Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Кредобанк представляє оновлене обличчя банку

5 вересня «Кредобанк» представив оновлений логотип банку та зміни в маркетинговому позиціонуванні установи. Представлені оновлення започатковують процес комплексних змін в банку, спрямованих на підвищення стандартів обслуговування клієнтів.

 
Зміна обличчя та позиціонування банку є частиною стратегії «Кредобанку» на 2012-2014 роки, яка передбачає концентрацію на обслуговуванні роздрібних клієнтів та підприємств малого і середнього бізнесу. Оновлене позиціонування розроблялося на основі дослідження, що було проведено «Кредобанком» спільно з компаніями Millward Brown та GFK на території України наприкінці 2012 року. Результати дослідження показали, що найважливішими критеріями, якими українські клієнти керуються при виборі банку, є безпека розрахунків та простота проведення банківських операцій. Новий логотип «Кредобанку», виконаний у корпоративному стилі стратегічного інвестора банку – найбільшого банку Польщі PKO Bank Polski S.A., має на меті символізувати європейський підхід до умов та стандартів обслуговування клієнтів, а в перспективі – спрощення процесів надання банківських послуг.

Життя «Кредобанку» - це історія успіху. Саме наш банк, тоді ще Західно-Український комерційний банк, був першим недержавним банком, що був утворений на Львівщині 23 роки тому та діє й нині. «Кредобанк» був одним з перших українських банків, кому вдалося залучити іноземний капітал. Він гідно витримав випробування на міцність та нині є найбільшим банком Західної України, фінансовою установою національного рівня та найбільшою інвестицією Польщі в українську банківську систему, - говорить голова правління «Кредобанку» Дмитро Крепак. - Сьогодні нова професійна команда висококваліфікованих фахівців розпочинає нову сторінку історії «Кредобанку» - старт позитивних змін, які підвищать якість обслуговування наших клієнтів».

     Наступними кроками змін в «Кредобанку» стане впровадження нового стандарту відділень, який зробить їх комфортнішими та зручнішими для клієнтів та працівників. Перші відділення у новому форматі відкриються вже у вересні у Львові, Дніпропетровську та Києві. У подальших планах – спрощення та прискорення процесів обслуговування клієнтів, впровадження нових банківських продуктів та інноваційних сервісів віддаленого обслуговування.




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    кривой рог невідомі мфо україни юрисконсульт ужгород юрист черновцы всі мфо бухгалтер бердянск измаил северодонецк миргород все мфо полтава борисполь экономист ровно луцк кредит без справки о доходах изюм гроші в борг терміново бахмут мелитополь хмельницкий прилуки касир рейтинг кредитов киев смела нові мфо нові мфо україна ивано-франковск кропивницкий маловідомі мфо україни черкассы кредит онлайн на карту без отказа срочно павлоград львов никополь кременчуг кредит без довідки про доходи винница николаев умань бровары житомир запорожье деньги в долг яготин кассир сумы мфо україна операционист кредит під 0 славянск мариуполь бердичев кредит онлайн на карту чернигов херсон тернополь энергодар александрия мукачево днепр одесса краматорск харьков белая церковь каменец-подольский шостка каменское аналитик
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    вакансии банков украины кредит наличными без справки о доходах мфо без лицензии рейтинг кредитов онлайн точки выдачи спортбанк всі мфо україни кредит наличными киев список rss архив вакансий микрозайм без отказа работа в страховании кредит готівкою без довідки про доходи займ на карту с автоматическим одобрением альфа банк кредит готівкою київ работа в банке киев кредит онлайн на картку без відмови терміново работа в банке малоизвестные мфо мфо, которые дают всем позика на картку з автоматичним схваленням Нові МФО України неизвестные мфо невідомі мфо вакансии в финансах работа в финансах все мфо украины кредитный лимит спортбанк кредит спортбанк отзывы спортбанк гроші в борг альфа банк киев спортбанк Новые МФО Украины кредит под 0 процентов карта спортбанк кредит під 0 відсотків вакансии в банках банковские вакансии база мфо украины маловідомі мфо вакансии банков деньги в долг срочно кредит онлайн на карту без отказа
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты