Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

УКРГАЗБАНК та «ЕРУ Трейдінг» розширюють співпрацю та починають працювати на українському ринку з новими продуктами

УКРГАЗБАНК збільшив ліміт торговельного фінансування для компанії «ЕРУ Трейдінг» до 650 млн грн,  в рамках якого видав першу пряму гарантію європейському постачальнику газу в Україну. 

Факт прийняття гарантії УКРГАЗБАНКУ за «ЕРУ Трейдінг» провідними світовими трейдерами в якості гаранта платежу за міжнародними та внутрішніми торговими угодами свідчить про високі фінансові показники УКРГАЗБАНКУ та продуктивну роботу в напрямі торговельного фінансування. Така довіра з боку іноземних компаній ставить УКРГАЗБАНК на одну сходинку за надійністю з провідними міжнародними фінансовими інститутами. 

Співпраця з УКРГАЗБАНКОМ дасть можливість мінімізувати вартість газу, що постачається споживачам «ЕРУ Трейдінг» та надасть додаткові механізми для фінансування та подальшого розвитку компанії та її клієнтів. 

«Структура та продукти, реалізовані УКРГАЗБАНКОМ та «ЕРУ Трейдінг», дозволяє зменшити вартість капіталу, необхідного для здійснення операцій з торгівлі газом, на 2-5%. Це, безперечно, важливий крок у розвитку не тільки наших компаній, а і українського ринку в цілому - це означає, що нам довіряють і готові працювати на базі європейських стандартів», - зазначив директор «ЕРУ Трейдінг» Ярослав Мудрий.

ТОВ «ЕРУ Трейдінг» – дочірня українська компанія американської  ERU Corporation, що входить до групи Енергетичні ресурси України. Спеціалізується на реалізації проектів в українській енергетиці. Компанія об'єднує експертизу, сформовану протягом 30 років реалізації міжнародних проектів в енергетиці, управлінський досвід і глибоке розуміння місцевого ринку. Лідер за обсягами імпорту природного газу в Україну в 2016 та 2017 рр. в приватному секторі.




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    винница ровно кредит без довідки про доходи юрисконсульт сумы харьков ужгород нові мфо україна миргород бухгалтер киев экономист операционист одесса мукачево изюм кривой рог александрия смела бердянск черкассы краматорск кассир херсон чернигов касир каменское каменец-подольский мариуполь полтава славянск кременчуг прилуки мелитополь аналитик маловідомі мфо україни яготин невідомі мфо україни борисполь павлоград кредит онлайн на карту луцк хмельницкий запорожье нові мфо юрист северодонецк тернополь энергодар кредит онлайн на карту без отказа срочно николаев бердичев житомир умань шостка ивано-франковск рейтинг кредитов бровары бахмут черновцы всі мфо кредит без справки о доходах кредит під 0 никополь кропивницкий измаил гроші в борг терміново днепр львов мфо україна белая церковь деньги в долг все мфо
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    позика на картку з автоматичним схваленням деньги в долг срочно кредит онлайн на картку без відмови терміново неизвестные мфо альфа банк киев работа в финансах микрозайм без отказа работа в банке киев спортбанк кредит під 0 відсотків мфо, которые дают всем кредит под 0 процентов невідомі мфо гроші в борг кредит наличными без справки о доходах кредит готівкою київ альфа банк все мфо украины малоизвестные мфо маловідомі мфо всі мфо україни работа в страховании вакансии банков украины точки выдачи спортбанк карта спортбанк архив вакансий отзывы спортбанк рейтинг кредитов онлайн Новые МФО Украины кредитный лимит спортбанк список rss кредит онлайн на карту без отказа мфо без лицензии кредит наличными киев Нові МФО України займ на карту с автоматическим одобрением вакансии банков вакансии в финансах кредит готівкою без довідки про доходи база мфо украины банковские вакансии вакансии в банках работа в банке кредит спортбанк
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты