Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

УкрСиббанк визнано кращим іноземним банком в Україні за версією EMEA Finance

УкрСиббанк BNP Paribas Group удостоєний почесної нагороди «Кращий іноземний банк в Україні» від авторитетного міжнародного бізнес-видання EMEA Finance в рамках конкурсу «Європейська банківська премія 2012» («Europe Banking Awards 2012»). Це вже четверта нагорода від EMEA Finance: звання «Кращий іноземний банк в Україні» УкрСиббанк отримав у 2008-2011 роках. Також цього року УкрСиббанк вдруге удостоєний нагород «Кращий інвестиційний банк в Україні 2012» та «Кращий брокер в Україні 2012». 

«У 2012 році УкрСиббанк значно поліпшив свої показники, закінчивши рік з чистим прибутком у розмірі 65,2 млн грн. Ефективність стратегії банку дозволила нам досягти позитивних результатів, що надало нам тверді підстави для зміцнення провідної ролі банку на фінансовому ринку України. Чергова почесна нагорода від EMEA Finance є підтвердженням стабільного розвитку і фінансової стійкості УкрСиббанку, бездоганної якості продуктів і послуг, інноваційних підходів та слідування принципам роботи BNP Paribas», - зазначив голова правління УкрСиббанку BNP Paribas Group Філіп Жоаньє.

 УкрСиббанк продовжує утримувати лідерські позиції і на інвестиційно-банківському ринку країни. «Високе визнання УкрСиббанку на ринках капіталів підкреслює наш досвід і прихильність цілям. Незважаючи на складні ринкові умови ми продемонстрували здатність адаптуватися до нових реалій і незмінно залишаємося надійним партнером для наших клієнтів», - прокоментував заступник голови правління з ринків капіталу УкрСиббанку BNP Paribas Group Франсуа Жіро.

Починаючи з 2001 року банк провів понад 80 угод на ринку боргового капіталу, сукупний обсяг яких склав більше 10 млрд гривень. Облігаційний випуск УкрСиббанку на загальну суму 1 млрд грн, здійснений у березні 2012 року, визнано кращою угодою первинного розміщення у фінансовому секторі за версією інформаційного агентства Cbonds. 

Для довідки:

Міжнародний журнал EMEA Finance - видавництво, що спеціалізується на фінансових подіях та досягненнях в країнах Європи, Близького Сходу та Африки - входить у видавничу групу Exporta group. Матеріали видання присвячені новинам ринків капіталу, аналізу найбільших операцій і тенденцій економічного розвитку країн Європи, Близького Сходу і Африки. Штаб-квартира знаходиться в Лондоні.

 АТ «УкрСиббанк» (www.ukrsibbank.com) – зареєстрований 18 червня 1990 року. Банк має банківську ліцензію №75 та Генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій № 75, видані НБУ 05.10.2011 року. Станом на 01.04.2013 р.: чисті активи - 25,87 млрд грн., капітал - 2,63 млрд грн., кредитно-інвестиційний портфель складає 17,08 млрд грн., кошти корпоративних клієнтів - 10,41 млрд грн., кошти фізичних осіб - 10,54 млрд грн. Регіональна мережа нараховує 650 відділень по всій території України, банкоматна мережа – понад 1600 АТМ – третя за розміром в країні. Понад 84,99% акцій УкрСиббанку належить BNP Paribas Group, 15% акцій - ЄБРР. Аудитори банку - міжнародна компанія ТОВ АФ «PriceWaterhouseCoopers (Аудит)» та аудиторська фірма ТОВ «АФ «Саус Стар».


BNP Paribas (www.bnpparibas.com) присутня в майже 80 країнах світу і нараховує біля 190 000 співробітників, 145 000 з яких працюють у країнах Європи. BNP Paribas займає ключові позиції у трьох основних напрямках діяльності: Роздрібні банківські послуги, інвестиційні рішення, корпоративні та інвестиційні банківські послуги. У сфері роздрібних банківських послуг Група має 4 внутрішніх ринки: Бельгія, Франція, Італія та Люксембург. Банк розвиває інтегровану бізнес модель роздрібного бізнесу в Східній Європі, країнах Середземноморського басейну, Туреччини, а також має велику мережу банківських відділень на заході США. У сфері корпоративних та інвестиційних банківських послуг та інвестиційних рішень BNP Paribas також займає провідні позиції в Європі, має міцне положення на ринках Південної та Північної Америки, а також стійкий динамічний бізнес в Азії.




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    краматорск кредит онлайн на карту энергодар кредит без справки о доходах нові мфо бухгалтер операционист кассир экономист винница черкассы бердичев каменец-подольский бердянск каменское мариуполь житомир славянск бахмут прилуки харьков полтава невідомі мфо україни львов кременчуг черновцы чернигов борисполь измаил все мфо ужгород ровно мукачево смела шостка умань деньги в долг нові мфо україна маловідомі мфо україни белая церковь тернополь рейтинг кредитов всі мфо юрист бровары гроші в борг терміново хмельницкий одесса днепр кредит під 0 аналитик кропивницкий павлоград касир николаев яготин ивано-франковск никополь миргород сумы мфо україна киев северодонецк луцк мелитополь запорожье александрия кредит без довідки про доходи изюм херсон кредит онлайн на карту без отказа срочно юрисконсульт кривой рог
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    работа в финансах рейтинг кредитов онлайн кредит готівкою київ малоизвестные мфо работа в банке киев маловідомі мфо кредит готівкою без довідки про доходи неизвестные мфо гроші в борг карта спортбанк кредит наличными без справки о доходах банковские вакансии кредит под 0 процентов кредит наличными киев все мфо украины альфа банк кредит онлайн на картку без відмови терміново вакансии в банках архив вакансий база мфо украины вакансии банков кредит спортбанк мфо без лицензии список rss вакансии в финансах займ на карту с автоматическим одобрением вакансии банков украины альфа банк киев кредит онлайн на карту без отказа Новые МФО Украины невідомі мфо кредитный лимит спортбанк деньги в долг срочно кредит під 0 відсотків точки выдачи спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням всі мфо україни спортбанк отзывы спортбанк Нові МФО України работа в страховании мфо, которые дают всем микрозайм без отказа работа в банке
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты