Рубрикатор
Вакансії    Резюме

Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 

Наиболее посещаемые рубрики

✅ Новые резюме банковских и финансовых специалистов
Резюме руководителей в банке и финансах
Резюме по городам в банке, финансах и страховании
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Резюме № 72237
> >
Город : Київ
Категория: Резюме в банке
Подкатегория: Роздрібний бізнес
Резюме № 72237
Опубліковано: 25.01.2023 р.
Рубрика: Роздрібний бізнес

Менеджер / администратор / кассир

Стартова зарплата: 15000 грн.
Тип роботи: Повний робочий день

Особиста інформація
Місто проживання: Київ
Освіта: вища
Дата народження: 13.03.1986 г. (38 років )
Стать: Жіноча
Сімейний стан: Перебуваю в шлюбі, є діти
Досвід роботи
C 10.2017 по 10.2018 (1 рік )
В компанії: BBS, Київ
Посада: Помічник експерта з організації конкурсних відборів
Функціональні обов'язки:
складання портрета кандидата; розміщення вакансій на сайтах робіт; підбір персоналу відповідно до стандартів компанії; проведення інтерв‘ю з потенційними кандидатами; участь у проведенні конкурсних відборів; складання програми адаптації для нового співробітника.


C 11.2014 по 09.2015 (10 міс.)
В компанії: ТОВ «Епіцентр К», Київ
Посада: Заступник начальника відділу по замовленням
Функціональні обов'язки:
Формування заявок на замовлення товару постачальника; Контроль своєчасного виконання замовлень, співпраця з постачальником; Контроль та аналіз товарного запасу, виявлення товару без руху; Участь в інвентаризації; Підготовка планової та поточної звітності; Ведення документообігу відділу; Організація роботи відділу, робота з персоналом; Надання оперативної інформації покупцю.


C 07.2009 по 09.2014 (5 років 2 міс.)
В компанії: ПуАТ «СЕБ Банк», Київ
Посада: Експерт Кредитного Департаменту
Функціональні обов'язки:
прийом та перевірка документів для розгляду питань на Кредитному Комітеті; формування та розсилка порядку денного про розгляд даних питань відповідальним підрозділам і учасникам Кредитного Комітету; участь в Кредитних Комітетах; оформлення та підписання протоколів з прийнятим рішенням Кредитного Комітету.


C 03.2006 по 06.2009 (3 роки 3 міс.)
В компанії: Філія ВАТ КБ «Надра», Київ
Посада: Контролер
Функціональні обов'язки:
контроль за операціями протягом дня і закриття каси відділенняперевірка юридичних справ фіз. і юр. осіб, а також кредитних справ на предмет повноти документів та відповідності їх умовам продуктувідкриття рахунків для видачі кредитів, перевірка правильності закладу параметрів кредиту програмі, розгляд і затвердження заявок на отримання кредиту з метою подальшого її розгляду уповноваженою особою відділеннязведення та підшивка меморіальних документів дня відділенняконтроль за наявністю коштів у касі, щоденна подача заявок на підкріплення відділення готівкою, а також його інкасаціюобслуговування юридичних осіб (внесення виручки на рахунок, видача коштів по грошовим чекам, валютні операції)операції з дорожніми чекамиперевірка касових та меморіальних документів дня на предмет повноти інформації,відкриття та закриття операційного дня банку; контроль персоналу.Спочатку працювала на посаді "Менеджер з операцій", через 1,5 року була переведена на посаду "Контролера".


C 08.2003 по 03.2006 (2 роки 7 міс.)
В компанії: Державний Ощадний Банк України, Київ
Посада: Старший контролер-касир
Функціональні обов'язки:
робота з грошима (прийом платежів, оформлення міжнародних переказів, обмін валют і т.д.); відкриття, закриття рахунків; робота з проблемними клієнтами; формування звітів. проведення інкасації;Спочатку працювала на посаді "контролеракасира", через рік була переведена на посаду "Старшого контролера касира".


Освіта
Навчальний заклад: КНУКиИ
Дата закінчення: 2008-05-01
Факультет: Менеджмент организаций
Спеціальність: Международный менеджер туризма

Іноземні мови та комп'ютерні навички
Англійська: Базова
Украинский: Вільно володію
Рівень володіння комп'ютером: досвідчений користувач
Комп'ютерні навички: Вволодію пакетом офісних програм Microsoft Office, Internet, навички роботи з офісною технікою

Додаткова інформація
Відомості: Шукаю стабільну компанію з цікавою роботою, де хочу навчитися чомусь новому, і я зможу поділитися своїм великим досвідом з попередніх місць роботи, а працювала я в великих хороших компаніях, з них 11 років кар'єрного життя віддала банківській сфері, яка навчила мене дисципліні, самоконтролю, самоорганізації, точності. Також я відвідувала багато тренінгів за різними напрямками Банківської сфери і рухалася вгору по кар'єрних сходах. Шкідливих звичок не маю.
Заняття у вільний час (улюблений спорт, хобі тощо): Люблю активний відпочинок (катання на велосипеді, волейбол), спорт, кулінарія.

Роздрукувати
Зберегти на комп'ютері
 
Робота в компаніях

   Швидкий перехід
кредит під 0 нові мфо кредит без довідки про доходи никополь александрия маловідомі мфо україни луцк бердянск деньги в долг яготин черкассы кредит онлайн на карту северодонецк аналитик чернигов невідомі мфо україни бердичев сумы львов павлоград краматорск юрисконсульт каменец-подольский все мфо ровно миргород бровары юрист житомир кривой рог операционист касир кременчуг хмельницкий полтава тернополь рейтинг кредитов экономист славянск умань харьков изюм прилуки мариуполь мукачево мелитополь кропивницкий черновцы мфо україна каменское бухгалтер ивано-франковск измаил одесса гроші в борг терміново всі мфо винница кассир нові мфо україна бахмут николаев шостка энергодар борисполь смела белая церковь днепр киев запорожье ужгород кредит онлайн на карту без отказа срочно херсон кредит без справки о доходах
+ Додати

 
 
 
 
 
 
 
Посилання
невідомі мфо кредит готівкою без довідки про доходи вакансии банков украины точки выдачи спортбанк рейтинг кредитов онлайн деньги в долг срочно список rss вакансии банков работа в страховании альфа банк банковские вакансии кредит под 0 процентов кредит наличными киев карта спортбанк кредитный лимит спортбанк микрозайм без отказа маловідомі мфо вакансии в банках Новые МФО Украины все мфо украины займ на карту с автоматическим одобрением кредит наличными без справки о доходах кредит онлайн на карту без отказа база мфо украины вакансии в финансах работа в банке киев отзывы спортбанк мфо, которые дают всем всі мфо україни мфо без лицензии кредит онлайн на картку без відмови терміново работа в банке малоизвестные мфо работа в финансах архив вакансий альфа банк киев позика на картку з автоматичним схваленням неизвестные мфо кредит спортбанк кредит готівкою київ кредит під 0 відсотків спортбанк Нові МФО України гроші в борг
 
 



На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты