Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 69580
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Фінансовий аналіз та планування
Резюме № 69580
Опубліковано: 10.10.2018 р.
Рубрика: Фінансовий аналіз та планування

Аналітик

Стартова зарплата: 13000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 29.11.1991 г. (32 роки )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 10.2016 по 04.2017 (6 міс.)
В компанії: ТОВ «Фінансова студія» , Київ
Посада: Економіст
Функціональні обов'язки:
Розробка технічного завдання по розробці інтернет ресурсу Підприємства. Розробка механізмів інвестування Bitcoin та грошових коштів в проекти Підприємства. Ведення переговорів з потенційними інвесторами щодо інвестування в проекти Підприємства. Аналіз ринкових курсів Bitcoin. Участь в робочому процесі Підприємства.


C 12.2014 по 03.2017 (2 роки 3 міс.)
В компанії: ПАТ «БГ БАНК, Київ
Посада: Головний Аналітик Управління по роботі з ліквідаційною масою
Функціональні обов'язки:
Організація роботи зі складання бюджету Банку у вигляді грошового потоку, розробка проектів таких документів. Контроль виконання бюджету Банку. Аналіз структури доходів, витрат, активів та пасивів Банку. Аналіз доходів і витрат Банку в розрізі структурних підрозділів Банку, клієнтських сегментів, банківських продуктів. Розробка методології проведення оцінки ефективності діяльності Банку, ведення управлінського обліку. Проведення неупередженої та об’єктивної комплексної системної оцінки діяльності Банку, виявлення і відслідковування основних пропорцій і тенденцій розвитку. Ведення реєстру рахунків адміністративногосподарської діяльності Банку. Представлення інформації щодо рахунків уповноваженій особі Фонду гарантування вкладів фізичних осіб ПАТ «БГ БАНК» Здійснювати контроль за проведенням оплати рахунків за адміністративногосподарські операції Банку. Аналізувати доцільність підписання нових договорів під час дії тимчасової адміністрації та процесу ліквідації Банку. Приймання участі розробці нових форм управлінської звітності. Прийняття участі у підготовці періодичної звітності ФГВФО та разових аналітичних та інформаційних звітів. Прийняття участі у розробці та супроводженні бази даних «Реалізації майна Банку». Прийняття участі у процесі реалізації майна Банку.Участь в робочому процесі Управління по роботі з ліквідаційною масою.


C 02.2014 по 09.2014 (7 міс.)
В компанії: ПАТ «КСГ Банк» , Київ
Посада: Провідний економіст Відділу економічного аналізу та бюджетування Управління фінансів та ризиків.
Функціональні обов'язки:
Організація роботи зі складання бізнесплану та бюджету Банку, розробка проектів таких документів. Розробка методології проведення оцінки ефективності діяльності Банку, ведення управлінського обліку. Проведення неупередженої та об’єктивної комплексної системної оцінки діяльності Банку, виявлення і відслідковування основних пропорцій і тенденцій розвитку. Ведення реєстру договорів по адміністративногосподарської діяльності банку та складання платіжного календарю відповідно нього. Контроль виконання бюджету Банку. Аналіз структури доходів, витрат, активів та пасивів Банку. Аналіз доходів і витрат Банку в розрізі структурних підрозділів Банку, клієнтських сегментів, банківських продуктів . Побудова балансу, PNl Банку на базі #1 та #2 файлів. Подання особливої інформації емітента до НКЦПФР. Моніторинг та контроль виконання Банком нормативів, лімітів встановлених НБУ у відповідності до нормативноправових актів Національного банку України. Участь в формуванні статистичної, річної та управлінської звітності Банку у відповідності з внутрішніми розпорядчими документами Банку. Участь в робочому процесі Управління фінансів та ризиків.


C 08.2013 по 02.2014 (6 міс.)
В компанії: ПАТ «ВТБ Банк» , Київ
Посада: Провідний спеціаліст Управління фінасового контролінгу та планування витрат Фінансового департаменту
Функціональні обов'язки:
Контроль за дотриманням лімітів адміністративногосподарських й капітальних інвестиціях Банку. Підготовка звітів по адміністративногосподарських й капітальним інвестиціям Банку в розрізі бюджетних статей та структурних підрозділів. Аналіз і контроль над адміністративногосподарськими витратами й капітальними інвестицій в цілому по банку, у розрізі структурних підрозділів та статей бюджету. Прогноз виконання бюджету адміністративногосподарських витрат та капітальних інвестицій на необхідний період (місяц, квартал, рік) в деталізації по структурним підрозділам. Проведення алокації витрат на бізнессегменти, згідно діючої процедури в банку. Участь в робочому процесі Управління контролінгу та планування витрат.


Освіта
Навчальний заклад: Міжрегіональна Академії управління персоналом
Дата закінчення: 2013-10-01
Факультет: Фінанси та кредит
Спеціальність: Міжнародна економіка та банківська справа

Навчальний заклад: Економіко-правовий технікум при Міжрегіональній Академії управління персоналом
Дата закінчення: 2010-07-01
Факультет: Фінанси та кредит
Спеціальність: Банківська справа

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Англійська мова (Upper-Intermediate)
Компанія: English Prime
Місто: Київ Період: 2014 р. –2014 р Дата: 01.12.2014

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: - впевнений користувач ПК (пакет MS Office; поштові програми; Інтернет); ПЗ «Scrooge», ПЗ «НДУ-Звіт», ПЗ «АБС Б2»

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Отримав диплом молодшого спеціаліста з відзнакою. Отримав диплом бакалавра з відзнакою. Отримав диплом магістра з відзнакою
Відомості: Особисті якості: - Вміння узагальнювати та аналізувати інформацію, працювати в команді, - Швидке освоєння нового матеріалу, високий рівень відповідальності,- Активна життєва позиція, вмотивованість і націленість на результат,- Бажання навчатись новому і постійно підвищувати свій рівень знань.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Читання професійної літератури, заняття спортом

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
борисполь невідомі мфо україни гроші в борг терміново каменец-подольский полтава одесса харьков аналитик миргород луцк маловідомі мфо україни касир кассир никополь юрисконсульт львов экономист краматорск тернополь николаев кредит без справки о доходах павлоград ужгород прилуки кропивницкий чернигов все мфо мукачево каменское нові мфо україна всі мфо операционист кременчуг нові мфо сумы днепр ровно яготин бердянск кривой рог измаил хмельницкий киев рейтинг кредитов кредит онлайн на карту без отказа срочно бровары деньги в долг славянск запорожье мелитополь смела кредит без довідки про доходи кредит під 0 кредит онлайн на карту черновцы мариуполь черкассы умань александрия житомир бердичев винница северодонецк бахмут мфо україна шостка белая церковь бухгалтер ивано-франковск изюм юрист херсон энергодар
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
все мфо украины вакансии в банках кредит спортбанк кредит готівкою київ мфо без лицензии точки выдачи спортбанк всі мфо україни отзывы спортбанк вакансии банков украины база мфо украины рейтинг кредитов онлайн неизвестные мфо позика на картку з автоматичним схваленням банковские вакансии маловідомі мфо работа в банке киев займ на карту с автоматическим одобрением кредит під 0 відсотків деньги в долг срочно кредит готівкою без довідки про доходи кредитный лимит спортбанк спортбанк вакансии банков работа в финансах кредит наличными киев малоизвестные мфо альфа банк киев список rss работа в банке невідомі мфо мфо, которые дают всем карта спортбанк архив вакансий Новые МФО Украины альфа банк кредит под 0 процентов Нові МФО України вакансии в финансах гроші в борг кредит онлайн на картку без відмови терміново работа в страховании микрозайм без отказа кредит онлайн на карту без отказа кредит наличными без справки о доходах
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты