Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 67948
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Роздрібний бізнес
Резюме № 67948
Опубліковано: 23.05.2022 р.
Рубрика: Роздрібний бізнес

Економіст

Стартова зарплата: 13000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 03.12.1987 г. (36 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 12.2017 по 02.2018 (2 міс.)
В компанії: АТ "ТАСКОМБАНК", Київ
Посада: Головний спеціаліст відділу по роботі з роздрібними клієнтами
Функціональні обов'язки:
Пошук та залучення клієнтів; Забезпечення якісного обслуговування і супроводження операцій Клієнтів; Пошук альтернативних шляхів залучення клієнтів; Надання відповідної інформації та пояснення структурним підрозділам управління фінансового моніторингу, банківської безпеки, юридичного підрозділу філії, підрозділу заставних операцій в межах своєї компетенції.


C 07.2017 по 11.2017 (4 міс.)
В компанії: АТ "ТАСКОМБАНК", Київ
Посада: Провідний спеціаліст кредитного адміністрування
Функціональні обов'язки:
Підготовка кредитних договорів, договорів застави/іпотеки/поруки;Заведення активних операцій в АБС по корпоративних клієнтах сегменту ВІП;Прийняття та супроводження кредитних справ: контроль повноти та правильності формування кредитної справи, контроль виконання позичальника зобов'язань, згідно умов кредитних договорів/договорів забезпечення, договорів страхування заставного майна;Виконання інших зобов’язань у межах компетентності за вказівкою керівника.


C 02.2016 по 10.2016 (8 міс.)
В компанії: FOZZY GROUP, Київ
Посада: Фінансовий аналітик
Функціональні обов'язки:
Забезпечення складання річного та квартального бюджетів, контроль повноти та коректність всіх розрахунків, відповідність встановленим правилам та критеріям. Аналіз виконання квартального бюджету в розрізі фінансових позицій та місць виникнення витрат. Забезпечення щомісячного аналізу виконання бюджету руху грошових коштів, пояснення відхилення від плану. Забезпечення аналізу відхилень фактично відображених в обліку витрат від затверджених статей бюджету з метою максимального приведення у відповідність бюджету й обліку. Забезпечення складання щомісячних аналітичних звітів відповідно до встановлених форм.


C 03.2014 по 12.2015 (1 рік 9 міс.)
В компанії: ПАТ «БАНК АЛЬЯНС», Київ
Посада: Головний фахівець Відділу операцій з цінними паперами
Функціональні обов'язки:
Своєчасне складання і відправка статистичної звітності в НБУ. Вивчення та аналіз фондового ринку України; Проведення переговорів та співпраця з юридичними, фізичними особами та державними органами по питанням комерційної та комісійної торгівлі цінними паперами, в межах своєї компетенції; Проведення купівліпродажу цінних паперів та укладання угоди на біржовому та позабіржовому ринках цінних паперів, відповідно до своєї компетенції; Взаємодія з асоціацією торгівців цінними паперами, членом якої є Банк; Забезпечення виконання та дотримання умов раніше укладених угод щодо операцій з цінними паперами; Своєчасне складання і відправка статистичної звітності в НБУ.


C 05.2012 по 03.2014 (1 рік 10 міс.)
В компанії: ПАТ «БАНК АЛЬЯНС», Київ
Посада: Старший спеціаліст Відділу активно-пасивних операцій
Функціональні обов'язки:
Своєчасне складання і відправка статистичної звітності в НБУ. Складання протоколі та підготовка документів, винесення на розгляд Кредитному комітету.Проводити контроль за дотриманням лімітів по фінансових інструментах та банках – контрагентах;Надавати рекомендації підрозділам банку щодо мінімізації факторів ризику та методичного забезпечення аналізу фінансового стану і платоспроможності позичальників;Здійснювати контроль за формуванням кредитних справ, досконально вивчати спільно з іншими підрозділами банку: фінансового, матеріального, моральноділового стану клієнта. При здійсненні активнопасивних операцій, з метою: виявлення, оцінки та встановлення постійного контролю за ризиками; Оформлювати депозитні та кредитні договори (в т.ч. МБК та МБД), договори застави, гарантії, гарантійні листи, інші документи; Контролювати сплату процентів і погашення кредитів, своєчасне реагування на погіршення обслуговування боргу позичальниками.


C 02.2011 по 04.2012 (1 рік 2 міс.)
В компанії: КОММЕРЦІЙНИЙ БАНК «НАДРА», Київ
Посада: Менеджер Відділу роздрібного обслуговування малого та середнього бізнесу
Функціональні обов'язки:
Пошук та залучення клієнтів; Забезпечувати якісне обслуговування і супроводження операцій Клієнтів; Пошук альтернативних шляхів залучення клієнтів; Надавати відповідну інформацію та пояснення структурним підрозділам управління фінансового моніторингу, банківської безпеки, юридичного підрозділу філії, підрозділу заставних операцій в межах своєї компетенції; Формування та ведення кредитних справ Клієнта.


Освіта
Навчальний заклад: Міжнародний університет фінансів
Дата закінчення: 2010-01-01
Факультет: Фінансово економічний
Спеціальність: Банківська справа (спеціаліст)

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Фахівець з питань фінансового моніторингу професійних учасників ринку цінних паперів (Кваліфікаційне посвідчення)
Компанія: Інститут Розвитку Фондового Ринку
Місто: Київ Період: 2 недели Дата: 01.02.2014

Назва курсу/тренінгу: Торгівля Цінними Паперами
Компанія: Інститут Розвитку Фондового Ринку
Місто: Київ Період: 2 недели Дата: 01.02.2014

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Оutlook express;MS Word; MS Excel;Ліга – Закон;UD Dealing;Opera, Mozilla FireFox MS Internet Explorer;SAP My SAP ERP.

Додаткова інформація
Відомості: Комунікабельний, стресостійкий, ініціативний, порядний, пунктуальний, відповідальний, креативний, активний, цілеспрямований.Готовий до плідної праці, допомоги співробітникам, за необхідності – відкритий до навчання та втілення цікавих ідей у життя. Налаштований на колективну співпрацю та досягнення гарних результатів.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
житомир харьков николаев бердичев яготин маловідомі мфо україни кропивницкий херсон бахмут энергодар черновцы деньги в долг нові мфо україна краматорск изюм мукачево кривой рог бровары павлоград мариуполь мелитополь гроші в борг терміново кредит без справки о доходах ивано-франковск бердянск одесса черкассы кредит онлайн на карту кременчуг смела невідомі мфо україни киев запорожье измаил каменское аналитик экономист кредит онлайн на карту без отказа срочно рейтинг кредитов операционист хмельницкий миргород бухгалтер юрист славянск северодонецк кредит під 0 чернигов полтава винница луцк прилуки кассир днепр каменец-подольский всі мфо ровно нові мфо никополь борисполь белая церковь сумы тернополь юрисконсульт кредит без довідки про доходи все мфо ужгород касир мфо україна шостка александрия умань львов
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
микрозайм без отказа кредит готівкою київ малоизвестные мфо база мфо украины кредит готівкою без довідки про доходи вакансии банков украины банковские вакансии работа в финансах точки выдачи спортбанк всі мфо україни альфа банк киев неизвестные мфо позика на картку з автоматичним схваленням деньги в долг срочно гроші в борг кредит онлайн на карту без отказа кредит онлайн на картку без відмови терміново список rss работа в страховании спортбанк работа в банке киев кредит під 0 відсотків займ на карту с автоматическим одобрением вакансии банков архив вакансий кредит спортбанк мфо без лицензии кредитный лимит спортбанк маловідомі мфо карта спортбанк вакансии в финансах работа в банке кредит наличными без справки о доходах кредит наличными киев Нові МФО України невідомі мфо все мфо украины альфа банк вакансии в банках рейтинг кредитов онлайн отзывы спортбанк Новые МФО Украины мфо, которые дают всем кредит под 0 процентов
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты