Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 72039
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Різне
Резюме № 72039
Опубліковано: 10.01.2022 р.
Рубрика: Різне

Економіст

Стартова зарплата: 20000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 23.12.1984 г. (39 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Не перебуваю в шлюбі, дітей немає
Досвід роботи
C 11.2016 по 01.2022 (5 років 2 міс.)
В компанії: АТ "Альфа-банк", Київ
Посада: Контролер
Функціональні обов'язки:
Серпень 2017р. по теперішній час – контролер Київського відділення №37 АТ АльфабанкОформлення, реєстрація довіреностей, облікм позабалансових рахунків, відкриття рахунків ФОП, облік карток, відкриття контрагентів, видача чекових книжок, підкріплення каси, обслуговування індивідуальних сейфівЛистопад 2016р. – Липень 2017р. – завідувач індивідуальними сейфами ПАТ Укрсоцбанк.


C 07.2016 по 10.2016 (3 міс.)
В компанії: Правексбанк, Київ
Посада: Бухгалтер відділу внутрішньобанківських операцій
Функціональні обов'язки:
Липень 2016р. – жовтень 2016р. бухгалтер відділу внутрішньобанківських операцій ПравексбанкуФункціональні обов’язки:Робота с первинними документами та контроль за їх відображенням в бухгалтерському обліку і звітності. Здійснення відображення операцій з обліку господарської діяльності банку. Ведення розрахунків з контрагентами банку за внутрішньобанківськими операціями на підставі первинних документів. Вивчення та використання в роботі діючих нормативних документів НБУ, інших законодавчих актів України.


C 01.2016 по 07.2016 (6 міс.)
В компанії: БМ Банк, Київ
Посада: Головний економіст відділу податкового обліку
Функціональні обов'язки:
Січень 2016р. – липень 2016р. – головний економіст відділу податкового обліку БМ Банк.Функціональні обов’язки: Відображення в бухгалтерському обліку операцій з обліку господарської діяльності банку. Ведення розрахунків з контрагентами банку за внутрішньобанківськими операціями на підставі первинних документів. Розрахунок з підзвітними особами за господарськими операціями. Представницькі витрати. Оформлення, реєстрація довіреностей на отримання ТМЦ, контроль за своєчасним звітом по виданих довіреностях. Складання та здача звіту по земельному податку в податкову інспекцію та інше.


C 08.2008 по 08.2015 (7 років )
В компанії: ПАТ “Банк Національний кредит”, Київ
Посада: Провідний економіст
Функціональні обов'язки:
Серпень 2008р. – серпень 2015р. економіст, провідний економіст відділу внутрішньобанківських операцій ПАТ “Банк Національний кредит”.Звільнилась в зв’язку з ліквідацією банку.Функціональні обов’язки: Ведення бухгалтерського обліку внутрішньобанківських операцій відповідно до вимог, затвердженим правилами та нормативними документами НБУ, внутрішніми положеннями Банку і Положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку; робота с первинними документами та контроль за їх відображенням в бухгалтерському обліку і звітності. Відображення в бухгалтерському обліку операцій з обліку господарської діяльності банку. Ведення розрахунків з контрагентами банку за внутрішньобанківськими операціями на підставі первинних документів в тому числі: телекомунікаційні послуги, охорона, інкасація, послуги фельдзв’язку, державне мито, судові збори, послуги нотаріусів, рекламні послуги та інші. Розрахунок з підзвітними особами за господарськими операціями. Представницькі витрати. Ведення балансових рахунків 3500, 3519, 35 Відображення бухгалтерських операцій на відповідних балансових та позабалансових рахунках; Віднесення на рахунки витрат господарських витрат банку на підставі первинних документів і дотримання податкового законодавства при віднесенні витрат за господарськими операціями до складу валових. Здійснення контролю за станом дебіторської заборгованості банку по обліку господарських операцій та здійснення заходів по усуненню простроченої дебіторської заборгованості за господарською діяльністю; проведення взаємозаліків з постачальниками та складання актів звірки в разі необхідності.Оформлення, реєстрація довіреностей на отримання ТМЦ, контроль за своєчасним звітом по виданих довіреностях. Ведення журналу обліку господарських договорів. Зведення документів дня та формування довідки за внутрішньобанківськими операціями. Оформлення документів для здачі в архів (щорічне складання опису та підготовка документів для здачі в архів). Виконання завдань, внутрішніх розпоряджень і наказів керівництва. Своєчасне надання інформації за запитами керівництва банку. Вивчення та використання в роботі діючих нормативних документів НБУ, інших законодавчих актів України.Володію комп'ютером на рівні користувача: MS Office: Word, Excel; SR Bank, АБС Б2, Sibel, Internet Explorer, Outlook Express.Закінчила курси Бухгалтерія 1С:Оргтехніка (принтер, сканер, ксерокс, факс). Ділові якості: уважність, пунктуальність, уміння та бажання працювати в команді на результат, без шкідливих звичок.


Освіта
Навчальний заклад: КНЕУ імені Вадимаи Гетьмана
Дата закінчення: 2013-10-01
Факультет: Фінансово-економічний
Спеціальність: Фінанси

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: Володію комп'ютером на рівні користувача: MS Office: Word, Excel; SR Bank, АБС Б2, Sibel, Internet Explorer, Outlook Express.Оргтехніка (принтер, сканер, ксерокс, факс).

Додаткова інформація
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): У вільний час займаюся танцями.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
все мфо невідомі мфо україни херсон чернигов николаев северодонецк умань энергодар кредит без довідки про доходи операционист юрисконсульт черкассы ужгород шостка ивано-франковск кредит онлайн на карту нові мфо україна изюм деньги в долг бердянск белая церковь житомир мукачево сумы кассир кредит онлайн на карту без отказа срочно запорожье славянск борисполь мфо україна кременчуг гроші в борг терміново мариуполь нові мфо экономист одесса яготин кропивницкий бухгалтер винница тернополь ровно бровары касир кривой рог краматорск бердичев аналитик хмельницкий юрист львов киев маловідомі мфо україни полтава всі мфо никополь александрия прилуки измаил миргород каменское харьков кредит під 0 мелитополь рейтинг кредитов кредит без справки о доходах каменец-подольский бахмут черновцы смела луцк павлоград днепр
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
рейтинг кредитов онлайн работа в финансах Нові МФО України мфо, которые дают всем кредит готівкою без довідки про доходи работа в банке кредит под 0 процентов малоизвестные мфо кредит під 0 відсотків всі мфо україни кредит наличными без справки о доходах неизвестные мфо кредит онлайн на картку без відмови терміново все мфо украины кредит наличными киев список rss Новые МФО Украины точки выдачи спортбанк кредит готівкою київ архив вакансий вакансии в банках маловідомі мфо вакансии банков карта спортбанк кредит онлайн на карту без отказа база мфо украины мфо без лицензии банковские вакансии работа в банке киев вакансии банков украины альфа банк кредитный лимит спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням деньги в долг срочно альфа банк киев займ на карту с автоматическим одобрением отзывы спортбанк микрозайм без отказа работа в страховании кредит спортбанк вакансии в финансах невідомі мфо спортбанк гроші в борг
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты