Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 71621
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Міжнародний бізнес
Резюме № 71621
Опубліковано: 09.05.2021 р.
Рубрика: Міжнародний бізнес

Головний економіст

Стартова зарплата: 20000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 30.03.1983 г. (41 год )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 06.2017 по теперішній час (6 років 10 міс.)
В компанії: ФІЛІЯ АТ «УКРЕКСІМБАНК», Київ
Посада: Головний економіст відділу обслуговування юридичних осіб Сектору міжнародних розрахунків та біржових операцій
Функціональні обов'язки:
Здійснення валютного нагляду за експортними операціями клієнтів – юридичних осіб: контроль щодо правомірності зарахування валютних коштів на рахунки клієнтів, постановка/зняття з контролю експортних операцій клієнтів, перевірка наданих документів на предмет їх відповідності нормам валютного законодавства, контроль за строками розрахунків за експортними операціями клієнтів, повідомлення відповідних органів щодо виявлених порушень. Консультаційна підтримка клієнтів з питань валютного законодавства. Перевірка документів щодо повернення попередньої оплати за експортними договорами (в т.ч. на наявність індикаторів підозрілих операцій). Супроводження операцій клієнтів з продажу іноземної валюти на МВРУ. Обслуговування кредитів в іноземній валюті від нерезидентів. Складання щомісячної звітності (файли 4PX, 36X). Листування з клієнтами банку та банками України з питань валютного законодавства. Підготовка документів для передачі їх до архіву.


C 07.2016 по 05.2017 (10 міс.)
В компанії: АТ «ТАСКОМБАНК» , Київ
Посада: Головний спеціаліст Управління супроводження та методології валютних операцій Департаменту супроводження банківських операцій. Напрямок – обслуговування і контроль експортних операцій юридичних осіб (VIP- corporate)
Функціональні обов'язки:
Здійснення контролю за правомірністю зарахування валютних надходжень; контроль вхідних платежів на користь клієнтів в національній валюті; перевірка наданих документів на предмет їх відповідності нормам валютного законодавства; контроль за строками розрахунків за експортними операціями, повідомлення в ДПІ щодо виявлених порушень; постановка/зняття з контролю експортних операцій клієнтів; здійснення обов'язкового продажу валютної виручки у розмірі та строки встановлені законодавством; здійснення вільного продажу валюти; зарахування коштів на розподільчі та поточні рахунки клієнтів; перевірка документів щодо повернення попередньої оплати за експортними договорами, формування щоденної та щомісячної статистичної звітності за операціями в іноземній валюті до НБУ; організація внесення до електронної бази зовнішньоекономічних договорів. Надання консультацій персональним менеджерам/клієнтам; листування з клієнтами банку та банками України з питань валютного законодавства. Фінансовий моніторинг вхідних платежів. Підготовка документів в архів.


C 12.2012 по 07.2016 (3 роки 7 міс.)
В компанії: ПАТ «КОМЕРЦІЙНИЙ БАНК «ЦЕНТР» , Київ
Посада: Головний економіст відділу обліку міжбанківських операцій та валютного контролю бек-офісу
Функціональні обов'язки:
Виконання функцій агенту валютного контролю за операціями клієнтів (юридичних та фізичних осіб) і банку в іноземній та національній валютах; супроводження кредитів від нерезидентів, бухгалтерський облік операцій з: купівлі/продажу валюти на МВРУ, перерозподілу коштів між коррахунками банку, підкріплення каси, зарахування/перерахування коштів через коррахунки банку. Підтвердження угод в системі НБУ. Підготовка SWIFT повідомлень (формат МТ103). Формування щоденної та місячної звітності, листування, надання консультацій клієнтам, організація підбору та зберігання первинних документів за операціями в іноземній валюті. Виконання функцій секретаря тарифного комітету.


C 12.2011 по 12.2012 (1 рік )
В компанії: ПАТ «БАНК ФОРУМ» , Київ
Посада: Головний економіст відділу контролю імпортних операцій Управління валютного контролю Департаменту операційної діяльності
Функціональні обов'язки:
Здійснення валютного контролю за імпортними операціями фізичних та юридичних (в т. ч. великих корпоративних клієнтів) осіб підконтрольного «макрорегіону» (Харківська, Полтавська, Сумська, Кіровоградська області), операції з купівлі валюти, перевірка SWIFT повідомлень (формат МТ103), організація навчання працівників відділень. Формування звітності до НБУ, листування, супроводження перевірок підконтрольних відділень контролюючими органами.


C 09.2009 по 12.2011 (2 роки 3 міс.)
В компанії: ПАТ «Кредитпромбанк», Київський регіональний департамент , Київ
Посада: Провідний економіст відділу валютного контролю операційно – розрахункового управління
Функціональні обов'язки:
Валютний контроль за операціями юридичних осіб; контроль за своєчасним здійсненням обов'язкового продажу та зарахуванням валютних коштів; купівля валюти; перевірка документів для перерахування коштів; перевірка документів для видачі готівкових коштів з поточного рахунку; обслуговування кредитів від нерезидентів; консультаційна допомога; складання та перевірка звітності НБУ, організація зберігання та передачі в архів документів. В травні 2011 року відзначена за значні досягнення в роботі із занесенням до трудової книжки


C 08.2007 по 08.2009 (2 роки )
В компанії: Філія «Відділення Промінвестбанку в м. Чернігів» , Чернігів
Посада: Економіст сектору розрахунків та контролю за експортно-імпортними операціями відділу ЗЕД
Функціональні обов'язки:
Аналіз первинних документів, здійснення розрахунків за операціями юридичних осіб в іноземній валюті; зарахування валюти, виконання функцій агенту валютного контролю; агенту фінансового моніторингу; бухгалтерський облік за операціями в іноземній валюті; обслуговування депозитів юридичних осіб в іноземній валюті; валютообмінні операції; складання статистичної звітності; організація підбору та зберігання первинних документів; здійснення ревізій касових цінностей.


C 09.2006 по 08.2007 (11 міс.)
В компанії: АТ «ТАСКОМБАНК» , Суми
Посада: Спеціаліст відділу кредитування приватних клієнтів
Функціональні обов'язки:
Кредитування суб'єктів підприємницької діяльності. Кредитів без застави, під заставу нерухомості, на купівлю автотранспорту, на придбання обладнання, комерційної нерухомості. Консультації, фінансовоекономічний аналіз, захист заяв на кредитному комітеті, видача, моніторинг кредиту до повного погашення, робота з проблемною заборгованістю.


Освіта
Навчальний заклад: Українська академія банківської справи Національного банку України (м. Суми)
Дата закінчення: 2006-06-01
Факультет: Економічний
Спеціальність: Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності

Навчальний заклад: Красноградський технікум механізації сільського господарства ім. Ф.Я. Тимошенка
Дата закінчення: 2001-06-01
Факультет: Економічний
Спеціальність: Бухгалтерський облік

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Робота з банківським програмним забезпеченням: SR BANK, АБС Б2, NewStat, Scrooge II, Scrooge III, MS Outlook, Directum Standard, Grant, Cerber, Armix.

Додаткова інформація
Відомості: Особисті якості: уважність, відповідальність, працездатність, комунікабельність, наполегливість, чесність, активність.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
тернополь александрия сумы кредит онлайн на карту львов маловідомі мфо україни одесса прилуки яготин черновцы николаев кассир невідомі мфо україни умань житомир мукачево ужгород краматорск изюм шостка деньги в долг никополь запорожье рейтинг кредитов бровары всі мфо каменское винница кривой рог кредит під 0 кременчуг нові мфо касир хмельницкий юрисконсульт херсон мелитополь кредит онлайн на карту без отказа срочно мариуполь кропивницкий юрист нові мфо україна полтава экономист черкассы чернигов энергодар аналитик луцк смела ровно бердичев борисполь мфо україна все мфо операционист кредит без справки о доходах бердянск бухгалтер измаил каменец-подольский северодонецк днепр славянск кредит без довідки про доходи гроші в борг терміново павлоград ивано-франковск белая церковь миргород киев харьков бахмут
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
банковские вакансии точки выдачи спортбанк рейтинг кредитов онлайн вакансии банков маловідомі мфо мфо без лицензии неизвестные мфо вакансии в банках работа в банке киев микрозайм без отказа займ на карту с автоматическим одобрением кредит онлайн на картку без відмови терміново работа в финансах Нові МФО України кредит під 0 відсотків кредит наличными киев кредитный лимит спортбанк база мфо украины альфа банк киев работа в банке кредит наличными без справки о доходах гроші в борг отзывы спортбанк кредит онлайн на карту без отказа Новые МФО Украины кредит готівкою київ список rss малоизвестные мфо невідомі мфо кредит готівкою без довідки про доходи альфа банк кредит спортбанк вакансии в финансах мфо, которые дают всем всі мфо україни все мфо украины вакансии банков украины деньги в долг срочно кредит под 0 процентов карта спортбанк работа в страховании позика на картку з автоматичним схваленням архив вакансий спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты