Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

POS-термінали Ощадбанку в торговельній мережі приймають платежі за допомогою Android Pay

Ощадбанк готовий до впровадження технології Android Pay. Здійснювати оплату покупок за допомогою додатку Android Pay у смартфоні карткою будь-якого банку світу можна через POS-термінали Ощадбанку з безконтактним модулем.

«Використання смартфону як платіжного інструмента є дуже поширеним у передових країнах світу. Це стає трендом і в Україні. Дедалі частіше ми спостерігаємо, як українці використовують мобільні гаманці у смартфонах для здійснення платежів, наприклад, платіжний мобільний додаток «Ощад PAY». Ми готові до приходу розробленого компанією Google сервісу Android Pay і не підведемо тих, хто захоче використовувати його для оплати покупок. Це можна зробити через термінали банку з безконтактною технологію. Їх вже 75% у нашій термінальній мережі. За кілька місяців ми завершимо її оновлення повністю, щоб усі POS-термінали Ощадбанку було обладнано модулем для зчитування безконтактних платежів, зокрема Android Pay», – зазначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Ощадбанк одним з перших розпочав впровадження у торговельній мережі терміналів, що приймають NFC-платежі. Ще п’ять років тому Ощадбанк першим в Україні представив POS-термінали, які приймають безконтактні картки Mastercard та Visa PayWave одночасно. Їх встановлено в мережі закладів «МакДональдз» в Україні. В лютому 2017 року Ощадбанк вивів на ринок власний платіжний мобільний додаток «Ощад PAY» для оплати покупок смартфоном.

Ощадбанк посідає друге місце на ринку торгового еквайрингу. Його еквайрингова мережа перевищує 32 тисячі терміналів. У терміналах, що приймають NFC-платежі, можна сплачувати за покупки безконтактними картками, смартфонами та іншими форм-факторами (стікерами, годинниками).

Android Pay – розроблена компанією Google технологія оплати товарів/послуг за допомогою спеціального додатку мобільного пристрою, який можна завантажити в Google Play Market та який містить інформацію про платіжні картки клієнта (банк, що випустив картку, має бути партнером Android Pay). Для здійснення оплати з Android Pay достатньо розблокувати телефон та піднести його до терміналу.




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    винница полтава яготин шостка тернополь умань юрист кассир юрисконсульт все мфо бровары бердянск житомир ужгород белая церковь рейтинг кредитов сумы черновцы ивано-франковск ровно мариуполь изюм одесса киев мукачево касир бахмут энергодар маловідомі мфо україни кредит без справки о доходах черкассы нові мфо україна аналитик кривой рог северодонецк кредит онлайн на карту без отказа срочно кредит онлайн на карту мелитополь гроші в борг терміново харьков краматорск чернигов днепр измаил славянск деньги в долг кредит без довідки про доходи львов херсон павлоград мфо україна каменец-подольский миргород никополь смела кременчуг нові мфо кропивницкий каменское экономист прилуки луцк невідомі мфо україни операционист бухгалтер хмельницкий борисполь николаев александрия запорожье кредит під 0 бердичев всі мфо
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    займ на карту с автоматическим одобрением микрозайм без отказа отзывы спортбанк база мфо украины кредит онлайн на карту без отказа банковские вакансии кредит готівкою київ позика на картку з автоматичним схваленням карта спортбанк все мфо украины альфа банк киев деньги в долг срочно кредитный лимит спортбанк вакансии в финансах точки выдачи спортбанк работа в банке киев маловідомі мфо рейтинг кредитов онлайн работа в страховании кредит під 0 відсотків Новые МФО Украины всі мфо україни кредит наличными без справки о доходах неизвестные мфо вакансии банков украины гроші в борг кредит спортбанк архив вакансий список rss спортбанк мфо без лицензии кредит онлайн на картку без відмови терміново невідомі мфо работа в финансах мфо, которые дают всем вакансии в банках кредит под 0 процентов малоизвестные мфо кредит готівкою без довідки про доходи вакансии банков альфа банк кредит наличными киев Нові МФО України работа в банке
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты