Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Агентство S&P підвищило рейтинг італійської групи Інтеза Санпаоло, до якої належить ПРАВЕКС БАНК

Провідна італійська група Інтеза Санпаоло оголосила, що впливове міжнародне рейтингове агентство Standard & Poor's Financial Services (скорочено - S&P) підвищило довгостроковий рейтинг Інтеза Санпаоло до ‘BBB’ (раніше був ‘BBB-’), а також її короткостроковий рейтинг до ‘A-2’ (раніше був ‘A-3’), прогноз «Стабільний».
Підвищення рейтингів стало наслідком покращення суверенного рейтингу Італії, який було піднято до ‘BBB/A-2’ зі «Стабільним» прогнозом, про що було оголошено рейтинговим агентством S&P 27 жовтня 2017 року.
Рейтингове агентство S&P наряду з Moody's та Fitch Ratings входить до «великої трійки» найвпливовіших міжнародних рейтингових агентств, що займається аналітичними дослідженнями фінансових ринків. Компанія відома як засновник та редактор американського фондового індексу S&P 500. З 2016 року називається S&P Global Ratings.
Довідка:

Група Інтеза Санпаоло є однією з найбільших у Єврозоні. Станом на 31 жовтня 2017 року її ринкова вартість складає 48.3 млрд. євро. Група є лідером в Італії за усіма напрямками банківської діяльності (роздрібний, корпоративний сегменти та управління фінансами) та обслуговує 12.3 млн. клієнтів у 4 600 відділеннях по всій Італії; ринкова частка Групи в більшості італійських регіонів складає не менше 12%. Група Інтеза Санпаоло також присутня у Центральній та Східній Європі, в країнах Близького Сходу та Північної Африки. У цих регіонах розташовано близько 1 100 відділень, а в 12 країнах, де працюють дочірні банки Групи, кількість роздрібних та корпоративних клієнтів сягає 7,7 млн. Більше того, міжнародна мережа фахівців по роботі з корпоративними клієнтами охоплює 26 країн, зокрема, Близький Схід, Північну Африку, а також ті регіони, де активно працюють італійські компанії: Сполучені Штати, Бразилію, Росію, Китай та Індію.




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    каменец-подольский мфо україна одесса борисполь тернополь ужгород прилуки черновцы кредит онлайн на карту кассир маловідомі мфо україни гроші в борг терміново никополь энергодар запорожье умань всі мфо юрисконсульт николаев ровно измаил днепр все мфо деньги в долг александрия ивано-франковск изюм черкассы херсон кредит під 0 павлоград чернигов шостка миргород бухгалтер кропивницкий белая церковь смела невідомі мфо україни мариуполь киев кредит без справки о доходах хмельницкий винница краматорск аналитик рейтинг кредитов нові мфо україна славянск полтава луцк бердянск кременчуг касир экономист харьков сумы кредит без довідки про доходи житомир мелитополь бердичев яготин кредит онлайн на карту без отказа срочно каменское северодонецк юрист мукачево нові мфо операционист бахмут львов бровары кривой рог
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    работа в страховании невідомі мфо спортбанк кредит готівкою без довідки про доходи займ на карту с автоматическим одобрением карта спортбанк кредит під 0 відсотків позика на картку з автоматичним схваленням кредит наличными киев кредит готівкою київ банковские вакансии неизвестные мфо кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит спортбанк работа в банке киев список rss альфа банк малоизвестные мфо маловідомі мфо вакансии банков украины гроші в борг микрозайм без отказа вакансии в банках всі мфо україни кредит наличными без справки о доходах работа в банке деньги в долг срочно вакансии банков работа в финансах мфо без лицензии рейтинг кредитов онлайн точки выдачи спортбанк база мфо украины Новые МФО Украины альфа банк киев кредитный лимит спортбанк кредит онлайн на карту без отказа Нові МФО України отзывы спортбанк вакансии в финансах архив вакансий все мфо украины кредит под 0 процентов мфо, которые дают всем
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты