Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Група ICU та ПРАВЕКС БАНК успішно провели першу клієнтську операцію інвестування за кордон

Вперше для спільного клієнта в Україні фінансова група ICU та ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК», банк італійської фінансової групи Інтеза Санпаоло, успішно провели клієнтську операцію з інвестування за межі країни, скориставшись спрощеною системою надання індивідуальних ліцензій НБУ на перерахування іноземної валюти за кордон.

«Ми здійснили операцію з переказу коштів клієнта-фізичної особи за акції інвестиційного фонду, зареєстрованого в Ірландії. За допомогою нашого партнера ПРАВЕКС БАНКу клієнт отримав валютну ліцензію Національного банку України в електронній формі та безперешкодно перерахував кошти за свою закордонну інвестицію. На власному досвіді ми переконалися у тому, що інвестування за кордон просте та доступне за умови дотримання відповідних вимог», - прокоментував угоду керуючий партнер ICU Костянтин Стеценко.

«На сьогодні ПРАВЕКС БАНК вже має достатній досвід за такими операціями, - додав Голова Правління ПРАВЕКС БАНКу Тарас Кириченко, – це і купівля корпоративних прав компанії, і частки акцій компанії за кордоном, заснування компанії за кордоном, переказ коштів на власні рахунки за кордоном та в інвестиційні фонди тощо».

Процедура надання е-ліцензій досить проста та прозора, займає всього декілька днів.

Для цього НБУ запровадив автоматизовану інформаційну системи “Реєстр індивідуальних ліцензій на здійснення фізичними особами валютних операцій” (АІС).

1. Клієту необхідно звертутися до Банку для відкриття рахунку та подати такі документи (у паперовій або електронній формі):

  • заяву до НБУ про видачу е-ліцензії,
  • документи, що свідчать про наявність у цієї фізичної особи доходів у сумі, достатній для здійснення переказу коштів на підставі е-ліцензії,
  • оригінали або копії документів, що підтверджують мету здійснення переказу з України (крім випадку переказу коштів на власний рахунок).

2. Банк за умови відповідності поданої заявником інформації надсилає до НБУ запит в електронному вигляді засобами АІС для видачі цій особі е-ліцензії.

3. На підставі такого запиту НБУ в автоматизованому порядку видає фізичній особі е-ліцензію шляхом унесення облікового запису до АІС, про що Банк повідомляє клієнта.

Важливо! Клієнтам для отримання е-ліцензії варто звернути особливу увагу до документів, що підтверджують легальність походження коштів (як у валюті, так і в гривні), наявність додаткових документів, які запитує Банк при фінансовому моніторингу клієнта. а також до докуметів, які є підставою для видачі ліцензії (окрім переказів коштів на власний рахунок) - договорам купівлі-продажу цінних паперів, корпоративниї прав, нерухомості.

Довідка:

3 липня 2017 року Національний банк України ввів видачу індивідуальних валютних ліцензій в електронній формі фізичним особам, крім підприємців, на перерахування іноземної валюти за кордон для здійснення окремих валютних операцій.

Фізичні особи можуть отримувати електронні індивідуальні ліцензії (е-ліцензіі) через уповноважені банки, одним з яких є ПАТКБ «ПРАВЕКС-БАНК».




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    черновцы юрист винница северодонецк все мфо смела рейтинг кредитов белая церковь энергодар борисполь каменец-подольский нові мфо мфо україна одесса прилуки мариуполь бровары кредит без довідки про доходи кредит онлайн на карту изюм ужгород луцк днепр кривой рог юрисконсульт мукачево кременчуг нові мфо україна кредит під 0 чернигов харьков бердянск ровно хмельницкий черкассы херсон краматорск яготин полтава бухгалтер львов тернополь ивано-франковск сумы бахмут славянск маловідомі мфо україни кредит без справки о доходах касир кропивницкий александрия операционист мелитополь бердичев всі мфо житомир запорожье невідомі мфо україни киев кредит онлайн на карту без отказа срочно шостка николаев экономист измаил каменское кассир умань павлоград гроші в борг терміново деньги в долг миргород никополь аналитик
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    альфа банк киев рейтинг кредитов онлайн точки выдачи спортбанк малоизвестные мфо маловідомі мфо Новые МФО Украины гроші в борг кредит наличными киев вакансии в финансах база мфо украины работа в банке отзывы спортбанк альфа банк мфо, которые дают всем займ на карту с автоматическим одобрением архив вакансий Нові МФО України микрозайм без отказа кредитный лимит спортбанк вакансии банков украины невідомі мфо все мфо украины спортбанк вакансии в банках кредит наличными без справки о доходах работа в финансах работа в страховании карта спортбанк кредит онлайн на карту без отказа кредит під 0 відсотків кредит под 0 процентов позика на картку з автоматичним схваленням мфо без лицензии кредит спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи деньги в долг срочно неизвестные мфо всі мфо україни банковские вакансии работа в банке киев вакансии банков кредит готівкою київ список rss кредит онлайн на картку без відмови терміново
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты