Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Universal Bank оголошує період бета-тестуваня monobank завершеним!

Шановні клієнти!

Радо повідомляємо Вам, що період бета-тестування monobank дійшов кінця! Наш додаток розпочинає доросле, повноцінне життя на просторах App Store та Google Play. Дякуємо вам за цікавий та безмежно корисний досвід. Камінчик за камінчиком, ми з вами зводили фундамент першого мобільного банку в Україні. А сьогодні він урочисто відкриває двері для всіх користувачів iOS та Android! Більш того, на клієнтів чекає найкрутіша чорна картка з численними вигодами!

Запрошуємо всіх приєднатися до проекту monobank! Це дійсно магія з першого екрану — зручний та функціональний інтерфейс. Стати клієнтом monobank дуже просто:

  • встановити додаток — перейти за посиланням

для Android https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ftband.mono

для iPhone https://itunes.apple.com/ru/app/id1287005205;

  • сфотографувати в додатку паспорт та ІПН;
  • обрати бажаний спосіб отримання картки: доставка співробітником банку або самостійне отримання в точці видачі.

Ми розуміємо, що всім хочеться якнайшвидше отримати картку. Особливо в такій стильній упаковці з веселими наліпками, що демонструють характер QR-кота. Проте в перші дні очікується невеликий ажіотаж, тому можливі затримки в швидкості оформлення клієнтів. Служба підтримки monobank в посиленому режимі обробляє Ваші запити — будь ласка, очікуйте на свою чарівну картку. У відповідь вона вас винагородить численними перевагами:

  • кредитний ліміт до 100 000 грн;
  • пільговий період до 62 днів і найнижча процентна ставка;
  • безкоштовне відкриття та обслуговування;
  • кешбек до 20% на улюблені категорії, які можна обирати щомісяця;
  • безкоштовна оплата комунальних послуг та поповнення мобільного, навіть за рахунок кредитних коштів;
  • поповнення картки — також безкоштовно;
  • багато інших цікавих сервісів попереду!
Зараз видача карток відбувається в таких містах: Київ, Дніпро, Харків, Одеса, Львів, Запоріжжя, Вінниця, Вишгород, Дрогобич, Житомир, Кам'янське, Кропивницький, Кривий Ріг, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів.  


Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    мариуполь кредит онлайн на карту одесса никополь хмельницкий кременчуг винница северодонецк черкассы николаев бухгалтер александрия яготин все мфо ровно кривой рог бердичев всі мфо полтава запорожье миргород невідомі мфо україни нові мфо мфо україна смела изюм энергодар кредит без справки о доходах ужгород славянск измаил борисполь днепр белая церковь бровары чернигов житомир сумы киев луцк каменец-подольский умань павлоград черновцы кредит під 0 прилуки экономист рейтинг кредитов касир аналитик кропивницкий гроші в борг терміново харьков кредит без довідки про доходи тернополь каменское деньги в долг операционист юрист мукачево бердянск ивано-франковск краматорск маловідомі мфо україни херсон мелитополь нові мфо україна львов кассир кредит онлайн на карту без отказа срочно юрисконсульт бахмут шостка
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    кредит наличными без справки о доходах кредитный лимит спортбанк альфа банк маловідомі мфо кредит під 0 відсотків спортбанк позика на картку з автоматичним схваленням деньги в долг срочно малоизвестные мфо все мфо украины мфо, которые дают всем невідомі мфо Нові МФО України банковские вакансии вакансии банков украины работа в страховании Новые МФО Украины список rss работа в банке работа в банке киев кредит наличными киев вакансии в финансах кредит под 0 процентов кредит онлайн на карту без отказа займ на карту с автоматическим одобрением карта спортбанк вакансии в банках кредит готівкою київ кредит готівкою без довідки про доходи вакансии банков база мфо украины микрозайм без отказа кредит онлайн на картку без відмови терміново неизвестные мфо архив вакансий работа в финансах мфо без лицензии гроші в борг рейтинг кредитов онлайн точки выдачи спортбанк альфа банк киев отзывы спортбанк всі мфо україни кредит спортбанк
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты