Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 72106
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Роздрібний бізнес
Резюме № 72106
Опубліковано: 16.02.2022 р.
Рубрика: Роздрібний бізнес

Головний економіст / фахівець

Стартова зарплата: 20000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 07.05.1985 г. (38 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 07.2007 по 12.2021 (14 років 5 міс.)
В компанії: АТ Ощадбанк, Київ
Посада: Головний економіст
Функціональні обов'язки:
Координація роботи щодо здійснення валютнообмінних операцій, прийманняна інкасо банкнот іноземної валюти. Здійснення аналізу обсягів купівліпродажу іноземних валют, банківських металів та монет, дохідності (маржі) за такими операціями в цілому по регіональному управлінню та в розрізі підпорядкованих ТВБВ. Визначення суми валютної позиції необхідної для отримання/ передавання за внутрішньосистемною передачею. Формування пакетів документів на купівлю, продаж та обмін (конвертацію) іноземної валюти на власні потреби щодо обміну (конвертації) іноземної валюти та продажу іноземної валюти за безготівкові гривні, та включає в заявку відповідно до порядку взаємодії центрального апарату з регіональними управліннями у відповідному програмному забезпеченні Банку. Встановлення курсів купівліпродажу іноземних валют та банківських металів відповідно до нормативних документів Банку та доводить їх до підпорядкованих ТВБВ, взаємодіє з центральним апаратом з питань курсоутворення. Організація діяльності, пов’язану з проведенням установами Банку операцій з банківськими металами, інвестиційними монетами України та монетами виробленими з дорогоцінних металів. Проведення робочих нарад та курси підвищення кваліфікації працівників регіону з питань здійснення операцій з іноземною валютою та банківськими металами. Встановлення роздрібних цін на пам‘ятні монети України відповідно до нормативних документів Банку. Здійснення розподілу пам’ятних монет України та доводить їх до підпорядкованих ТВБВ. Вивчення кон’юнктури ринку пам’ятних монет України, монет вироблених з дорогоцінних металів, інвестиційних монет. Проведення тематичних перевірок підпорядкованих ТВБВ з питань, що відносяться до компетенції відділу. Забезпечення своєчасного розміщення в ТВБВ розпорядчих документів з валютнообмінних операцій. Надання роз’яснення та контролювання дотримання підпорядкованими ТВБВ вимог нормативноправових актів НБУ та внутрішніх нормативних документів за операціями, що відносяться до компетенції відділу (валютні операції та операції з банківськими металами, пам’ятними та інвестиційними монетами України). Забезпечення та надання підтримки діяльності підпорядкованих ТВБВ з переказу коштів фізичних осіб. Актуалізація списків пунктів по СМГП за допомогою подачі заявок до ГО про підключення/відключення та редагування даних пунктів.


Освіта
Навчальний заклад: Європейський університет
Дата закінчення: 2014-02-01
Факультет: Економіка та підприємництво
Спеціальність: Фінанси і кредит

Навчальний заклад: Київське вище професійне училище залізничного транспорту
Дата закінчення: 2006-06-01
Факультет: Оператор з оброблення перевізних документів
Спеціальність: Оператор з оброблення перевізних документів

Курси та тренінги
Назва курсу/тренінгу: Бухгалтерський облік +1С Бухгалтерія 8.3 + М.Е.DOK
Компанія: Навчальний центр Данко
Місто: Київ Період: 48 годин Дата: 01.02.2022

Рівень володіння комп'ютером: користувач
Комп'ютерні навички: Windows, Excel, MS Office, Internet, Outlook, Norton, «Афіна», «ММФО Барс», Single Window, Service desk, Microsoft Paint.

Додаткова інформація
Найбільш важливі досягнення в житті та кар'єрі:
Налагодження збуту пам'ятних ювілейних монет НБУ на 100% Актуальний доступ залишків монет та банківських металів, для підпорядкованих ТВБВ, що збільшило реалізацію даної продукції.
Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
каменское нові мфо ровно днепр кредит онлайн на карту смела операционист все мфо винница полтава каменец-подольский кредит онлайн на карту без отказа срочно бахмут черкассы мелитополь александрия кредит без справки о доходах белая церковь тернополь касир миргород краматорск кредит без довідки про доходи яготин запорожье кременчуг харьков борисполь рейтинг кредитов николаев бухгалтер северодонецк юрист славянск ужгород измаил мфо україна гроші в борг терміново херсон мариуполь энергодар деньги в долг черновцы всі мфо хмельницкий луцк никополь чернигов шостка бердичев бердянск львов кропивницкий мукачево умань сумы кассир кредит під 0 бровары юрисконсульт прилуки киев житомир ивано-франковск одесса невідомі мфо україни маловідомі мфо україни павлоград нові мфо україна изюм кривой рог аналитик экономист
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
спортбанк вакансии банков украины мфо без лицензии карта спортбанк альфа банк вакансии в банках отзывы спортбанк работа в финансах кредит онлайн на картку без відмови терміново мфо, которые дают всем неизвестные мфо деньги в долг срочно микрозайм без отказа кредит готівкою київ база мфо украины кредит готівкою без довідки про доходи гроші в борг кредит спортбанк малоизвестные мфо работа в страховании кредит онлайн на карту без отказа Нові МФО України позика на картку з автоматичним схваленням займ на карту с автоматическим одобрением кредит наличными киев маловідомі мфо невідомі мфо точки выдачи спортбанк альфа банк киев вакансии банков Новые МФО Украины список rss кредит наличными без справки о доходах кредит под 0 процентов вакансии в финансах работа в банке киев работа в банке всі мфо україни кредитный лимит спортбанк архив вакансий банковские вакансии кредит під 0 відсотків все мфо украины рейтинг кредитов онлайн
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты