Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Ощадбанк – банк-партнер благодійної програми «Долонька щастя»

1 листопада в Україні стартувала щорічна благодійна програма від МакДональдз «Долонька щастя», яка проходить в Україні вже 16-й рік поспіль та має на меті допомогти рідним бути поруч у найскладніші моменти життя.

З 2016 року кошти, зібрані в рамках програми, спрямовуються на підтримку діяльності благодійної Фундації «Дім Рональда МакДональда» в Україні. Фундація створює в українських дитячих лікарнях Сімейні кімнати Рональда МакДональда, де батьки та родичі госпіталізованої дитини можуть перепочити, відновити сили, розігріти їжу тощо. Перебування в Сімейних кімнатах є безкоштовним.

Минулого року за підсумками благодійної програми «Долонька щастя» було зібрано 4,3 млн. грн. Ці кошти було передано Фундації для облаштування Сімейних кімнат Рональда МакДональда в українських лікарнях. Першу Сімейну кімнату буде відкрито у львівському Охматдиті 2 листопада 2017 року.

За 15 років існування програми було зібрано понад 32 млн. грн. та зокрема придбано обладнання для більш ніж 50 дитячих лікарень у 28 містах України.

Четвертий рік поспіль Ощадбанк є технічним партнером програми «Долонька щастя», підтримуючи онлайн-платформу для приймання благодійних внесків на сайті. Крім цього, банк забезпечує торговельну мережу МакДональдз в Україні POS-терміналами для оплати замовлень безконтактними картками Mastercard та Visa payWave.

Програма «Долонька щастя» триватиме в закладах МакДональдз протягом місяця – з 1 по 30 листопада. Долучитись до збору коштів може кожен. Для цього потрібно (на вибір):

1. Придбати в закладах МакДональдз паперові долоньки, або інші сувеніри програми.

2. Придбати будь-яку продукцію в МакДональдз за допомогою картки MasterCard. 2 гривні з кожного замовлення, зробленого в закладах МакДональдз та оплаченого карткою MasterCard, буде перераховано на благодійність.

3.  Зробити внесок онлайн на сайті фундації «Дім Рональда МакДональда».

 Долучайтесь до благодійної програми «Долонька щастя», купуйте сувеніри та робіть онлайн-внески разом з Ощадбанком!




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    нові мфо мукачево изюм яготин черновцы юрисконсульт кредит без справки о доходах кассир кривой рог одесса харьков белая церковь днепр полтава кредит під 0 экономист кредит онлайн на карту без отказа срочно мариуполь смела николаев маловідомі мфо україни славянск запорожье рейтинг кредитов кременчуг кредит онлайн на карту черкассы умань аналитик луцк прилуки операционист каменец-подольский херсон чернигов сумы шостка мфо україна павлоград касир кропивницкий краматорск львов ровно всі мфо тернополь бердичев ужгород измаил юрист бахмут киев ивано-франковск нові мфо україна бердянск северодонецк деньги в долг все мфо александрия никополь хмельницкий гроші в борг терміново борисполь бровары бухгалтер мелитополь каменское кредит без довідки про доходи энергодар винница житомир невідомі мфо україни миргород
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    кредит наличными киев мфо, которые дают всем деньги в долг срочно вакансии в финансах кредит під 0 відсотків займ на карту с автоматическим одобрением список rss работа в банке неизвестные мфо Новые МФО Украины карта спортбанк невідомі мфо кредит готівкою без довідки про доходи гроші в борг кредит под 0 процентов работа в финансах всі мфо україни отзывы спортбанк вакансии в банках кредитный лимит спортбанк точки выдачи спортбанк малоизвестные мфо кредит спортбанк мфо без лицензии архив вакансий спортбанк Нові МФО України позика на картку з автоматичним схваленням маловідомі мфо микрозайм без отказа работа в банке киев банковские вакансии рейтинг кредитов онлайн база мфо украины все мфо украины альфа банк киев альфа банк кредит онлайн на картку без відмови терміново работа в страховании кредит онлайн на карту без отказа вакансии банков кредит наличными без справки о доходах вакансии банков украины кредит готівкою київ
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты