Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Банк Київська Русь бере участь у проекті НАБУ з «Підвищення рівня фінансової грамотності населення» - Всесвітній День заощаджень!

Незалежна асоціація банків України (НАБУ) за підтримки Національного банку України (НБУ), проведе в Україні Всесвітній День заощаджень. Головною метою якого є стимулювання ідеї заощадження коштів та реалізації заходів для населення України з питань підвищення рівня фінансової грамотності.

До святкування Всесвітнього Дня заощаджень, що відбудеться 31 жовтня, Незалежна асоціація банків України (НАБУ) оголосила конкурс дитячого малюнка «Фінансова веселка НАБУ» тему: «А як ти заощаджуєш гроші?».

Банк «Київська Русь» вже долучився до проведення Всесвітнього дня заощаджень, пропонуючи в рамках проекту депозитну програму «До повноліття».

Також запрошуємо Ваших дітей до участі в конкурсі дитячого малюнка. Конкурс є частиною проекту НАБУ з «Підвищення рівня фінансової грамотності населення», що реалізується за підтримки Національного банку України.

Участь у конкурсі можуть взяти усі бажаючі діти віком від 5 до 12 років. Приймаються роботи виконані будь-якою технікою до 24 жовтня 2013 року. Кращі малюнки будуть визначатись шляхом голосування за них на сайті НАБУ. Переможці отримають призи та подарунки від НАБУ.

Оригінали конкурсних робіт можна передати або надіслати в офіс НАБУ за адресою: 03150, м. Київ, вул. Велика Васильківська (Червоноармійська), 72, 3 під`їзд, поверх 3, офіс 6. Для того, щоб пришвидшити початок голосування за малюнок надсилайте його скан- або фотокопію на електронну адресу Асоціації: pr@ukrbanki.com.ua.

 Оголошення результатів і нагородження лауреатів та призерів Конкурсу відбудеться у рамках святкування Всесвітнього Дня заощаджень 31 жовтня 2013 року в приміщенні «НАБУ».




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    измаил кредит без довідки про доходи деньги в долг нові мфо україна кропивницкий юрист северодонецк тернополь бахмут изюм никополь яготин юрисконсульт чернигов экономист смела мелитополь кредит онлайн на карту без отказа срочно краматорск бухгалтер александрия ивано-франковск кременчуг хмельницкий бердичев кредит без справки о доходах черновцы кассир операционист ужгород невідомі мфо україни касир днепр одесса рейтинг кредитов кредит онлайн на карту черкассы славянск винница миргород павлоград бердянск каменец-подольский житомир харьков сумы энергодар борисполь шостка бровары каменское полтава николаев белая церковь ровно маловідомі мфо україни умань аналитик мфо україна кривой рог мукачево всі мфо запорожье кредит під 0 нові мфо херсон все мфо луцк мариуполь львов прилуки гроші в борг терміново киев
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    работа в финансах точки выдачи спортбанк карта спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением невідомі мфо кредит наличными киев база мфо украины всі мфо україни мфо без лицензии рейтинг кредитов онлайн кредитный лимит спортбанк кредит під 0 відсотків гроші в борг кредит спортбанк вакансии банков украины кредит под 0 процентов Нові МФО України спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи банковские вакансии малоизвестные мфо вакансии в банках кредит наличными без справки о доходах отзывы спортбанк микрозайм без отказа кредит онлайн на картку без відмови терміново работа в банке Новые МФО Украины деньги в долг срочно все мфо украины альфа банк киев работа в страховании альфа банк кредит готівкою київ маловідомі мфо вакансии банков работа в банке киев позика на картку з автоматичним схваленням мфо, которые дают всем неизвестные мфо кредит онлайн на карту без отказа архив вакансий список rss вакансии в финансах
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты