Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 71927
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Операційний супровід
Резюме № 71927
Опубліковано: 15.11.2021 р.
Рубрика: Операційний супровід

Головний економіст

Стартова зарплата: 18000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 13.02.1988 г. (36 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 11.2018 по 09.2019 (10 міс.)
В компанії: ПАТ «Ощадбанк» , Київ
Посада: Головний економіст управління електронної комерції та платіжних засобів м. Києва та Київській області.
Функціональні обов'язки:
Заключення договорів оренди та їх супроводження. Підготовка фінансових документів на оплату оренди приміщень під банкомат та інформаційно – платіжні термінали. Написання листів на підприємства. Підготовка розпоряджень на установку та переміщення АТМ і ІПТ.


C 04.2015 по 10.2018 (3 роки 6 міс.)
В компанії: ПАТ «Ощадбанк» , Запоріжжя
Посада: Головний економіст відділу супроводження пластикових карт відділ Бек-офісу (м. Запоріжжя).
Функціональні обов'язки:
Функціональні обов’язки: Перевірка на коректність оформлення справ при встановленні кредитного ліміту на картки. Підготовка і перевірка протоколу про наданя кредитного ліміту. Встановлення кредитного ліміту, акцептування та анулювання. Підготовка кредитних справ до архіву. Робота з страховими компаніями по поверненню кредитних грошей. Проведення розрахунків і перерахування коштів страховим компаніям. Підготовка справ страховим компаніям. Ведення звітів для керівництва і кредитного комітету. Обробка та розслідування справ по заборгованості банку. Виправлення помилок у програмі при заведенні картки на клієнта. Закріплення карток за іншими відділеннями банка.1 Зарахування заробітної плати та пенсії на банківські картки.1 Виконання всіх поставлених задач керівництвом.


C 02.2014 по 12.2014 (10 міс.)
В компанії: ПАТ «Укрсоцбанк», Донецьк
Посада: Провідний економіст відділу супроводження активних операцій Управління Бек-офісу бізнесів у Східному комерційному макрорегіоні (м. Донецьк) центру інформаційних і телекомунікаційних технологій та Бек-офісу.
Функціональні обов'язки:
Функціональні обов'язки: Забезпечення виконання основних завдань та функцій відділу. Реконсиляційні процедури. Розслідування та виправлення помилок виявлених в программі. Супроводження кредитів корпоративного та роздрібного бізнесу. Опрацювання сформованного пакету документів по новому кредитному договору/заставі/траншу. Супроводження виданого кредиту. Закриття кредиту. Облік простроченої заборгованості та доходів вручну. Облік проблемної заборгованості та доходів, списання за рахунок резервів. Аналіз необхідності активації ВКЛ на сплату страхового платежу.1 Проведення аналізу фінансових операцій згідно законодавчих та банківських документів.1 Надання відповідної інформації та пояснень Департаменту нагляду за нормативноправовою відповідністю та фінансового моніторингу, Службі внутрішнього аудиту, Департаменту безпеки та іншим структурним підрозділам.


C 12.2011 по 11.2013 (1 рік 11 міс.)
В компанії: ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК», м. Київ., Київ
Посада: Головний економіст департаменту карткового Бек-офісу головного операційного управління. Група: Супровід зарплатних проектів, кредитних операцій та корпоративних карток.
Функціональні обов'язки:
Функціональні обов'язки: Розробляти рішення, накази, технічні завдання для реалізації програмних продуктів, тестування програмного забезпечення пов'язаного з функціями карткового бекофісу. Приймати та перевіряти договорів про надання послуг з безготівкової виплати заробітної плати, оформлення додаткових угод, перевірка документів на закриття зарплатних проектів. Підготовка протоколів, актів, службових записок на зміну інформації в базі даних. Реєструвати, закривати, вносити зміни в тарифи по зарплатним проектам програмного забезпечення. Формування заяв на встановлення програмного забезпечення в рамках картокового бекофісу. Підготовка листів власникам платіжних карток на скарги, та звернення клієнтів. Контролювати правильність і наявність оплати за випуск та переоформлення зарплатних карт. Контролювати блокування карткових рахунків на платіжних картках. Підготовка звітів щомісячних, квартальних і річних. Перевірка на коректність оформлення справ при встановленні кредитного ліміту, на зарплані картки. Підготовка і перевірка протоколу про надання кредитного ліміту. Встановлення кредитного ліміту, акцептування та анулювання.1 Перевірка на коректність оформлення справи по корпоративній картці.1 Підготовка і перевірка протоколу для набивання та відкриття рахунку по корпоративній картці. 1 Блокування та розблокування депозитних вкладів, кредитів під картки American Express.1 Передавати в архів кредитні справи, корпоративні карти та юридичні справи по зарплатних проектах.1 Надання консультацій працівникам структурного підрозділу Банку. Виконувати інші доручення по мірі своєї компетенції.


C 12.2010 по 12.2011 (1 рік )
В компанії: ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК», м. Київ., Київ
Посада: Бухгалтер-касир (відділення)
Функціональні обов'язки:
Функціональні обов'язки: Обслуговування юридичних, фізичних осіб. Оформлення депозитів. Оформлення документів і видача дорожніх чеків. Підготовка та оформлення пакету документів по всім картковим продуктам. Відкриття рахунків юридичним, фізичним особам. Оформлення відправлення і виплати переказів: Western Union, ManeyGram, Unistrim, Svift, внутрішньобанківський переказ. Оформлення касових операцій. Консультування клієнтів та надання інформації з усіх продуктів, що надаються банком.


Освіта
Навчальний заклад: ДВНЗ «Донецький інститут залізничного транспорту Української державної академії залізничного транспорту» Міністерства транспорту та зв’язку України і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Менеджмент організацій»
Дата закінчення: 2010-06-01
Факультет: Економічний
Спеціальність: Менеджмент організації

Навчальний заклад: Донецький обласний навчальний центр Держкомстату України
Дата закінчення: 2005-06-01
Факультет: Бухгалтерський облік
Спеціальність: Бухгалтер

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: користувач

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
маловідомі мфо україни кривой рог рейтинг кредитов юрисконсульт полтава юрист миргород мфо україна кредит онлайн на карту кредит без довідки про доходи борисполь аналитик касир черкассы павлоград все мфо славянск бровары измаил сумы николаев запорожье энергодар ровно краматорск кредит онлайн на карту без отказа срочно ужгород операционист смела каменец-подольский киев луцк александрия бердичев гроші в борг терміново кредит під 0 бердянск херсон нові мфо україна мариуполь кропивницкий северодонецк львов харьков кредит без справки о доходах днепр чернигов бухгалтер кременчуг бахмут винница деньги в долг всі мфо тернополь черновцы мукачево умань житомир кассир хмельницкий нові мфо каменское белая церковь одесса экономист невідомі мфо україни яготин прилуки мелитополь никополь шостка изюм ивано-франковск
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
займ на карту с автоматическим одобрением кредит онлайн на карту без отказа невідомі мфо альфа банк деньги в долг срочно банковские вакансии всі мфо україни альфа банк киев вакансии банков украины малоизвестные мфо кредит готівкою без довідки про доходи список rss вакансии в банках позика на картку з автоматичним схваленням работа в финансах Нові МФО України работа в банке кредит наличными без справки о доходах база мфо украины мфо без лицензии карта спортбанк гроші в борг маловідомі мфо мфо, которые дают всем вакансии в финансах рейтинг кредитов онлайн кредитный лимит спортбанк точки выдачи спортбанк работа в банке киев спортбанк неизвестные мфо кредит спортбанк микрозайм без отказа архив вакансий отзывы спортбанк работа в страховании кредит под 0 процентов кредит готівкою київ кредит під 0 відсотків вакансии банков все мфо украины кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит наличными киев Новые МФО Украины
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты