Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

УКРГАЗБАНК та SAGA Development розробили спеціальну програму іпотечного кредитування

УКРГАЗБАНК та компанія-забудовник SAGA Development підписали Меморандум про стратегічну співпрацю, завдяки чому клієнти SAGA Development зможуть скористатися спеціальними умовами на придбання квартир від лідера українського ринку з іпотечного кредитування.

Перевагами іпотечних кредитів від УКРГАЗБАНКУ є прийнятна сума першого внеску, доступна відсоткова ставка та тривалий термін погашення іпотеки – до 20 років.

«В рамках партнерської програми ми можемо запропонувати клієнтам зрозумілі та прозорі умови кредитування з ефективною ставкою нижче від облікової ставки НБУ — такі умови доступні тільки в рамках співпраці з забудовниками, — прокоментувала заступник директора Київської обласної дирекції УКРГАЗБАНКУ Катерина Печовал. — Клієнт, який скористається іпотечним кредитом в житлових комплексах SAGA Development, може бути впевнений, що жодних змін у ціні протягом терміну будівництва об'єкта не буде».

УКРГАЗБАНК ретельно перевіряє компанії-партнерів і кожний житловий комплекс, в якому діють партнерські умови. Тож покупці квартир можуть бути впевнені не лише в прозорості умов, а й у надійності своєї інвестиції.

«На прикладі програми іпотечного кредитування УКРГАЗБАНК переконливо продемонстрував, що за наявності чіткої, грамотної стратегії та якісного менеджменту можна стати лідером ринку й робити житло для українських родин доступним вже сьогодні,  — зазначив CEO SAGA Development Андрій Вавриш. — Ми пишаємося нашою співпрацею, переконані в тому, що вона стане важливим етапом на шляху розвитку ринку нерухомості, від якого виграють як майбутні покупці, так і місто».

Першими оцінити умови партнерської програми зможуть покупці квартир в ЖК NEW YORK Concept House. Тепер придбати елітне житло в самому центрі Києва можна в кредит з відсотковою ставкою на перший рік всього 9,9% з фіксацією в національній валюті.




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    черновцы мфо україна мелитополь кредит без справки о доходах ужгород рейтинг кредитов миргород бухгалтер энергодар львов кассир бахмут павлоград экономист изюм никополь аналитик краматорск николаев ивано-франковск юрисконсульт бровары черкассы кривой рог умань харьков кредит під 0 одесса юрист луцк александрия измаил хмельницкий полтава мукачево гроші в борг терміново каменское бердичев операционист всі мфо кропивницкий бердянск нові мфо україна житомир яготин винница славянск прилуки белая церковь касир деньги в долг ровно чернигов херсон нові мфо шостка киев невідомі мфо україни кредит онлайн на карту сумы маловідомі мфо україни каменец-подольский днепр кредит без довідки про доходи кредит онлайн на карту без отказа срочно смела все мфо борисполь запорожье северодонецк тернополь кременчуг мариуполь
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    кредит спортбанк кредит под 0 процентов кредит наличными киев рейтинг кредитов онлайн кредит готівкою без довідки про доходи кредит під 0 відсотків вакансии банков кредитный лимит спортбанк архив вакансий вакансии в банках отзывы спортбанк микрозайм без отказа карта спортбанк кредит готівкою київ работа в финансах мфо без лицензии Нові МФО України кредит онлайн на карту без отказа всі мфо україни мфо, которые дают всем спортбанк невідомі мфо все мфо украины альфа банк гроші в борг вакансии банков украины банковские вакансии Новые МФО Украины кредит онлайн на картку без відмови терміново альфа банк киев займ на карту с автоматическим одобрением база мфо украины работа в банке список rss неизвестные мфо точки выдачи спортбанк деньги в долг срочно позика на картку з автоматичним схваленням кредит наличными без справки о доходах маловідомі мфо малоизвестные мфо вакансии в финансах работа в банке киев работа в страховании
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты