Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 69474
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Операційний супровід
Резюме № 69474
Опубліковано: 17.09.2020 р.
Рубрика: Операційний супровід

Начальник / заступник начальника ОПЕРУ / відділу (обслуговування клієнтів, бек-офіс)

Стартова зарплата: 30000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 23.10.1979 г. (44 роки )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 04.2009 по теперішній час (15 років )
В компанії: АТ "КБ "СОЮЗ", Київ
Посада: Начальник Операційного управління
Функціональні обов'язки:
Обслуговування рахунків (поточних та вкладних (депозитних)) юридичних та фізичних осіб в національній валюті. Відкриття рахунків (поточних та вкладних (депозитних)) юридичним та фізичним особам (формування пакету документів, ідентифікація клієнта, підписання договорів). Аналіз операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, з метою запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, ідентифікація клієнтів. Накладення/зняття арештів на/з рахунки(ів) клієнтів за постановами держ./приват.виканавців, рішеннями судів. Примусове списання коштів з рахунків клієнтів за платіжними вимогами, інкасовими дорученнями (розпорядженнями). Ведення рахунку 3720 "Кредитові суми до з"ясування". Складання фінансової та управлінської звітності. Надання методичних і комплексних консультацій клієнтам щодо банківських операцій. Здійснення контролю за діяльністю підрозділу


C 03.2005 по 04.2009 (4 роки 1 міс.)
В компанії: ВАТ "РОДОВІД БАНК", Київ
Посада: Заступник директора КРУ / Заступник начальника Управління обслуговування юридичних осіб КРД
Функціональні обов'язки:
Обслуговування рахунків (поточних та карткових) юридичних осіб в національній та іноземній валютах. Перевірка та оформлення документів на прийом та видачу готівки в національній та іноземній валютах. Проведення розрахункових документів в АБС та системі «КлієнтБанк». Здійснення бухгалтерського обліку операцій, нарахування/списання комісій за РКО, нарахування/зарахування процентів за залишками на рахунках клієнтів. Відкриття рахунків (поточних, депозитних та карткових) юридичним особам (формування пакету документів, ідентифікація клієнта, підписання договорів). Вивчення та аналіз діяльності та продуктів банківконкурентів. Складання фінансової та управлінської звітності. Надання методичних і комплексних консультацій корпоративним клієнтам щодо банківських операцій.


C 08.2004 по 03.2005 (7 міс.)
В компанії: ВАТ "РОДОВІД БАНК", Київ
Посада: Заступник начальника / Начальник відділу обслуговування юридичних осіб
Функціональні обов'язки:
Обслуговування рахунків (поточних) юридичних осіб в національній валюті. Перевірка та оформлення документів на прийом та видачу готівки в національній та іноземній валютах. Проведення розрахункових документів в АБС та системі «КлієнтБанк». Здійснення бухгалтерського обліку операцій, нарахування/списання комісій за РКО, нарахування/зарахування процентів за залишками на рахунках клієнтів. Ведення рахунків типу ЛОРО (агент контролю), рахунку «Кредитові суми до з’ясування». Надання методичних і комплексних консультацій корпоративним клієнтам щодо банківських операцій. Аналіз операцій, що підлягають фінансовому моніторингу, з метою запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, ідентифікація клієнтів. Розробка внутрішніх нормативних документів та технічних завдань по програмному забезпеченню з питань РКО.


C 04.2001 по 08.2004 (3 роки 4 міс.)
В компанії: ВАТ «КРЕДИТПРОМБАНК», Київ
Посада: Економіст операційного відділу
Функціональні обов'язки:
Обслуговування рахунків (поточних) юридичних осіб в національній та іноземній валютах. Перевірка та оформлення документів на прийом та видачу готівки в національній та іноземній валютах. Проведення розрахункових документів в АБС та системі «КлієнтБанк». Здійснення бухгалтерського обліку операцій, нарахування/списання комісій за РКО, нарахування/зарахування процентів за залишками на рахунках клієнтів. Ведення рахунку «Кредитові суми до з’ясування».Листування з клієнтами та державними організаціями (ДПІ, відділ державної виконавчої служби)


Освіта
Навчальний заклад: Київський національний економічний університет
Дата закінчення: 2002-12-01
Факультет: Обліково-економічний
Спеціальність: Економіка і підприємництво, облік і аудит в банках

Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Досвідчений користувач ПК (Microsoft Office, Word, Excel, Internet, Lotus Notes). Знання АБС SCROOGE ІІІ, Webbank, M.E.DOC.

Додаткова інформація
Відомості: Знання нормативно-правової бази Національного банку України та законодавства банківської діяльності. Досвід комплексних та тематичних перевірок контролюючими органами України. Українська, російська – вільно. Відповідальна, цілеспрямована, ініціативна, уважна, комунікабельна, швидко навчаюся новими знаннями та функціоналу. Готова розглянути вакансії в інших підрозділах банку або інших компаніях з можливістю навчання.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Подорожі, відвідування спортзалу, вивчення англійської мови

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
чернигов мфо україна бердичев одесса смела кривой рог измаил мелитополь бровары белая церковь операционист сумы киев нові мфо україна яготин ровно невідомі мфо україни каменское мариуполь шостка касир гроші в борг терміново северодонецк тернополь все мфо юрист кассир рейтинг кредитов ужгород славянск львов днепр николаев житомир павлоград кредит під 0 кредит без справки о доходах энергодар винница изюм черкассы каменец-подольский кредит онлайн на карту кредит онлайн на карту без отказа срочно мукачево аналитик ивано-франковск маловідомі мфо україни никополь борисполь краматорск александрия бердянск хмельницкий юрисконсульт харьков деньги в долг миргород херсон кропивницкий нові мфо кременчуг кредит без довідки про доходи бухгалтер полтава бахмут экономист луцк черновцы прилуки запорожье умань всі мфо
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит онлайн на картку без відмови терміново кредитный лимит спортбанк отзывы спортбанк Новые МФО Украины вакансии банков работа в страховании спортбанк альфа банк киев карта спортбанк кредит під 0 відсотків работа в банке микрозайм без отказа кредит онлайн на карту без отказа база мфо украины вакансии в финансах кредит готівкою київ работа в банке киев маловідомі мфо работа в финансах неизвестные мфо список rss рейтинг кредитов онлайн мфо без лицензии кредит под 0 процентов вакансии банков украины позика на картку з автоматичним схваленням кредит наличными киев архив вакансий всі мфо україни гроші в борг кредит готівкою без довідки про доходи деньги в долг срочно Нові МФО України кредит спортбанк малоизвестные мфо невідомі мфо все мфо украины займ на карту с автоматическим одобрением альфа банк мфо, которые дают всем точки выдачи спортбанк кредит наличными без справки о доходах банковские вакансии вакансии в банках
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты