Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 68156
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Корпоративний бізнес
Резюме № 68156
Опубліковано: 18.12.2017 р.
Рубрика: Корпоративний бізнес

Економіст

Стартова зарплата: 15000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 02.12.1985 г. (38 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 10.2017 по теперішній час (6 років 5 міс.)
В компанії: БМ Банк, Київ
Посада: Головний економіст відділу супроводу корпоративного бізнесу управління розвитку корпоративного бізнесу
Функціональні обов'язки:
Моніторинг ринка банківських послуг: банки конкуренти, продукти, тарифи, процеси обслуговування. Розробка та впровадження банківських продуктів та послуг. Запровадження програм лояльності. Участь в розробці нових процесів. Внесення змін в існуючі продукти та тарифи. Співпраця з клієнтами, відділеннями, партнерами. Співпраця з іншими структурними підрозділами. Дзвінки та відвідування банків конкурентів, з цілю отримання інформації по продуктам. Розробка планів для відділень. Проведення селекторів з відділеннями. Інформування співробітників відділень з приводу введення нового продукту, послуг. Навчання. Погодження індивідуальних тарифів для клієнтів. Допомога співробітникам відділень в вирішені питань , стосовно обслуговування.


C 04.2017 по 08.2017 (4 міс.)
В компанії: ПАТ Укрсоцбанк, Київ
Посада: Головний спеціаліст з обслуговування корпоративних клієнтів
Функціональні обов'язки:
Ведення юридичної справи Клієнта, контроль за своєчасним отриманням документів. Проведення ідентифікації клієнтів, збір документів для відкриття поточних, депозитних, карткових рахунків. Укладання договорів між банком та Клієнтами на відкриття рахунків, проведення розрахунковокасових та депозитних операцій, та інших послуг для Клієнтів, підготовка та передача документів для архіву, формування документів дня. Надання консультацій клієнтам щодо послуг та тарифів банку, здійснення перехресних продажів банківських продуктів поточним клієнтам.Проведення зустрічей. Взаємодія з підрозділами банку та відділеннями


C 02.2017 по 04.2017 (2 міс.)
В компанії: ПАТ Укрсоцбанк, Київ
Посада: Виконуючий обов'язки начальника відділення за сумісництвом
Функціональні обов'язки:
Організація роботи відділеня по залученню клієнтів та забезпечення продажу банківських продуктів; Забезпечення виконання відділенням планових завдань з продажу банківських продуктів; залучення нових та організація якісного обслуговування існуючих клієнтів; моніторинг схожих продуктів в банках конкурентах; моніторинг наявного кредитного портфелю з метою недопущення простроченої заборгованості; проведення реструкторизацій; пошук клієнтів та проведення переговорів на предмет обслуговування у рамках зарплатного карткового проекту; налагодження стійких партнерських відносин з партнерами; аналіз, планування та проведення презентацій по залученню нових пасивів, в колективах підприємств та організацій; Обслуговування портфелю клієнтів приватного сегменту та портфелю клієнтів сегменту мікро та малого бізнесу, залучення нових клієнтів та виконання показників планів приватного сегменту та сегменту мікро та малого бізнесу. Допомога клієнтам та співробітникам в вирешенні складних питань; Проведення зустрічей з автосалонами та брокерами по залучення на співпрацю по автокредитуванню та іпотечного кредитуванню. Участь у процедурах прийомупередачі цінностей при тимчасовій заміні матеріально відповідальних осіб та у ревізіях цінностей у відповдності до процедур, визначених документами банку. Участь у щоденній процедурі відкриття та закриття сховища цінностей разом з іншою уповноваженою наказом керуючого особою касовим працівником. Моніторинг, контроль та аналіз виконання планів продажу банківських продуктів відділенням. Надання звітності на вимого головного офісу.


C 12.2016 по 02.2017 (2 міс.)
В компанії: ПАТ Укрсоцбанк, Київ
Посада: Головний економіст з обслуговування ММБ клієнтів
Функціональні обов'язки:
Ідентифікація клієнтів, відкриття та ведення поточних та депозитних рахунків клієнтів в національній та іноземній валютах, організація роботи з впровадження послуг системи клієнтбанк. Проведення процедури первинного фінансового моніторінгу; Контроль за своєчасним стягненням комісії та абонплати по всіх наданих послугах клієнтам банку. Супроводження діючих клієнтів. Залучення потенційних клієнтів на обслуговування.


C 07.2015 по 12.2016 (1 рік 5 міс.)
В компанії: ПАТ Укрсоцбанк, Київ
Посада: Головний економіст з обслуговування VIP клієнтів
Функціональні обов'язки:
Збільшення об’ємів продажу банківських продуктів та надання послуг сегменту заможних клієнтів; Надання персонального обслуговування клієнтам свого портфелю; Детальний Аналіз фінансових показників клієнтів, розробка заходів для поглиблення взаємовигідних стосунків з кожним окремим клієнтом; Проведення переговорів та зустрічей з потенційними клієнтами для залучення на обслуговування в банк; дистанційне залучення клієнтів на обслуговування (телефонний дзвінок, листування) Консультація та допомога клієнтам по всім питанням банківської діяльності; Налагодження контактів та співпраця з підрозділами банку; Налагодження ділових стосунків з керівниками підприємств та організацій, проведення переговорів, формування клієнтської бази; Формування ділових, довірчих і партнерських відносин між банком і клієнтом розуміння потреби клієнта; Оцінка і моніторинг стану клієнтського портфеля, аналіз оборотів компаній; Залучення та утримання капіталів клієнтів з метою взаємовигідних відносин; оформленні та супроводженні кредитних продуктів клієнтам заможного сегменту; Проведення реструкторизацій по кредитам; Контроль за виконанням планових показників, формування звітності. Аналіз продуктового навантаження портфелю, розробка заходів та пропозицій для покращення показників.


C 09.2014 по 07.2015 (10 міс.)
В компанії: ПАТ Укрсоцбанк, Київ
Посада: Team lider Mass Market / начальник структурного підрозділу масс, по обслуговування фізичних осіб
Функціональні обов'язки:
Організація роботи менеджерів / теллерів (касирів) для надання основного спектру послуг клієнтам із продажу банківських продуктів (послуг) масового сегменту; Організація активних продаж банківськіх продуктів; Проведення зустрічей та презентацій банківських продуктів на організаціях в офісах для залучення потенційних клієнтів; Пошук та залучення нових клієнтів; Контроль і систематичний аналіз результатів, розробка заходів що до роботи відділу, та зростання його показників; Вирішення кадрових питань. Формування команди відділу, розподіл обов’язків між персоналом, контроль за виконанням поставлених задач. Навчання менеджерів; Проведення внутрішньої ревізії; Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами; Підготовка звітності для керівництва про виконану роботу. План роботи яка планується проводитись для покращення показників продажів відділу; Проведення реструктуризацій. Ведення проблемного кредитного портфелю відділу.Досягнення: Перевиконання планового показнику відділом (скор карта)– 120%. Посіла 3 місце серед керівників Київу за виконання планових показників. Отримала сертифікат – Кращій продавець страхових продуктів компаніїї «Кардіф» за 4 квартал 2014 р. Пройшла навчання та отримала сертифікат «управління командою».


C 09.2008 по 11.2011 (3 роки 2 міс.)
В компанії: ПАТ Укрсоцбанк, Київ
Посада: Mass Adviser (Провідний економіст )роздрібного обслуговування фізичних осіб
Функціональні обов'язки:
Дотримання Стандартів Обслуговування клієнтів Роздрібного бізнесу Відкриття карткових рахунків та обслуговування клієнтів по платіжним карткам Підключення клієнта до додаткових послуг за картковим рахунком Відкриття та супроводження кредитних продуктів банку клієнтів масового сегменту Відкриття та обслуговування поточних рахунків клієнта Підключення клієнта до ІнтерентКлієнтБанку та інших супутніх послуг, щодо дистанційного обслуговування клієнтів Робота з системою електронних заявок Відкриття та обслуговування депозитних рахунків клієнтів Реалізація маркетингових кампаній, розроблених в ГО Дотримання Кодексу корпоративної етики Банку


C 06.2006 по 09.2008 (2 роки 3 міс.)
В компанії: ПАТ Укрсоцбанк, Київ
Посада: Старший касир
Функціональні обов'язки:
Формування готівки на вивіз через інкасаторів Розвантаження та завантаження банкоматів Щоденній контроль лімітів залишку готівки в касах відділення банку в національній та іноземній валютах Щоденний звід документів дня по касі, формування та зшив касових документів для подальшого зберігання в архівах Продаж банківських металів Прийом платіжних доручень Видача за чековими книжками Обслуговування систем переказів « Western Union та Софт»; Погашення кредитів фізичних та юридичних осіб; Збереження цінностей;


Освіта
Навчальний заклад: Київський національний економічний університет ім. В.Гетьмана
Дата закінчення: 2009-06-01
Факультет: Фінансово-економічний
Спеціальність: Фінанси

Навчальний заклад: Міжрегіональна Академія управління персоналом (МАУП)
Дата закінчення: по теперішній час
Факультет: Фінанси і кредит
Спеціальність: Фінансист

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Снови з управління командою
Компанія: Cardif
Місто: Киев Період: 1 день Дата: 01.04.2015

Назва курсу/тренінгу: Дистанційний тренінг «Visa Gold MaserCard закордоном»
Компанія: Банк
Місто: Київ Період: 4 години Дата: 01.01.2015

Назва курсу/тренінгу: Преміальні карти Platinum, Infinit
Компанія: Банк
Місто: Київ Період: 4 години Дата: 01.08.2015

Назва курсу/тренінгу: Управління клієнтським портфелем
Компанія: Банк
Місто: Київ Період: 5 годин Дата: 01.07.2015

Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: Profix-Bank, система переказів Софт та Western Union, обслуговування поточних та строкових вкладів СБОН+, Uni Pay. CardMake. Microsoft Word Access, Excel, Outlook, FlexCube, АРМ GL (ProFIX Banking.GL ) Б2

Додаткова інформація
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Вивчаю психоаналіз

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
мариуполь житомир кредит онлайн на карту без отказа срочно кривой рог кременчуг бердянск энергодар никополь кропивницкий деньги в долг изюм каменское бердичев кассир чернигов ровно кредит без довідки про доходи шостка кредит без справки о доходах бровары славянск мфо україна нові мфо україна павлоград луцк николаев операционист сумы днепр миргород кредит онлайн на карту всі мфо черновцы все мфо одесса экономист херсон аналитик ивано-франковск полтава каменец-подольский кредит під 0 маловідомі мфо україни прилуки белая церковь яготин винница хмельницкий касир александрия киев ужгород мелитополь бухгалтер юрист измаил рейтинг кредитов львов краматорск невідомі мфо україни тернополь смела северодонецк нові мфо черкассы харьков борисполь запорожье юрисконсульт мукачево бахмут умань гроші в борг терміново
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит готівкою без довідки про доходи список rss вакансии банков деньги в долг срочно неизвестные мфо гроші в борг отзывы спортбанк мфо, которые дают всем невідомі мфо всі мфо україни микрозайм без отказа кредит онлайн на картку без відмови терміново база мфо украины маловідомі мфо позика на картку з автоматичним схваленням кредит наличными киев кредит под 0 процентов мфо без лицензии работа в страховании кредит під 0 відсотків рейтинг кредитов онлайн архив вакансий работа в финансах займ на карту с автоматическим одобрением работа в банке альфа банк киев вакансии в банках вакансии банков украины малоизвестные мфо кредит спортбанк банковские вакансии кредит наличными без справки о доходах альфа банк спортбанк точки выдачи спортбанк вакансии в финансах кредитный лимит спортбанк карта спортбанк Новые МФО Украины все мфо украины кредит готівкою київ работа в банке киев кредит онлайн на карту без отказа Нові МФО України
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты