Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 68306
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Корпоративний бізнес
Резюме № 68306
Опубліковано: 02.10.2017 р.
Рубрика: Корпоративний бізнес

Начальник відділу корпоративного бізнесу

Стартова зарплата: 20000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 15.01.1989 г. (35 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 09.2008 по теперішній час (15 років 7 міс.)
В компанії: ПАТ "Укрсоцбанк", Київ
Посада: Начальник відділу
Функціональні обов'язки:
2016 – по теперішній час. Начальник відділу з операційного обслуговування клієнтів в м.Київ департаменту корпоративного бізнесу в м.Київ (м.Київ,Житомир) ПАТ "Укрсоцбанк". Обов`язки : Керівництво, організація, планування, координація роботи відділу з операційного обслуговування клієнтів корпоративного бізнесу. Контроль виконання завдань та функцій відділу. Відкриття/закриття та обслуговування поточних, депозитних рахунків. Функція контролю при закритті /відкритті поточних рахунків клієнтів корпоративного бізнесу. Контроль заведення анкет клієнтів за результатами здійснення їх ідентифікації в рамках функціональних обов`язків співробітників бізнеспідрозділу. Контроль за проведенням аналізу фінансових операцій з метою виявлення фінансових операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, або стосовно яких є достатні підстави підозрювати, що вони пов’язані, стосуються або призначені для фінансування тероризму, у відповідності до вимог законодавства України та нормативно – правових актів НБУ. Проведення зустрічей з Клієнтами на території відділення. Організація та контроль дотримання працівниками відділу вимог чинного законодавства України, нормативних документів НБУ та нормативнорозпорядчих документів Банку.
2014-2016 р. Головний економіст, менеджер по обслуговуванню клієнтів департаменту корпоративного бізнесу м.Київ. ПАТ "Укрсоцбанк".Обов`язки : Здійснення якісного комплексного обслуговування Клієнтів корпоративного бізнесу. Відкриття/закриття та обслуговування поточних, депозитних рахунків. Робота з Клієнтами щодо укладання та супроводження договорів інкасації. Робота з Клієнтами щодо продажу послуг еквайрингу. Проведення зустрічей з Клієнтами на території відділення. Співпраця з іншими структурними підрозділами Банку з питань, які входять до його компетенції, та здійснення координації взаємодії з іншими структурними підрозділами Банку відповідно до встановленого в Банку порядку організації взаємодії структурних підрозділів.
2012-2014 р.Головний економіст, менеджер по обслуговуванню клієнтів сегменту мікро та малого бізнесу ПАТ "Укрсоцбанк".Обов`язки : Здійснення якісного комплексного обслуговування Клієнтів мікро та малого бізнесу. Відкриття/закриття та обслуговування поточних, депозитних рахунків (в т.ч. корпоративні платіжні картки). Залучення Клієнтів та забезпечення продажу банківських продуктів малого бізнесу. Проведення виїзних презентацій банківських продуктів, впровадження проектів. Кредитування та оформлення документарних операцій: Робота з Клієнтами щодо укладання та супроводження договорів інкасації. Володіння знаннями та виконання вимог законодавчих та внутрішньобанківських документів, які регулюють відносини у сфері запобігання легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму що в межах його компетенції.
2011-2012 р. Провідний економіст, менеджер по обслуговуванню зарплатних проектів ПАТ "Укрсоцбанк". Обов`язки : Організація роботи з клієнтською базою: Формування бази підприємств – потенційних клієнтів Банку з метою залучення на обслуговування. Аналіз існуючої бази підприємствкорпоративних клієнтів Банка та СМБ з метою залучення на обслуговування. Продаж банківських продуктів: Формування та направлення комерційних пропозицій керівникам підприємств. Організація та проведення переговорів / зустрічей. Створення та проведення презентації по продажу зарплатного проекту. Організація роботи по укладенню Генеральної угоди на обслуговування зарплатного проекту. Організація відкриття рахунків працівникам компанії. Організація перевипуску платіжних карток по закінченню їх терміну дії, співробітникам Компанії по обслуговуванню зарплатного проекту. Співпраця з іншими структурними підрозділами Банку з питань, які входять до його компетенції, та здійснення координації взаємодії з іншими структурними підрозділами Банку відповідно до встановленого в Банку порядку організації взаємодії структурних підрозділів. Дотримання вимог інформаційної безпеки Банку.
2008 -2011 р. Старший касир ПАТ "Укрсоцбанк". Надання касових та окремих розрахункових послуг клієнтам – юридичним особам, згідно з вимогами нормативноправових актів НБУ та внутрішніх нормативних документів Банку, а саме: прийом та видача готівки національної та іноземної валюти; оформлення та видача грошових чекових книжок та бланків векселів; видача виписок клієнтам юридичним особам; прийняття платіжних доручень; завіряння других примірників виконаних Банком платіжних доручень; Дотримання Стандартів Обслуговування клієнтів Роздрібного бізнесу під час касового обслуговування. Проведення касового обслуговування клієнтів фізичних осіб усіх сегментів, згідно з вимогами нормативноправових актів НБУ та внутрішніх нормативних документів Банку. Формування та зведення касових документів по здійсненим касовим операціям, здійснення зведення каси, відповідно до встановлених правил.


Освіта
Навчальний заклад: ВП НУБіП України Немішаївський агротехнічний коледж
Дата закінчення: 2008-01-01
Факультет: Економіка та підприємництво
Спеціальність: Фінанси

Навчальний заклад: Київський економічний інститут менеджменту
Дата закінчення: 2010-08-01
Факультет: Фінанси
Спеціальність: Фінанси і кредит

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Польский: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: ПК, Internet, MS Office (Word, Excel, Outlook) Банківські програми: CRM, ДокС, ДоксБС, Flex Cube, New Profix, AccCard, GWS, Біфіт. Знання нормативної бази НБУ.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Залишаюся завжди людиною. Особисті якості: Здібність правильно та швидко засвоювати нову інформацію, комунікабельність, відповідальність, пунктуальність, працьовитість, вміння працювати в команді, націленість на результат, готова до відряджень.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Туризм, подорожі.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
бровары ровно северодонецк кредит онлайн на карту чернигов юрист мелитополь миргород экономист львов мфо україна александрия кривой рог ужгород кредит без справки о доходах шостка мукачево измаил одесса все мфо краматорск луцк павлоград черновцы славянск днепр бердянск бахмут борисполь маловідомі мфо україни кредит без довідки про доходи запорожье нові мфо україна энергодар аналитик деньги в долг ивано-франковск рейтинг кредитов черкассы бухгалтер хмельницкий никополь кредит онлайн на карту без отказа срочно кропивницкий кредит під 0 белая церковь херсон каменское винница каменец-подольский невідомі мфо україни всі мфо тернополь юрисконсульт прилуки гроші в борг терміново мариуполь смела кременчуг яготин бердичев харьков николаев нові мфо кассир киев умань изюм операционист житомир касир сумы полтава
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
займ на карту с автоматическим одобрением отзывы спортбанк альфа банк киев кредит готівкою київ позика на картку з автоматичним схваленням Новые МФО Украины работа в финансах работа в банке мфо без лицензии маловідомі мфо гроші в борг вакансии в финансах кредит наличными без справки о доходах кредит онлайн на картку без відмови терміново Нові МФО України работа в банке киев кредит под 0 процентов список rss работа в страховании кредитный лимит спортбанк кредит спортбанк малоизвестные мфо карта спортбанк банковские вакансии кредит під 0 відсотків точки выдачи спортбанк все мфо украины архив вакансий кредит готівкою без довідки про доходи кредит наличными киев вакансии банков украины вакансии в банках спортбанк неизвестные мфо альфа банк кредит онлайн на карту без отказа деньги в долг срочно невідомі мфо микрозайм без отказа вакансии банков база мфо украины мфо, которые дают всем рейтинг кредитов онлайн всі мфо україни
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты