяльності відділу. Залучала клієнтів та надавала їм первинну консультацію по іпотечному кредитуванню та інших продуктах роздрібного бізнесу. Підтримувала і поновлювала необхідний рівень знань по продуктам і послугам підлеглих. Забезпечувала якісне обслуговування клієнтів. Вивчала потреби клієнтів для розробки оптимальних комерційних пропозицій. Провила переговори з існуючими та потенційними клієнтами, щодо комплексного обслуговування. Залучала до співпраці та супроводжувала підписання договорів з партнерами (агенціями нерухомості, автосалонами та страховими компаніями. Сприяла створенню і збільшенню позитивного іміджу банку, упізнаності бренду.


C 09.2005 по 07.2007 (1 рік 10 міс.)
В компанії: АТ «УкрСиббанк» , Житомир
Посада: Старший фінансовий консультант з індивідуального бізнесу
Функціональні обов'язки:
Залучала нових клієнтів, проводила активну роботу з поточними клієнтами сегменту "Престиж", підтримуючи їх лояльність до Банку; вела звітність в CRMсистемі; Проводила короткі і розширені презентації банківських послуг на зустрічах з клієнтами. Залучала до співпраці партнерів (договори з агенціями нерухомості). Здійснювала оцінку та моніторинг стану клієнтського портфелю і приймала необхідні міри для захисту інтересів банку. Брала участь в кредитних комітетах відділення з правом голосу по кредитним заявкам. Забезпечувала своєчасне формування та надання необхідної звітності про виконану роботу. Проводила навчання співробітників відділення, що обслуговували клієнтів сегменту «Середній клас» та «Масс» та забезпечувала контроль їх поточної роботи в подальшому. Проводила продаж страхових послуг та супроводжувала оформлення договорів страхування. Займалась відправкою та виплатою термінових переказів в системах WESTERN UNION, СONTACT, Юністрім, УкрСиб. Забезпечувала виконання індивідуальних планових показників та бізнесплану відділення.


C 06.2005 по 09.2005 (3 міс.)
В компанії: ПриватБанк, Житомир
Посада: В.о. начальника відділу моніторингу кредитів та заставних операцій департаменту споживчого кредитува
Функціональні обов'язки:
Планувала та організовувала роботу відділу, забезпечувала доведення задач підлеглим, координувала та контролювала їх роботу. Займалася поточним моніторингом кредитного портфелю, встановлювала причини порушеннь термінів платежів, забезпечувала своєчасне прийняття мір щодо відновлення графіків погашення. Займалась аналізом та організовувала роботу кредитних менеджерів та експертів Житомирського управління щодо моніторингу кредитів. Проводила аналіз формування страхових резервів. Проводила контроль перестрахування за діючими кредитами. Забезпечувала своєчасний розгляд скарг та врегулювання спорів.


C 02.2005 по 06.2005 (4 міс.)
В компанії: ПриватБанк, Житомир
Посада: Експерт відділу моніторингу кредитів та заставних операцій
Функціональні обов'язки:
Проводила поточний моніторинг кредитів, з'ясовувала причини виникнення заборгованості та забезпечувала своєчасне внесення платежів згідно графіку, контролювала своєчасність перестрахування діючих кредитів. Забезпечувала своєчасне виконання поставлених задач та формування звітності про проведену роботу


C 12.2004 по 02.2005 (2 міс.)
В компанії: ПриватБанк, Житомир
Посада: Економіст відділу депозитів та поточних рахунків індивідуального бізнесу
Функціональні обов'язки:
Займалася пошуком потенційних Клієнтів, обслуговувала клієнтів на вхідному потоці з питань відкриття та обслуговування поточних та карткових рахунків у національній та іноземних валютах, оформлення депозитних угод. Забезпечувала виконання планових показників підрозділу та своєчасність надання звітності.


C 04.2004 по 12.2004 (8 міс.)
В компанії: ПриватБанк, Житомир
Посада: Кредитний експерт відділу споживчого кредитування індивідуального бізнесу
Функціональні обов'язки:
Проводила первинну консультацію клієнтів щодо кредитних програм. Приймала документи, необхідних для оформлення споживчого кредиту; перевіряла інформацію про клієнта на достовірність, втносила заявки на кредитний комітет, забезпечувала укладення кредитних договорів та формування кредитної справи, здійснювала поточний моніторинг споживчих кредитів та забезпечувала своєчасніть погашення заборгованості.


C 03.2001 по 04.2004 (3 роки 1 міс.)
В компанії: Військова частина, ЗСУ, Новоград-Волинський
Посада: Військовослужбовець за контрактом
Функціональні обов'язки:
Здійснювала облік матеріальних цінностей продовольчої та речової служби частини. Забезпечувала своєчасність та повноту нарахування грошового утримання військовослужбовцям. Займалася автоматизацією справовиробництва, створенням баз даних. Забезпечувала обслуговування та безперебійну роботу ПК. Своєчасно проходила навчання та виконувала інші розпорядження командира.


Освіта
Навчальний заклад: Інститут підприємництва і сучасних технологій
Дата закінчення: 2004-05-01
Факультет: „Фінанси”
Спеціальність: „Економіст»

Навчальний заклад: Новоград-Волинський економіко-гуманітарний коледж
Дата закінчення: 2001-02-01
Факультет: „Фінанси”
Спеціальність: „Фінанси”

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Інтенсив-тренінг "Секрети майстерності. Вищий пілотаж в роботі тренера"
Компанія: Консалтингова Група Алли Задніпровської "Живое Дело»
Місто: Київ Період: 3 Дата: 01.05.2014

Назва курсу/тренінгу: «Школа проектного менеджменту»
Компанія: Компанія DEVELOR
Місто: Київ Період: 3 Дата: 01.03.2015

Назва курсу/тренінгу: "Професійна психологія повернення боргів"
Компанія: Консалтинговая лига Донбасса
Місто: Київ Період: 2 Дата: 01.07.2009

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Офісні програми, спеціалізовані банківські програми, Інтернет, електронна пошта

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
мфо україна житомир кременчуг операционист чернигов маловідомі мфо україни аналитик все мфо славянск умань мариуполь юрист кассир одесса бердичев павлоград бердянск энергодар ровно изюм белая церковь деньги в долг кривой рог каменское харьков кредит онлайн на карту кредит онлайн на карту без отказа срочно мелитополь черновцы юрисконсульт кропивницкий северодонецк всі мфо винница бахмут тернополь невідомі мфо україни ужгород сумы полтава нові мфо александрия борисполь шостка измаил касир запорожье кредит без довідки про доходи никополь каменец-подольский кредит без справки о доходах рейтинг кредитов смела яготин луцк бухгалтер днепр мукачево хмельницкий ивано-франковск экономист черкассы николаев краматорск миргород херсон киев прилуки нові мфо україна гроші в борг терміново кредит під 0 бровары львов
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
маловідомі мфо спортбанк неизвестные мфо альфа банк вакансии в финансах банковские вакансии займ на карту с автоматическим одобрением работа в финансах деньги в долг срочно микрозайм без отказа кредит спортбанк карта спортбанк работа в банке киев отзывы спортбанк кредит наличными киев мфо без лицензии кредит онлайн на карту без отказа архив вакансий кредит готівкою без довідки про доходи работа в банке кредит под 0 процентов Нові МФО України кредит під 0 відсотків кредит готівкою київ кредит онлайн на картку без відмови терміново малоизвестные мфо вакансии в банках работа в страховании гроші в борг все мфо украины рейтинг кредитов онлайн позика на картку з автоматичним схваленням Новые МФО Украины точки выдачи спортбанк вакансии банков украины кредитный лимит спортбанк мфо, которые дают всем невідомі мфо список rss всі мфо україни база мфо украины кредит наличными без справки о доходах альфа банк киев вакансии банков
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты