Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Індустріалбанк та Аграрний фонд розпочали спільну програму фінансування агровиробників

Індустріалбанк підписав меморандум про співпрацю з товариством «Аграрний фонд», відповідно до якого створено програму співфінансування виробників сільськогосподарської продукції.

Індустріалбанк та Аграрний фонд створюють надійний інструментарій для ведення агробізнесу. Сторони готові фінансувати аграріїв та надавати їм підтримку, яка полягає в розробленні спільної форвардної програми на закупівлю зерна майбутнього врожаю. Партнери зобов’язались здійснювати обмін досвідом і знаннями у відповідній сфері діяльності, проводити спільні консультації та експертизи для досягнення мети.

Меморандум про співпрацю було підписано в особі Першого заступника Голови Правління Індустріалбанку Віталія Романчукевича та Голови правління товариства «Аграрний фонд” Андрія Радченка.

“Один з основних інструментів “Аграрного фонду” — укладання форвардних контрактів. Щороку фонд закуповує близько 1 млн. тон зернових саме шляхом укладання попередніх контрактів і в цьому нам допомагають банки. Таким чином ми підтримуємо малих та середніх агровиробників, спрощуємо систему отримання коштів аграріями”, — зазначив Андрій Радченко, голова правління товариства «Аграрний фонд».

«Основна відмінність форвардного контракту від банківських кредитів — це відсутність додаткової застави. Заставою є зерно майбутнього врожаю, на закупівлю якого укладений контракт.Саме такі програми дозволяють агробізнесу підвищувати ефективність та рентабельність своєї діяльності в умовах сезонних і цінових ризиків», — прокоментував Віталій Романчукевич, Перший заступник Голови Правління Індустріалбанку.

Форвардний контракт укладається між агропідприємством та ПАТ «Аграрний фонд». Передплата складає 65% від загальної суми контракту. Остаточний розрахунок за ринковими цінами на момент поставки зерна. Відсоткова ставка від 21% в гривні.

Щодо основних вимог банку до співпраці з агровиробниками, варто зазначити наступні: основний вид діяльності — сільське господарство (рослинництво не менше 70%), тільки для юридичних осіб (строк існування бізнесу — від 2 років), прибуткова діяльність, земельний банк від 500 га.

Індустріалбанк продовжує вдосконалюватися не лише в напрямку розширення спектру послуг для МСБ, корпоративних та приватних клієнтів, а й у створенні найвигідніших умов такого обслуговування.




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    умань ровно бахмут северодонецк яготин нові мфо миргород харьков хмельницкий деньги в долг изюм всі мфо днепр запорожье кременчуг энергодар кредит онлайн на карту без отказа срочно бухгалтер шостка экономист маловідомі мфо україни касир никополь черновцы кривой рог операционист мфо україна бердянск невідомі мфо україни кредит без справки о доходах тернополь юрисконсульт юрист херсон каменец-подольский бровары кредит без довідки про доходи николаев мелитополь львов черкассы аналитик рейтинг кредитов краматорск ужгород чернигов кредит онлайн на карту бердичев кассир киев все мфо гроші в борг терміново винница смела житомир александрия измаил мукачево кредит під 0 сумы нові мфо україна луцк павлоград мариуполь ивано-франковск полтава борисполь каменское прилуки белая церковь одесса кропивницкий славянск
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    вакансии в финансах банковские вакансии кредит наличными без справки о доходах вакансии в банках кредит онлайн на картку без відмови терміново все мфо украины альфа банк киев кредит готівкою без довідки про доходи неизвестные мфо невідомі мфо работа в банке Новые МФО Украины позика на картку з автоматичним схваленням деньги в долг срочно кредит онлайн на карту без отказа Нові МФО України кредитный лимит спортбанк займ на карту с автоматическим одобрением работа в страховании всі мфо україни вакансии банков украины кредит под 0 процентов малоизвестные мфо кредит спортбанк кредит готівкою київ список rss рейтинг кредитов онлайн архив вакансий вакансии банков мфо без лицензии спортбанк база мфо украины кредит під 0 відсотків работа в банке киев мфо, которые дают всем микрозайм без отказа гроші в борг работа в финансах альфа банк точки выдачи спортбанк отзывы спортбанк карта спортбанк маловідомі мфо кредит наличными киев
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты