Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 71797
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Розвиток філіальної мережі
Резюме № 71797
Опубліковано: 17.08.2021 р.
Рубрика: Розвиток філіальної мережі

Керівник проекту

Стартова зарплата: за домовленістю
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 04.11.1977 г. (46 років )
Стать: Чоловіча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 08.2014 по 08.2021 (7 років )
В компанії: ПриватБанк, Київ
Посада: Керівник Напрямку Корпоративного Бізнесу
Функціональні обов'язки:
Залучення потенційних крупних корпоративних клієнтів на обслуговування у ПриватБанк на РКО, кредитні продукти, зарплатні проекти, інкасація, еквайринг, ЗЕД, тощо; організація роботи з діючими та потенційними клієнтами Напрямку корпоративного бізнесу: проведення зустрічей з метою продажу банківських продуктів та послуг, підтримка стійкіх відносин з клієнтами з метою збереження їх лояльності до банку; керування спеціалістами з обслуговування корпоративних клієнтів та регіональними менеджерами по просуванню послуг корпоративним клієнтам. навчання підлеглих банкірів в ході проведення спільних зустрічей з клієнтами; відповідальність за виконання планових показників філії по приросту клієнтської бази, комісійного доходу, кредитного портфелю та депозитних коштів корпоративних клієнтів.


C 02.2012 по 08.2014 (2 роки 6 міс.)
В компанії: ПриватБанк, Київ
Посада: Заступник Керівника Бізнеса по роботі з торгівельно - сервісними підприємствами (еквайринг)
Функціональні обов'язки:
Функціональні обов'язки: залучення національних мереж корпоративних клієнтів на еквайринг у ПриватБанк; організація роботи з діючими та потенційними мережами, проведення зустрічей з метою продажу банківських продуктів та послуг, підтримка стійкіх відносин з клієнтами з метою збереження їх лояльності до банку; координація обслуговування регіональними підрозділами торгівельних точок у регіонах України; вирішення конфліктних ситуацій, іх аналіз, та недопущення у майбутньому; співпраця з Міжнародними платіжними системами (VISA Int, MasterCard) по супроводженню акцій у торговельних мережах.


C 11.2010 по 02.2012 (1 рік 3 міс.)
В компанії: ПриватБанк, Дніпро
Посада: Заступник Директора відділення по МСБ (Малий та Середній Бізнес)
Функціональні обов'язки:
Залучення потенційних клієнтів МСБ на обслуговування у ПриватБанк на РКО, кредитні продукти, зарплатні проекти, інкасація, еквайринг, ЗЕД, тощо. організація та контроль роботи підлеглих працівників відділення з клієнтами МСБ; виконання бізнес плану базового відділення та підлеглих відділень по залученню нових клієнтів, комісійному доходу, кредитному портфелю та депозитних коштів кліентів МСБ; навчання підлеглих працівників відділення в ході проведення спільних зустрічей з клієнтами МСБ; виконання обов'язків Директора на період відпустки, виїзних нарад, тощо.


C 05.2004 по 11.2010 (6 років 6 міс.)
В компанії: ПриватБанк, Дніпро
Посада: Головний Офіс ПриватБанка. м. Дніпро (Нead Оffice) Головний спеціаліст розвитку еквайринга та електронних технологій
Функціональні обов'язки:
Функціональні обов'язки: розробка та експлуатація маркетингових сервісів та програм лояльності для мережевих партнерів по еквайрингу; контроль та реалізація продажів поповнень рахунків мобільних операторів України (PrePaid); навчання, проведення семінарів для працівників інших підрозділів Банку з продажу продуктів на базі POSтерміналів; аналіз конкурентного середовища, тарифної політика банків — конкурентів; електронний документообіг з філіалами ПриватБанку (створення наказів, інформаційних листів).Реалізовані проекти (безпосередня участь): впровадження проекту обслуговування карток «American Express» в торгівельносервісній мережі ПриватБанку (2005 рік), взаємодія з офісом Компанії American Express; розроблення та впровадження проекту «Паливна картка Авіас» в мережі АЗС.


Освіта
Навчальний заклад: Харкiвська фiлiя Української Академiї Банкiвської Справи
Дата закінчення: 2003-06-01
Факультет: Банківська справа
Спеціальність: Спеціаліст (економіка)

Навчальний заклад: Національна Гірнича Академія України
Дата закінчення: 2000-06-01
Факультет: Гірничий факультет
Спеціальність: Гірнича справа

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Розмовна
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Комп'ютерні навички: впевнений користувач ОС Windows/Linux, Microsoft Office (Word, Excel);Водійське посвідчення: категорія «В»

Додаткова інформація
Відомості: Більше 19 - ти років роботи у різних напрямках Банку (head, middle, front office). Маю досвід обслуговування корпоративних клієнтів та МСБ. Знаю специфіку потреб корпоративного клієнта та успішний досвід побудови партнерських відносин з представниками клієнта. Відповідально підходжу до вирішення поставлених мені завдань. Маю здатність переконувати, сильні переговорні та презентаційні навички.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Велопрогулянки, біг, мандрівки, читання книг.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
шостка изюм энергодар николаев тернополь бахмут херсон александрия белая церковь кременчуг кривой рог измаил бровары запорожье операционист северодонецк львов бердичев кредит онлайн на карту экономист павлоград славянск юрист кропивницкий мфо україна касир бухгалтер борисполь винница невідомі мфо україни сумы гроші в борг терміново аналитик краматорск маловідомі мфо україни хмельницкий киев ивано-франковск нові мфо рейтинг кредитов все мфо всі мфо кредит під 0 черновцы бердянск кредит без довідки про доходи смела никополь мукачево днепр яготин кредит без справки о доходах кассир ровно черкассы полтава луцк мелитополь каменец-подольский деньги в долг ужгород кредит онлайн на карту без отказа срочно умань каменское мариуполь харьков нові мфо україна одесса прилуки чернигов миргород юрисконсульт житомир
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
спортбанк кредит під 0 відсотків точки выдачи спортбанк деньги в долг срочно банковские вакансии Новые МФО Украины гроші в борг альфа банк маловідомі мфо работа в банке киев список rss малоизвестные мфо карта спортбанк неизвестные мфо база мфо украины кредит готівкою без довідки про доходи вакансии банков украины позика на картку з автоматичним схваленням кредит под 0 процентов архив вакансий кредит онлайн на картку без відмови терміново кредитный лимит спортбанк альфа банк киев Нові МФО України кредит спортбанк невідомі мфо кредит наличными киев вакансии в банках кредит онлайн на карту без отказа кредит готівкою київ вакансии в финансах займ на карту с автоматическим одобрением кредит наличными без справки о доходах микрозайм без отказа всі мфо україни работа в страховании мфо, которые дают всем рейтинг кредитов онлайн все мфо украины вакансии банков работа в банке мфо без лицензии работа в финансах отзывы спортбанк
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты