Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

З розстрочкою від monobank I Universal Bank мрії стають реальністю!

Для того, щоб розгортати подарунки біля ялинки та обмінюватись теплими вітаннями, треба їх придбати. А до новорічних свят вже обмаль часу. До того ж, коштів на численні подарунки для близьких та друзів часто не вистачає.

Universal Bank знає, як перетворити клопоти на приємні відчуття — скористатися розстрочкою від monobank! Звісно, ви хочете придбати подарунки, техніку в дім, новий гаджет. Проте виплата повної вартості подарунків б’є по гаманцю.

А тепер уявіть, що у вас є ідеальна розстрочка. Ви можете потурбуватись про всіх і одразу. При цьому відчуваєте себе впевнено та комфортно за будь-яких умов: 

  • миттєве оформлення прямо у додатку;
  • доступні покупки в будь-яких звичайних та інтернет-магазинах світу;
  • жодних прихованих комісій;
  • можливість обрати зручну кількість платежів;
  • просте поповнення картки — переказ з іншої картки або в мережі терміналів.

Мріяли про стильний новенький смартфон? Тепер він у вас в кишені, з якісними фото та безмежним зв’язком. Все, що потрібно зробити — повідомити про бажання оформити розстрочку в додатку. А також обрати бажану кількість платежів, щоб було зручно сплачувати.

Але ми надаємо ще більше можливостей з крутою розстрочкою від monobank! Якщо ви погарячкували та сплатили всю вартість телевізору, є можливість це виправити. Просто переведіть свою покупку в розстрочку в додатку — витрачені кошти миттєво прямо у додатку повернуться в повному обсязі на карту.

Не відмовляйте собі ні в чому. А для дітей та рідних станьте добрим чарівником, що виконує мрії в День Святого Миколая, новорічні свята або просто так. То оформіть розстрочку прямо зараз! Якщо ви досі не з нами, приєднуйтесь —  www.monobank.com.ua/get




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    винница херсон львов кассир полтава кредит онлайн на карту без отказа срочно ужгород черкассы житомир луцк борисполь изюм хмельницкий александрия каменское кредит без справки о доходах чернигов аналитик касир смела запорожье нові мфо україна бердянск маловідомі мфо україни гроші в борг терміново николаев экономист черновцы бахмут измаил кременчуг кропивницкий бердичев киев славянск прилуки одесса бухгалтер всі мфо рейтинг кредитов днепр энергодар яготин тернополь операционист мукачево северодонецк краматорск кредит без довідки про доходи юрисконсульт никополь харьков нові мфо ровно каменец-подольский умань кредит онлайн на карту мфо україна мелитополь ивано-франковск деньги в долг шостка невідомі мфо україни белая церковь кривой рог бровары кредит під 0 все мфо сумы юрист павлоград миргород мариуполь
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    невідомі мфо точки выдачи спортбанк Нові МФО України кредит спортбанк кредит під 0 відсотків список rss мфо, которые дают всем вакансии банков малоизвестные мфо альфа банк киев кредитный лимит спортбанк мфо без лицензии кредит готівкою без довідки про доходи карта спортбанк кредит онлайн на карту без отказа рейтинг кредитов онлайн все мфо украины микрозайм без отказа Новые МФО Украины архив вакансий работа в банке киев позика на картку з автоматичним схваленням спортбанк деньги в долг срочно вакансии банков украины кредит наличными без справки о доходах альфа банк неизвестные мфо кредит готівкою київ кредит наличными киев кредит под 0 процентов вакансии в финансах всі мфо україни работа в банке база мфо украины вакансии в банках банковские вакансии работа в финансах работа в страховании отзывы спортбанк маловідомі мфо займ на карту с автоматическим одобрением кредит онлайн на картку без відмови терміново гроші в борг
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты