Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 68822
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Юридична служба
Резюме № 68822
Опубліковано: 31.03.2021 р.
Рубрика: Юридична служба

Юрист / начальник юридического подразделения

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 23.12.1966 г. (57 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 06.2018 по 09.2020 (2 роки 3 міс.)
В компанії: АТ Родовід Банк, Київ
Посада: Головний юрисконсульт
Функціональні обов'язки:
Ведення претензійнопозовної роботи, представлення інтересів Банку в судах загальної юрисдикції, господарських та адміністративних судах на всіх стадіях судового розгляду, в тому числі підготовка та подання документів до суду (позовні заяви, відзиви та відповіді на відзиви, заперечення, заяви, клопотання, апеляційні та касаційні скарги, тощо).Пред’явлення кредиторських вимог у справах про визнання боржника банкрутом, до спадкоємців у разі смерті боржника, тощо. Супроводження справ про банкрутство та участь у засіданнях комітетів кредиторів.Робота з нотаріусами, державною виконавчою службою та приватними виконавцями, в тому числі: підготовка та подання заяв, скарг та інш. процесуальних документів, участь у проведенні виконавчих дій, оскарження дій виконавців, проведення дієвого контролю за діями виконавців на всіх стадіях виконавчого провадження.Оскарження податкових повідомленьрішень, постанов, тощо.Робота з інформацією, що міститься в Єдиних та Державних реєстрах.


C 11.2017 по теперішній час (6 років 5 міс.)
В компанії: ПАТ , Київ
Посада: Заступник начальника Управління правового забезпечення
Функціональні обов'язки:
Юридична експертиза проектів господарських договорів, перевірка повноважень контрагента, розробка типових договорів; правовий супровід активних та пасивних операцій з клієнтами банку, складання правових висновків щодо повноважень клієнта, документації з забезпечення його зобов’язань перед банком; надання висновків щодо вимог Бенефіціарів за гарантіями банку. Правове супроводження внутрішніх нормативних документів банку. Погодження розпорядчих документів керівництва банку. Робота з правоохоронними та антимонопольними органами. Надання висновків з питань розкриття інформації, що містила банківську та комерційну таємниці, з питань фінансового моніторингу та корпоративного права. Робота з нотаріусами та клієнтами банку щодо укладення та оформлення необхідних документів щодо заставного майна (підготовка та подання необхідних документів). Робота з інформацією, що міститься в Єдиних та Державних реєстрах.


C 07.2017 по 11.2017 (4 міс.)
В компанії: ООО , Київ
Посада: Юрисконсульт
Функціональні обов'язки:
Юридическое сопровождение деятельности предприятия; осуществление правовой работы на предприятии:ведение дел по вопросам корпоративного права, подготовка хозяйственных договоров; ведение претензионноисковой работы; курирование вопросов трудовых правоотношений; подготовка документов, договоров, которые подлежат нотариальному удостоверению.


C 10.2011 по 02.2016 (4 роки 4 міс.)
В компанії: ПАТ АВАНТ-БАНК, Київ
Посада: Начальник юридичного управління
Функціональні обов'язки:
Супроводження діяльності банку з правових питань. Ведення справ та підготовка документів з питань корпоративного права, в тому числі робота з правоохоронними, антимонопольними та контролюючими органами, органами місцевого самоврядування. Робота з нотаріусами та державними реєстраторами з питань, пов’язаних з майном банку, заставним майном, підготовка та оформлення необхідних документів (заяв, договорів, протоколів, тощо). Робота з інформацією, що міститься в Єдиних та Державних реєстрах.Проведення аналітичної роботи з питань діяльності банку на виконання завдань керівників банку та для використання в роботі іншими структурними підрозділами банку. Розробка договорів та меморандумів з питань корпоративного права та господарської діяльності банку. Надання висновків з питань розкриття інформації, що містила банківську та комерційну таємниці, з питань фінансового моніторингу. Надання правових висновків з питань банківської діяльності для опублікування в засобах масової інформації.


C 04.2008 по 09.2011 (3 роки 5 міс.)
В компанії: ПАТ, Київ
Посада: Керівник підрозділу по роботі з проблемною заборгованістю
Функціональні обов'язки:
організація та ведення претензійнопозовної роботи банку (понад 300 справ за різними категоріями права, рішення по всіх справах були прийняті на користь банку); робота з нотаріусами(підготовка та подання документів для вчинення виконавчих написів, супроводження продажу майна боржників, пред’явлення кредиторських вимог до спадкоємців боржників, прийняття майна у власність в рахунок погашення боргу); робота з правоохоронними та контролюючими органами (підготовка та подача процесуальних документів, контроль за законністю розкриття інформації, що становить банківську та комерційну таємниці)


C 05.2007 по 04.2008 (11 міс.)
В компанії: ГП НАЭК , Київ
Посада: Начальник відділу координації роботи з відокремленими підрозділами
Функціональні обов'язки:
Організація роботи та контроль за діяльністю юридичних служб відокремлених підрозділів підприємства, участь у проведенні перевірок діяльності підрозділів, розробка нормативних актів підприємства, надання правових висновків щодо господарських договорів, запропонованих для укладення підприємству. Участь у судових засіданнях в інтересах відокремлених підрозділів.


C 04.1997 по 05.2007 (10 років 1 міс.)
В компанії: Фонд державного майна України, Київ
Посада: Головний юрисконсульт
Функціональні обов'язки:
Участь у розробці нормативних актів; претензійнопозовна робота та представлення інтересів Фонду в судах України за різними категоріями справ, в міністерствах і відомствах, організаціях, установах різного рівня; проведення перевірок на підприємствах та регіональних відділеннях Фонду, проведення лекцій стосовно висвітлення нагальних питань застосування норм права в процесі приватизації та управління державним майном для органів прокуратури та інш.


Освіта
Навчальний заклад: Национальный университет им. Т.Шевченко
Дата закінчення: 1994-07-01
Факультет: Юридический
Спеціальність: Правоведение

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Німецька: Базова
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: На пользовательском уровне владею ПК, опытный пользователь Liga, ресурсы Internet, пользование электронной почтой

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Адвокат з 2010 року, член Спілки адвокатів України, добре знаю цивільне, господарське, фінансове та трудове право, податкове законодавство, маю велику практику з розгляду господарських, цивільних спорів в різних регіонах України, практику по виконанню в добровільному і примусовому порядку рішень, маю кримінально-судову практику, досвід роботи на підприємствах різної форми власності, керівника структурних підрозділів, вмію працювати в колективі, грамотно вести переговори.Досвід роботи Правове супроводження діяльності комерційних банків понад 10 років, в тому числі представлення інтересів державного банку під час його ліквідації.Правове супроводження діяльності підприємств різних форм власності. Понад 10 років досвід роботи в центральному органі виконавчої влади.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Путешествие на автомобиле

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
винница измаил черновцы ивано-франковск львов касир юрист все мфо бердянск маловідомі мфо україни гроші в борг терміново рейтинг кредитов юрисконсульт кредит без справки о доходах хмельницкий тернополь бердичев всі мфо нові мфо смела энергодар николаев шостка чернигов бухгалтер никополь кривой рог бровары кассир кредит онлайн на карту без отказа срочно кредит під 0 северодонецк кредит онлайн на карту харьков прилуки полтава житомир черкассы славянск херсон мариуполь кропивницкий операционист умань каменское кредит без довідки про доходи мфо україна павлоград белая церковь запорожье мелитополь аналитик кременчуг одесса бахмут краматорск мукачево деньги в долг миргород невідомі мфо україни яготин экономист ужгород луцк днепр сумы каменец-подольский ровно киев борисполь александрия изюм нові мфо україна
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
вакансии банков кредит онлайн на картку без відмови терміново работа в банке кредит під 0 відсотків архив вакансий маловідомі мфо кредит готівкою київ работа в страховании банковские вакансии список rss мфо, которые дают всем невідомі мфо альфа банк точки выдачи спортбанк карта спортбанк работа в финансах база мфо украины вакансии в банках кредит готівкою без довідки про доходи отзывы спортбанк кредитный лимит спортбанк кредит под 0 процентов всі мфо україни мфо без лицензии малоизвестные мфо Нові МФО України займ на карту с автоматическим одобрением рейтинг кредитов онлайн работа в банке киев вакансии банков украины Новые МФО Украины альфа банк киев вакансии в финансах гроші в борг позика на картку з автоматичним схваленням все мфо украины микрозайм без отказа кредит наличными без справки о доходах кредит спортбанк деньги в долг срочно спортбанк неизвестные мфо кредит наличными киев кредит онлайн на карту без отказа
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты