Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 66282
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Діловодство
Резюме № 66282
Опубліковано: 20.04.2016 р.
Рубрика: Діловодство

Менеджер / экономист / специалист / начальник подразделения

Стартова зарплата: 5000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 01.02.1975 г. (49 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 06.2009 по 06.2015 (6 років )
В компанії: ПАТ АКБ "КИЕВ", Київ
Посада: Начальник
Функціональні обов'язки:
Загальне управління, організація та контроль роботи працівників відділення; взаємодія з підрозділами головної контори та сторонніми організаціями; проведення переговорів з клієнтами, надання консультацій, документальне оформлення операцій, пов’язаних з наданням послуг; аналіз та надання пропозицій керівництву стосовно тарифної політики банку в регіоні розташування відділення; здійснення перспективного планування роботи відділення; залучення клієнтів на обслуговування; продаж та обслуговування депозитів, відкриття поточних рахунків приватним клієнтам; робота з грошовими переказами, зарплатними проектами; здійснення фінансового моніторингу; ведення позабалансового обліку бланків та цінностей, забезпечення схоронності грошових коштів, печаток, штампів, ключів. Обслуговування банкоматів в межах наданих повноважень; обслуговування карткових рахунків. Ведення юридичних справ та підготовка документів до передачі в архів банку відповідно переліку статей номенклатури НБУ; виконання вимог чинного законодавства України. Дотримання вимог інформаційної безпеки. Участь у нарадах. Навчання співробітників.


C 10.2005 по 06.2009 (3 роки 8 міс.)
В компанії: ПАТ АКБ КИЕВ, Київ
Посада: Ведущий специалист
Функціональні обов'язки:
Взаємодія з юридичними та фізичними особами – надання консультацій, підготовка пакету документів для укладення договорів на обслуговування. Документальне оформлення кредитних та депозитних договорів, виконання бухгалтерських проводок, супровід клієнтів на протязі періоду надання послуг. Обслуговування банкомату (ПТКС) в межах наданих повноважень; обслуговування карткових рахунків, операції з іноземною валютою. Ведення юридичних справ та підготовка документів до передачі в архів банку у відповідності до переліку статей номенклатури НБУ.


Освіта
Навчальний заклад: КНЭУ
Дата закінчення: 1997-09-01
Факультет: Менеджмента
Спеціальність: Экономика предприятий

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: ПК – досвідчений користувач (банківські програмні комплекси SR_bank, Iscard, системи переказів Вестерн Юніон, Юністрім; MS Office (Word, Excel), навігація в Internet, довідково-інформаційні програми).

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Українська мова-рідна, російська мова – вільно, англійська мова –зі словником. Вмію працювати в команді; цілеспрямованість у виконанні поставлених завдань та у доведенні поставлених задач до завершення.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
измаил каменец-подольский днепр мукачево одесса деньги в долг кредит без довідки про доходи кривой рог павлоград ровно операционист невідомі мфо україни смела кассир кредит онлайн на карту без отказа срочно северодонецк черновцы никополь запорожье белая церковь яготин харьков луцк шостка николаев ужгород бердичев энергодар касир мелитополь мфо україна александрия винница аналитик кропивницкий кредит під 0 херсон бухгалтер юрист киев кременчуг юрисконсульт каменское все мфо умань чернигов экономист бровары бахмут борисполь тернополь мариуполь краматорск нові мфо україна ивано-франковск всі мфо кредит онлайн на карту изюм полтава миргород нові мфо житомир маловідомі мфо україни сумы рейтинг кредитов кредит без справки о доходах прилуки черкассы славянск львов гроші в борг терміново бердянск хмельницкий
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит онлайн на карту без отказа альфа банк кредит наличными киев кредит готівкою київ база мфо украины кредит онлайн на картку без відмови терміново кредитный лимит спортбанк вакансии в финансах альфа банк киев кредит під 0 відсотків микрозайм без отказа спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением кредит спортбанк отзывы спортбанк кредит наличными без справки о доходах Нові МФО України банковские вакансии невідомі мфо позика на картку з автоматичним схваленням кредит готівкою без довідки про доходи гроші в борг рейтинг кредитов онлайн список rss всі мфо україни работа в банке маловідомі мфо неизвестные мфо мфо без лицензии Новые МФО Украины работа в страховании работа в финансах малоизвестные мфо деньги в долг срочно работа в банке киев мфо, которые дают всем вакансии в банках кредит под 0 процентов все мфо украины вакансии банков украины карта спортбанк точки выдачи спортбанк вакансии банков архив вакансий
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты