Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 68049
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Розробка продуктів та методологія
Резюме № 68049
Опубліковано: 20.07.2022 р.
Рубрика: Розробка продуктів та методологія

Директор департаменту операційної підтримки, бєк-офісу або методологій

Стартова зарплата: 60000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 12.11.1967 г. (56 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 01.2018 по теперішній час (6 років 3 міс.)
В компанії: Комерційний банк, Київ
Посада: Начальник управління супроводження розрахункових та казначейських операцій
Функціональні обов'язки:
Управління та контроль за операціями клієнтів, пов’язаних з супроводженням: розрахункових операцій клієнтів в національній валюті; розрахункових операцій клієнтів в іноземній валюті; супроводження операцій з платіжними картками; міжбанківських операцій; операцій з цінними паперами; адміністрування рахунків та платежів.Розробка функціональних/бізнес вимог з автоматизації та оптимізації банківських процесів, пов’язаних з супроводження клієнтських операцій, у т.ч. і з їх контроля. Аналіз рівня ефективності роботи підрозділу та оптимізації процесів. Розробка пропозицій щодо стратегії діяльності Управління з операційних питань та дотримання єдиних методологічних принципів операційної діяльності Банку.Надання методологічної допомоги підрозділам Банку з питань операційної діяльності.Участь у розробці внутрішніх нормативних документів, що регламентують питання операційної діяльності Банку.


C 10.2008 по 05.2017 (8 років 7 міс.)
В компанії: ПАТ БАНК «ТРАСТ», Київ
Посада: Операційний директор
Функціональні обов'язки:
Управління операційним супроводженням банківських операцій (активнопасивними операціями, платіжні картки, казначейські операції, валютний контроль. Управління розробкою, автоматизацією, тестуванням банківських процесів (написання технологічних карт процесів, визначення меж і власників процесів, реінжиніринг і оптимізація процесів), що стосуються ведення бухобліку, впровадження нових продуктів. За період своєї трудової діяльності: Розробила і забезпечила впровадження Проекту по відкриттю філій, їх реорганізації, відкриття відділень, створення єдиних методологічних баз по веденню бухгалтерського обліку і звітності в ГО, відділеннях, бекофісах; розробила та впровадила Проект зі створення централізованих Бекофісів, забезпечення контролю за операціями, що супроводжуються бекофісами, відкриття рахунків, їх структурі, налаштування параметрів, для формування для формування фінансової статистичної звітності Банку; маю великий досвід написання регламентів, положень, порядків, інструкцій з обліку операцій, розробці моделей, схем.


C 10.2003 по 08.2008 (4 роки 10 міс.)
В компанії: ПАТ "УНІВЕРСАЛ БАНК", Київ
Посада: Директор Київської Регіональної дирекції
Функціональні обов'язки:
Продаж банківських і страхових продуктів, просування продуктів партнерів. Супровід, врегулювання, бізнескейсу банку і партнерів: лізингового, кредитного, заставного, майна банку. Вирішення питань клієнтів і партнерів, виявленні системних проблем, підвищенні лояльності клієнтів шляхом поліпшення бізнеспроцесів.


C 01.2002 по 09.2004 (2 роки 8 міс.)
В компанії: КБ «ПРИВАТІНВЕСТ» , Київ
Посада: Заступник голови правління
Функціональні обов'язки:
Керівництво напрямками: Фінансове управління, Управління бюджетування і планування, Управління інформаційних технологій, Казначейства. Участь в розробці та автоматизації банківських процесів, впровадження нових технологій та продуктів. Побудова системи бухгалтерського обліку та контролю; контроль за веденням бухгалтерського, податкового та управлінського обліку банку; організація і контроль управлінської та фінансової звітності; контроль за дотриманням діючих нормативів (фінансових і нефінансових показників бізнесу); бюджетування; Розробка та впровадження внутрішніх облікових політик і процедур; автоматизація управлінської звітності та облікової політики


C 10.1999 по 01.2002 (2 роки 3 міс.)
В компанії: ЗАПОРІЗЬКЕ РУ «ПРИВАТБАНК» , Запоріжжя
Посада: Начальник внутрішнього аудиту
Функціональні обов'язки:
Проведення аудиту усіх банківських операцій, що здійснювались в РУ, аудит відділень, що входять в структуру РУ. Розробка внутрішніх положень, технологічних карт та рекомендацій для працівників. Участь в комплексних внутрішніх перевірках банку (проведення аудиту операцій, що здійснені іншими регіональними дирекціями банку).


C 03.1995 по 09.1999 (4 роки 6 міс.)
В компанії: КБ «ЕЛІТА», Запоріжжя
Посада: Головний бухгалтер
Функціональні обов'язки:
Побудова системи бухгалтерського обліку та контролю; контроль за веденням бухгалтерського, податкового та управлінського обліку банку; організація і контроль за управлінською та фінансовою звітністю; контроль за дотриманням діючих нормативів (фінансових і нефінансових показників бізнесу); бюджетування; Розробка та впровадження внутрішніх облікових політик і процедур; автоматизація управлінської звітності та облікової політики (10 філій та 30 відділень).


C 01.1993 по 03.1995 (2 роки 2 міс.)
В компанії: Запорізький філіал АБ «ГРАДОБАНК» , Запоріжжя
Посада: Головний бухгалтер
Функціональні обов'язки:
Загальне керівництво Управлінням розрахунків по: організації бух обліку по розрахунковокасових операціях клієнтів; операцій з супроводу активнопасивних операцій клієнтів (кредити, депозити); операції із супроводу міжбанківських розрахунків, внутрішньофіліальними розрахунками; внутрішньогосподарських операцій банку; забезпечення контролю за дотриманням встановлених правил бухгалтерського обліку, за правильністю та своєчасністю складання бухгалтерської звітності.


Освіта
Навчальний заклад: Запорізька державна інженерна академія
Дата закінчення: 1998-06-01
Факультет: Післядипломної освіти
Спеціальність: Облік та аудит

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Навички роботи з комп’ютером - досвідчений комп’ютерний користувач ПК: МS Office, Windows (Word, Excel, PoverPoint), навички роботи з Internet (Opera, GoogleChome, MS Explorer) та E-mail, банківськими ОДБ Scrooge, SRBank, ОДБ SC_LTD (БИ-2)

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Займала посаду заступника голови правління, з напрямку фінансової діяльності банку. Працювала на посаді Головного бухгалтера та Операційного директора в різних банках.
Відомості: Основні особисті якості: Маю аналітичний склад ума та вмію адекватно, раціонально оцінювати складні ситуації. Комунікабельна, маю почуття гумору.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Співаю, танцюю, подорожую

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
ровно бровары маловідомі мфо україни черновцы славянск кропивницкий мфо україна юрист краматорск энергодар александрия каменец-подольский шостка экономист павлоград мелитополь луцк прилуки житомир одесса николаев запорожье херсон тернополь полтава кривой рог всі мфо смела нові мфо україна киев кредит без справки о доходах кредит без довідки про доходи львов бердянск деньги в долг гроші в борг терміново хмельницкий белая церковь днепр изюм бердичев миргород харьков измаил умань чернигов борисполь кредит онлайн на карту рейтинг кредитов мукачево бухгалтер бахмут мариуполь все мфо яготин никополь юрисконсульт черкассы кассир операционист кредит під 0 сумы аналитик ивано-франковск кременчуг ужгород винница каменское нові мфо северодонецк касир невідомі мфо україни кредит онлайн на карту без отказа срочно
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
гроші в борг работа в финансах кредит готівкою київ отзывы спортбанк кредит наличными киев кредит під 0 відсотків кредит готівкою без довідки про доходи неизвестные мфо вакансии банков список rss вакансии в финансах микрозайм без отказа мфо, которые дают всем невідомі мфо кредит онлайн на карту без отказа кредит спортбанк кредитный лимит спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново база мфо украины мфо без лицензии кредит наличными без справки о доходах маловідомі мфо карта спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением Нові МФО України вакансии в банках точки выдачи спортбанк альфа банк киев работа в банке киев кредит под 0 процентов позика на картку з автоматичним схваленням работа в страховании спортбанк деньги в долг срочно всі мфо україни рейтинг кредитов онлайн малоизвестные мфо работа в банке вакансии банков украины Новые МФО Украины архив вакансий альфа банк все мфо украины банковские вакансии
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты