Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 70074
> >
Город : Івано-Франківськ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Роздрібний бізнес
Резюме № 70074
Опубліковано: 06.05.2019 р.
Рубрика: Роздрібний бізнес

Керівник відділення банку, директор / заступник директора фінансової компанії

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Івано-Франківськ
Освіта: вища
Дата народження: 12.03.1969 г. (55 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 01.2016 по 04.2019 (3 роки 3 міс.)
В компанії: ТОВ , Івано-Франківськ
Посада: Директор
Функціональні обов'язки:
Реєстрація та побудова з "нуля" фінансової компанії,отримання Свідоцтва Нацкомфінпослуг, ліцензій Нацкомфінпослуг на надання коштів у позику, в т.ч. і на умовах фінансовоо кредиту, надання гарантій та поручительств, послуг із факторингу, отримано ліцензії НБУ на обмін валют та здійснення грошових переказів. Станом на березень 2019 у компанії 36 відокремлених підрозділів по всій Україні та понад 100 працівників.


C 09.2013 по 12.2015 (2 роки 3 міс.)
В компанії: ТОВ "ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ "ЦЕНТРОФІНАНС", Івано-Франківськ
Посада: Директор
Функціональні обов'язки:
Створення з нуля фінансової компанії, отримання свідоцтва Нацкомфінпослуг, написання нормативних документів фінансової компанії, реєстрація та відкриття відділень, набір та навчання персоналу. Організація роботи по кредитуванню, пошуку та залученню клієнтів на короткі кредити до двох тижнів під 2%/день. Досягнення окупності та прибутковості.


C 07.2012 по 09.2013 (1 рік 2 міс.)
В компанії: ПУАТ"ФІДОБАНК", Івано-Франківськ
Посада: Начальник відділення, керуючий портфелем роздрібного бізнесу Карпатського центру продажів Західної регіональної дирекції
Функціональні обов'язки:
Забезпечення діяльності відділення, виконання планових показників продаж по ІваноФранківському регіону, за перемогу у змаганні між відділеннями Західної регіональної дирекції ФІДОБанку по залученню депозитів фізосіб у 4 кв. 2012 р. Прикарпатське відділення в м.ІваноФранківську нагороджене корпоративом для колективу відділення.


C 03.2012 по 07.2012 (4 міс.)
В компанії: ТОВ "Комунальні інвестиції", Івано-Франківськ
Посада: Директор
Функціональні обов'язки:
Запуск роботи компанії якій перелали на обслуговування біля 30% багатоповерхового житлового фонду м.ІваноФранківська. Робота із мешканцями, пошук працівників та підрядників, контроль за роботою працівників та підрядників, якістю виконаних робіт, створення працівникам відповідних умов праці, погодження кошторисів.


C 11.2007 по 03.2012 (4 роки 4 міс.)
В компанії: АТ "ОТП Банк", Івано-Франківськ
Посада: Керуючий регіональним відділенням
Функціональні обов'язки:
Організація роботи регіонального відідлення у м.ІваноФранківську. Побудова команди, налагодження системи навчання та контролю за персоналом, взаємодії підрозділів, якості обслуговування відповідно стандартів банківських груп Райффайзен та ОТП; Виконання основних бюджетних показників; Проходження точки беззбитковості та точки окупності із випередженням графіка;Проведення акцій, в т.ч. презентація корпоративної соціальної відповідальності (найбільша конкурс "Місто квітів");


C 08.2006 по 11.2007 (1 рік 3 міс.)
В компанії: АТ , Івано-Франківськ
Посада: Керуючий регіональним представництвом
Функціональні обов'язки:
Ребрендинг банку (Райффайзенбанк в ОТП Банк.)Організація роботи представництва по залученню фізичних осіб, малого та середнього бізнесу, корпоративних клієнтів на кредитування, депозити, розрахунковокасове обслуговування. За результатами змагань між представництвами по залученню депозитів ІваноФранківське представництво неодноразово перемагало і 5 працівників представництва за півтора року було премійовано путівками в Угорщину. Підготовка до відкритя регіонального відділення банку від будівництва та ремонту до початку роботи.


C 12.2003 по 08.2006 (2 роки 8 міс.)
В компанії: "Райффайзенбанк Україна", Івано-Франківськ
Посада: Регіональний представник
Функціональні обов'язки:
"універсальний солдат": забезпечення виконаня планів продаж в першу чергу по кредитуванню автомобі та нерухомість, малий та середній бізнес. Налагодження співпраці із автосалонами та ріелторами, страховими компаніями. Дистанційне залучення депозитів. Залучення на обслуговування корпоративних клієнтів, малого та середнього бізнесу, фізичних осіб. Продаж карткових продуктів.


C 05.2002 по 12.2003 (1 рік 7 міс.)
В компанії: Івано-Франківська обласна філїя АКБ”Укрсоцбанк”, Івано-Франківськ
Посада: Начальник відділу приватних клієнтів
Функціональні обов'язки:
Забезпечення виконання планових показників та обслуговування клієнтів по депозитах, споживчих кредитах, автокредитах та іпотечному кредитуванню,зарплатних проектах, карткових продуктах, системах переказів Western Union та Soft. Голова малого кредитного комітету філії. Впровадив і успішно розвинув співпрацю із автосалонами по автомобільному кредитуванню, із агенствами нерухомості по іпотечному кредитуванню.


C 06.1994 по 05.2002 (7 років 11 міс.)
В компанії: Івано-Франківська обласна філїя АКБ”Укрсоцбанк”, Івано-Франківськ
Посада: 1994-2002 інженер- програміст 2,1 категорії, провідний інженер- програміст відділу комп’ютеризації і механізації банківських операцій
Функціональні обов'язки:
Система електронних платежів АРМ3, адміністратор вузла електронної пошти НБУ, відповідальний за внутрішню звітність та звітність на НБУ, функціонування програмного комплексу звітності для НБУ NEWSTAT, забезпечення роботи каналів зв'язку на НБУ, головний офіс та із відділеннями, усунення дрібних неполадок у роботі комп'ютерів філії


C 10.1993 по 06.1994 (8 міс.)
В компанії: Івано-Франківський інститут нафти і газу, Івано-Франківськ
Посада: Інженер кафедри
Функціональні обов'язки:
Забезпечення роботи комп'ютерних класів кафедри деталей машин ІваноФранківського інституту нафти і газу: встановлення програмного забезпечення, дрібний ремонт та обслуговування технікикомп'ютерів, принтерів. Матеріальна відповідальність та охорона праці при роботі в комп'ютерному класі. Розподіл робочих місць між студентами.


Освіта
Навчальний заклад: Івано-Франківський інститут нафти і газу
Дата закінчення: 1994-06-01
Факультет: Автоматизації і електрифікації
Спеціальність: Інженер-системотехнік

Навчальний заклад: Прикарпатський Університет
Дата закінчення: 2005-06-01
Факультет: Підвищення кваліфікації
Спеціальність: Спеціаліст з фінансів

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Польский: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: експерт

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
У 1989 р. співзасновник та відповідальний секретар Студентського Братства Івано-Франківська (800 чоловік), у 2002-2006 рр. депутат Івано-Франківської міськради, з 2009 р.- секретар Асоціації Банківського Бізнесу.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Карпати, книги, фізкультура, природа, енергозбереження, сільське господарство.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
умань каменец-подольский все мфо кривой рог кредит онлайн на карту без отказа срочно гроші в борг терміново кропивницкий черновцы нові мфо ивано-франковск экономист деньги в долг касир миргород шостка смела никополь кредит без довідки про доходи мукачево винница луцк киев кредит під 0 краматорск полтава чернигов черкассы харьков николаев александрия бердянск бахмут юрисконсульт энергодар бердичев прилуки бровары сумы яготин ужгород аналитик юрист тернополь житомир ровно всі мфо измаил северодонецк днепр кредит без справки о доходах мариуполь кредит онлайн на карту борисполь бухгалтер кременчуг херсон изюм кассир нові мфо україна рейтинг кредитов хмельницкий славянск львов мелитополь мфо україна невідомі мфо україни каменское одесса маловідомі мфо україни операционист белая церковь павлоград запорожье
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
малоизвестные мфо кредит спортбанк неизвестные мфо всі мфо україни база мфо украины Нові МФО України архив вакансий карта спортбанк кредит під 0 відсотків работа в страховании список rss кредитный лимит спортбанк точки выдачи спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи микрозайм без отказа вакансии банков украины альфа банк мфо без лицензии Новые МФО Украины отзывы спортбанк кредит под 0 процентов позика на картку з автоматичним схваленням деньги в долг срочно работа в финансах невідомі мфо кредит наличными киев маловідомі мфо спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением кредит онлайн на картку без відмови терміново работа в банке киев мфо, которые дают всем кредит готівкою київ альфа банк киев вакансии в банках банковские вакансии кредит онлайн на карту без отказа вакансии банков рейтинг кредитов онлайн кредит наличными без справки о доходах гроші в борг вакансии в финансах все мфо украины работа в банке
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты