Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 71984
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Касові операції та грошовий обіг
Резюме № 71984
Опубліковано: 25.11.2021 р.
Рубрика: Касові операції та грошовий обіг

Кассир-бухгалтер

Стартова зарплата: 20000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 23.03.1970 г. (54 роки )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 01.1997 по теперішній час (27 років 3 міс.)
В компанії: Міністерство фінансів України, Київ
Посада: Голвний спеціаліст
Функціональні обов'язки:
Досвід роботи в державних органах 24 роки. 1997 рік – початок державної служби в Державній податковій адміністрації у Чернігівській області на посаді державного податкового ревізораінспектора у сфері зовнішньоекономічної діяльності.За роки праці освоїла декілька напрямів податкової служби, працювала у Департаменті аудиту, де займалась камеральними перевірками на підставі даних, зазначених у податкових деклараціях (розрахунках) платника податків, методологією зовнішньоекономічної діяльності підприємств, страхових, банківських та небанківських установ, податковим боргом. У Департаменті оподаткування юридичних осіб на посаді головного державного податкового ревізораінспектора контролювала правильність обчислення податку на прибуток підприємств та перевіркою звітів господарських операцій неприбуткових організацій, приймала участь у розробці Реєстру неприбуткових організацій та установ, розробила методику користування та внесенням всіх даних таких організацій у зазначений Реєстр. Здійснювала контроль за виконанням вимог податкового законодавства платниками податків за своєчасним надходження податків до бюджету.У 2017 році переведена на посаду головного спеціаліста відділу обміну, обробки та аналізу інформації Департамент моніторингу баз даних та верифікації виплат Міністерства фінансів України. Займалась розробкою нормативноправових актів, що регулюють правомірність обміну інформацією з іншими державними органами.У 2020 році переведена на посаду головного спеціаліста відділу прогнозування податку на додану вартість Департаменту прогнозування доходів бюджету Міністерства фінансів України. Здійснювала прогнозні розрахунки надходжень податку на додану вартість з ввезених на митну територію України товарів до Державного бюджету України, а також збирала інформацію з зовнішніх джерел для її обробки для узгодженості рішень щодо прогнозних обсягів податкових надходжень. Впевнений користувач ПК (пакет програм Microsoft Office), Internet, Powerpoint, Liga. Уміння працювати з офісною технікою.Відповідальне ставлення до задач поставлених керівництвом, вміння уважно слухати та аналізувати, виконувати роботу своєчасно у повному обсязі, у визначені терміни. Грамотна усна і письмова українська мова.У поточному році пройдено внутрішні навчальні програми "Внутрішнє навчання: Засоби милозвучності в діловій українській мові" (0,1 кредиту ЄКТС), "Розділові знаки у професійному мовленні"(0,1 кредиту ЄКТС), "Іменник у професійному мовленні публічних управлінців "(0,1 кредиту ЄКТС), "Розділові знакиу у професійному мовленні публічних управлінців "(0,1 кредиту ЄКТС),"Внутрішнє навчання з оцінювання" (0,1 кредиту ЄКТС). Пройдено навчальні онлайнкурси, Освітній ХАБ: Курс Державний службовець (0,2 кредиту ЄКТС). Успішно пройшла навчальну програму «Внутрішнє навчання з оцінювання».


Освіта
Навчальний заклад: АкадеміяДержавної податкової служби
Дата закінчення: 2001-01-01
Факультет: Облік і аудит
Спеціальність: Бухоблік

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Внутрішні навчальні програми Засоби милозвучності в діловій українській мові
Компанія: Міністерство фінансів україни
Місто: Київ Період: 4 Дата: 01.07.2021

Назва курсу/тренінгу: Внутрішнє навчання з оцінювання
Компанія: Міністерство фінансів україни
Місто: Київ Період: 4 Дата: 01.09.2021

Назва курсу/тренінгу: Курс Державний службовець
Компанія: Освітній ХАБ
Місто: Київ Період: 6 Дата: 01.10.2021

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: Впевнений користувач ПК (пакет програм Microsoft Office), Internet, Powerpoint, Liga,Oracle Discoverer. Робота в реєстрах.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Приймала участь у розробці Реєстру неприбуткових організацій та установ, розробила методику користування та внесенням всіх даних таких організацій у зазначений Реєстр.
Відомості: У процесі міжвідомчого обміну інформацією між Мінфіном та центральними органами виконавчої влади розроблено проєкти відповідних нормативно-правових актів, які регламентують обмін інформацією Мінфіну з центральними органами виконавчої влади України для здійснення моніторингу та верифікації соціальних виплат, постійно здійснювався моніторинг діючого законодавства та у разі необхідності вносилися зміни до існуючих нормативно-правових актів. Також здійснювала роботу по укладанню договорів про взаємодію з органами державної влади.У 2020 році переведена на посаду головного спеціаліста відділу прогнозування податку на додану вартість Департаменту прогнозування доходів бюджету Міністерства фінансів України. Здійснювала прогнозні розрахунки надходжень податку на додану вартість з ввезених на митну територію України товарів до Державного бюджету України, а також збирала інформацію з зовнішніх джерел для її обробки для узгодженості рішень щодо прогнозних обсягів податкових надходжень.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Економічна література, семінари, курси підвищення кваліфікації з економічних знань, психологічні тренінги, подорожі, спорт, вивчення англійської мови, малювання, вишивка, готування. Постійне підвищення рівня професійної компетентності.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
киев луцк яготин кредит без справки о доходах александрия чернигов смела кривой рог тернополь измаил маловідомі мфо україни мариуполь борисполь черновцы никополь каменское кредит під 0 каменец-подольский кропивницкий экономист операционист аналитик изюм краматорск энергодар славянск запорожье ровно одесса бахмут шостка сумы бровары кременчуг гроші в борг терміново ивано-франковск бухгалтер херсон днепр северодонецк винница рейтинг кредитов умань касир черкассы полтава николаев мфо україна нові мфо україна прилуки бердичев мелитополь кредит без довідки про доходи миргород все мфо житомир павлоград белая церковь хмельницкий бердянск кредит онлайн на карту мукачево харьков кредит онлайн на карту без отказа срочно юрисконсульт всі мфо деньги в долг невідомі мфо україни львов юрист нові мфо ужгород кассир
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
кредит готівкою київ альфа банк спортбанк кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит наличными без справки о доходах работа в финансах Нові МФО України работа в страховании точки выдачи спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи невідомі мфо микрозайм без отказа деньги в долг срочно вакансии банков вакансии в финансах рейтинг кредитов онлайн вакансии банков украины позика на картку з автоматичним схваленням кредит под 0 процентов мфо без лицензии займ на карту с автоматическим одобрением все мфо украины малоизвестные мфо маловідомі мфо список rss кредитный лимит спортбанк карта спортбанк кредит під 0 відсотків всі мфо україни база мфо украины гроші в борг Новые МФО Украины банковские вакансии работа в банке киев кредит спортбанк вакансии в банках отзывы спортбанк альфа банк киев архив вакансий неизвестные мфо кредит онлайн на карту без отказа кредит наличными киев работа в банке мфо, которые дают всем
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты