Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 70398
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Юридична служба
Резюме № 70398
Опубліковано: 29.05.2023 р.
Рубрика: Юридична служба

Начальник юридичного відділу / заступник начальникв управління

Стартова зарплата: 28000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 17.05.1983 г. (40 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 07.2016 по теперішній час (7 років 8 міс.)
В компанії: Державна іпотечна установа , Київ
Посада: Провідний юрисконсульт відділу претензійно-позовної роботи Юридичного управління Департаменту правового та адміністративного забезпечення
Функціональні обов'язки:
Представництво та захист інтересів ДІУ в судових інстанціях усіх рівнів та інстанцій на місцевому та регіональному рівнях (подання позовних заяв, відзивів на позовні заяви, відповідей на відзив, заяв по суті справи); супроводження процедури банкрутства (оскарження результатів торгів, неправомірних дій ліквідатора)


C 10.2015 по 12.2015 (2 міс.)
В компанії: АТ «ДЕЛЬТА БАНК», Київ
Посада: Юрисконсульт Відділу стягнення із стратегічних клієнтів
Функціональні обов'язки:
Юридичне супроводження діяльності банку в рамках тимчасової адміністрації. Ведення претензійнопозовної роботи (представництво та захист інтересів банку в судах усіх рівнів та спеціалізації). Взаємодія з правоохоронними органами (подання заяв про вчинення кримінального правопорушення, отримання пам’яток потерпілого).


C 04.2015 по 09.2015 (5 міс.)
В компанії: АСТРА БАНК , Київ
Посада: Начальник управління правового забезпечення банківської діяльності
Функціональні обов'язки:
Юридичне супроводження діяльності банку в рамках тимчасової адміністрації. Ведення претензійнопозовної роботи (представництво та захист інтересів банку в судах усіх рівнів та спеціалізації). Взаємодія з правоохоронними органами (подання заяв про вчинення кримінального правопорушення, отримання пам’яток потерпілого). Оскарження податкових повідомленьрішень (адміністративний та судовий порядок). Участь у різноманітних комісіях та комітетах.


C 09.2014 по 04.2015 (7 міс.)
В компанії: ПАТ "ІНТЕРБАНК" , Київ
Посада: Начальник управління юридичного забезпечення
Функціональні обов'язки:
Організація претензійнопозовної роботи по стягненню кредитної заборгованості з позичальників та поручителів в рамках ліквідаційної процедури банка; оскарження неправомірних дій суб'єктів владних повноважень (органів державної виконавчої служби, фіскальних органів). Взаємодія з правоохоронними органами (подання заяв про вчинення кримінального правопорушення, участь у слідчих діях). Супроводження виконавчого провадження на всіх стадіях виконання.


C 05.2014 по 09.2014 (4 міс.)
В компанії: Юридична компанія "ПРАВИНГ" , Київ
Посада: Юрист
Функціональні обов'язки:
Складання процесуальних документів (позовних заяв, апеляційних, касаційних скарг, заяв про мирову угоду, заперечень, клопотань); представництво інтересів у судах усіх рівнів та спеціалізацій. Взаємодія з органами ДВС (оскарження неправомірних дій державних виконавців, подання заяв про відкриття виконавчого провадження, хід та стан виконання). Надання усних та письмових консультацій, складання юридичних висновків та довідок. Реєстрація, перереєстрація юридичних осіб. Отримання виписок, витягів з ЄДР.


C 03.2012 по 02.2013 (11 міс.)
В компанії: ПАТ Агрокомбанк , Київ
Посада: Начальник відділу захисту інтересів банку Управління правового забезпечення
Функціональні обов'язки:
Представництво та захист інтересів банку в судах усіх інстанцій (загальних та спеціалізованих), на місцевому та регіональному рівнях; складання процесуальних документів (позовних заяв, скарг, клопотань, заяв про мирову угоду, апеляційних, касаційних скарг, пояснень, заперечень). Взаємодія з Державною виконавчою службою щодо стягнення заборгованості з фізичних та юридичних осіб (подання заяв про відкриття виконавчого провадження, хід виконання), оскарження неправомірних дій ДВС. Надання юридичних висновків та довідок по кредитним справам. Редагування, складання та узгодження договорів. Взаємодія з правоохоронними органами (подання заяв про вчинення кримінального правопорушення). Розробка та узгодження довіреностей. Керівництво юридичним підрозділом банку. Отримання в реєстраційній службі виписок, витягів та довідок з ЄДР.


C 11.2010 по 03.2012 (1 рік 4 міс.)
В компанії: ПрАТ Страхова компанія «ЕТАЛОН, Київ
Посада: Начальник відділу судового представництва та захисту Юридичного управління
Функціональні обов'язки:
Представництво та захист інтересів Компанії в судах усіх інстанцій (загальних та спеціалізованих), на місцевому та регіональному рівнях; ведення претензійнопозовної роботи (складання процесуальних документів позовних заяв, скарг, клопотань, заяв про мирову угоду, апеляційних, касаційних скарг, пояснень, заперечень, клопотань); супроводження виконавчого провадження на всіх стадіях виконання. Візування відмов у виплаті страхового відшкодування. Розробка та погодження довіреностей, протоколів. Організація та керівництво юридичним відділом Компанії. Взаємодія з реєстраційною службою щодо отримання виписок, витягів та довідок з ЄДР.


C 09.2009 по 11.2010 (1 рік 2 міс.)
В компанії: АБ «Експрес-Банк», Київ
Посада: Юрисконсульт відділу претензійно-позовної роботи Юридичного управління
Функціональні обов'язки:
Складання процесуальних документів (позовних заяв, заяв про звернення стягнення на предмет іпотеки, заставне майно, клопотань, скарг, претензій, апеляційних, касаційних скарг, звернень, пояснень, заперечень); представництво та захист інтересів банку в судах усіх рівнів та інстанцій (загальних та спеціалізованих), на місцевому та регіональному рівнях. Взаємодія з Державною виконавчою службою (подання заяв про відкриття виконавчого провадження, хід виконання, оскарження неправомірних дій ДВС, супроводження виконавчого провадження).


C 01.2009 по 09.2009 (8 міс.)
В компанії: ЗАТ АСК «Омега», Київ
Посада: Юрисконсульт з регресної роботи юридичного відділу
Функціональні обов'язки:
Складання процесуальних документів (позовних заяв, клопотань, скарг, запитів, звернень); представництво інтересів компанії в судах усіх рівнів (загальних та спеціалізованих), на місцевому та регіональному рівнях; робота з боржниками (фізичні та юридичні особи) з повернення виплаченого страхового відшкодування регресу (подання регресних вимог, заяв, угод).


C 12.2006 по 08.2008 (1 рік 8 міс.)
В компанії: Кредитна спілка «Сімейна позика», Київ
Посада: Юрисконсульт по роботі з проблемною заборгованістю фізичних осіб
Функціональні обов'язки:
Складання процесуальних документів (скарг, вимог, звернень, позовних заяв, заяв про видачу судових наказів, клопотань); представництво інтересів Компанії в судах усіх рівнів (загальних, спеціалізованих, третейському суді); робота з боржниками з повернення проблемної заборгованості (укладення вимог, заяв, угод). Взаємодія з Державною виконавчою службою (супроводження виконавчого провадження). Досвід реєстрації та внесення змін до установчих документів юридичної особи.


Освіта
Навчальний заклад: МАУП
Дата закінчення: 2006-10-01
Факультет: Господарського та трудового права
Спеціальність: Правознавство

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Отримання кваліфікаціного свідоцтва на право зайняття адвокатською діяльністю
Компанія: КМКДКА
Місто: Київ Період: 6 місяців Дата: 01.08.2018

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: ПАКЕТ MS OFISSE, бази "Рада", Ліга, Лотус.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Народження сина.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Футбол, бокс.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
яготин бухгалтер кредит без довідки про доходи бровары кредит під 0 житомир тернополь кременчуг кассир каменское черкассы нові мфо павлоград александрия касир гроші в борг терміново мелитополь юрисконсульт энергодар бердичев операционист хмельницкий измаил нові мфо україна бердянск белая церковь рейтинг кредитов никополь маловідомі мфо україни днепр аналитик смела экономист шостка каменец-подольский ровно миргород полтава запорожье сумы славянск кропивницкий одесса харьков черновцы мариуполь херсон кривой рог мукачево ужгород кредит без справки о доходах кредит онлайн на карту мфо україна северодонецк изюм умань краматорск все мфо львов кредит онлайн на карту без отказа срочно николаев луцк прилуки невідомі мфо україни бахмут борисполь всі мфо чернигов винница юрист ивано-франковск киев деньги в долг
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
Новые МФО Украины кредит под 0 процентов гроші в борг мфо, которые дают всем всі мфо україни кредит спортбанк карта спортбанк альфа банк кредит наличными киев отзывы спортбанк база мфо украины кредит наличными без справки о доходах вакансии банков вакансии в банках деньги в долг срочно рейтинг кредитов онлайн спортбанк кредитный лимит спортбанк работа в страховании кредит готівкою київ точки выдачи спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново микрозайм без отказа кредит онлайн на карту без отказа маловідомі мфо работа в финансах вакансии в финансах банковские вакансии альфа банк киев мфо без лицензии кредит під 0 відсотків неизвестные мфо все мфо украины список rss малоизвестные мфо вакансии банков украины кредит готівкою без довідки про доходи работа в банке киев позика на картку з автоматичним схваленням работа в банке невідомі мфо Нові МФО України архив вакансий займ на карту с автоматическим одобрением
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты