Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Кредобанк розширює функціональність Інтернет-банкінгу

Кредобанк розширив функціональність системи KredoDirect – Інтернет-банкінгу для фізичних осіб. Впроваджені зміни дозволяють роздрібним клієнтам банку обирати спосіб підтвердження онлайн-платежів та швидко поповнювати рахунки мобільних телефонів будь-якого GSM-оператора України. Окрім того, впроваджено полегшену мобільну версію системи, яка дає змогу виконувати банківські операції з будь-якого мобільного пристрою із доступом в Інтернет.
   
Відтепер клієнти банку мають можливість обрати один із способів підтвердження своїх платежів – за допомогою одноразового паролю, що надсилається SMS-повідомленням на мобільний телефон, або ж за допомогою одноразових кодів, розміщених на спеціальній скретч-карті. Для SMS-авторизації можна обрати будь-який український мобільний номер без попередньої реєстрації у відділенні банку. Клієнти також можуть зберегти існуючий спосіб підтвердження операцій за допомогою одноразових кодів з скретч-карти, який не потребує мобільного телефону та не залежить від роботи стільникового зв’язку. Існуючі клієнти KredoDirect можуть змінювати спосіб підтвердження платежів в інтерфейсі системи необмежену кількість разів без додаткових оплат. Нові клієнти роблять свій вибір при підключенні системи у будь-якому відділенні банку.
   
Полегшена мобільна «лайт» версія системи KredoDirect автоматично запускається з будь-якого мобільного телефону, смартфону чи планшета при відкритті веб-сайту системи. Вона не залежить від операційної системи мобільного пристрою та автоматично оптимізується під розмір його екрана, споживає мінімум трафіку та швидко працює при повільному Інтернет-з’єднанні. «Лайт» версія дає можливість проведення всіх операцій, доступних у її звичайній версії.

    «Розширення можливостей системи KredoDirect стало одним з перших результатів стратегічного проекту удосконалення Інтернет-банкінгу для наших роздрібних клієнтів, – говорить перший заступник голови правління ПАТ «Кредобанк» Марцін Куксіновіч. – Відтепер наші клієнти можуть обирати зручний для себе спосіб користування системою та керувати рахунком з мобільних пристроїв, будучи впевненими за традиційно високий рівень безпеки розрахунків. «Кредобанк» постійно працює над тим, аби зробити онлайн-банкінг для клієнтів простішим та зручнішим».
    Система Інтернет-банкінгу KredoDirect надає можливість клієнтам «Кредобанку» - фізичним особам переглядати залишки за своїми рахунками, здійснювати швидкі платежі на рахунки у будь-якому банку України, створювати та зберігати шаблони для регулярних платежів, а також відкривати депозити без візиту до відділення банку та поповнювати рахунки мобільних телефонів будь-якого GSM-оператора України. «Кредобанк» забезпечує цілодобову підтримку своїх онлайн-клієнтів через безкоштовну інфолінію за телефоном 0-800-500-8-500.




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    полтава операционист бахмут прилуки кременчуг краматорск житомир харьков каменец-подольский винница ровно кривой рог бухгалтер бердичев измаил кредит під 0 ужгород мукачево одесса мфо україна нові мфо гроші в борг терміново аналитик никополь черкассы мариуполь херсон яготин хмельницкий миргород каменское николаев невідомі мфо україни тернополь бердянск кропивницкий шостка смела белая церковь рейтинг кредитов черновцы все мфо киев всі мфо славянск кредит без справки о доходах борисполь бровары александрия деньги в долг кассир кредит без довідки про доходи луцк касир сумы экономист северодонецк ивано-франковск львов изюм умань юрист энергодар нові мфо україна запорожье маловідомі мфо україни мелитополь кредит онлайн на карту днепр юрисконсульт чернигов кредит онлайн на карту без отказа срочно павлоград
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    кредит під 0 відсотків кредит под 0 процентов вакансии банков вакансии в финансах Новые МФО Украины микрозайм без отказа неизвестные мфо спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням малоизвестные мфо работа в финансах альфа банк кредит наличными без справки о доходах кредит спортбанк всі мфо україни кредит готівкою київ кредит онлайн на карту без отказа все мфо украины деньги в долг срочно Нові МФО України кредитный лимит спортбанк точки выдачи спортбанк карта спортбанк вакансии банков украины мфо, которые дают всем работа в страховании архив вакансий гроші в борг альфа банк киев кредит готівкою без довідки про доходи маловідомі мфо работа в банке кредит онлайн на картку без відмови терміново отзывы спортбанк работа в банке киев банковские вакансии невідомі мфо мфо без лицензии рейтинг кредитов онлайн база мфо украины кредит наличными киев займ на карту с автоматическим одобрением вакансии в банках список rss
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты