Рубрикатор
Вакансії    Резюме

 Банки
Роздрібний бізнес
Середній та малий бізнес
Корпоративний бізнес
Міжнародний бізнес
Інвестиційний бізнес
Ризик-менеджмент
Кредитування
Заставні операції
Казначейство
Фінансовий моніторинг
Фінансовий аналіз та планування
Бухоблік та звітність
Аудит
Операційний супровід
Розробка продуктів та методологія
Касові операції та грошовий обіг
Платіжні картки
Інформаційні технології
Маркетинг та реклама
Юридична служба
Стягнення заборгованості
Служба безпеки
Управління персоналом
Діловодство
Розвиток філіальної мережі
Філії та відділення банку (керівники)
Адміністративно-господарська частина
Різне
 
 
 
 
Швидкий пошук                        Розширений пошук резюме
  Місто
  Розділ
Ключові слова
Банківські новини

Креді Агріколь Банк продовжує демонструвати відмінні результати у 2018 році

Креді Агріколь Банк посилив власний капітал на 682 млн грн завдяки збільшенню своїх резервів 

Чистий прибуток Креді Агріколь Банку за перше півріччя 2018 року сягнув розміру 789 млн грн, що на 219 млн грн або 38% більше, порівняно з аналогічним періодом 2017 року. Такий результат підтверджує правильність обраної бізнес-стратегії та здатність до стабільного розвитку.

«Креді Агріколь Банк зберігає позитивну динаміку розвитку бізнесу. Ми отримали відмінні фінансові результати у першому півріччі попри несприятливі тенденції, пов’язані зі звуженням ринкових спредів, відчутним тиском з боку витрат на персонал, а також зі зростанням амортизаційних витрат, зумовлених збільшенням інвестицій банку у подальший розвиток своїх ключових напрямів діяльності. У цьому році банк продовжує інвестувати у власну трансформацію, розвиток цифрових послуг та інновації. У першому півріччі 2018 року, навіть за суттєвого зростання витрат, Креді Агріколь Банк отримав найвищий чистий прибуток за всю історію своєї діяльності», – коментує Режіс Лефевр, член Правління, Фінансовий Директор Креді Агріколь Банку.

Портфель працюючих кредитів (за вирахуванням резервів) продемонстрував невпинне зростання на 20% або 3,2 млрд грн порівняно з аналогічним періодом минулого року. Водночас Креді Агріколь Банк значно покращив якість кредитного портфеля – кредитні резерви скоротилися на 35% або 1,1 млрд грн порівняно з аналогічним періодом минулого року. На кінець червня 2018 року коефіцієнт покриття проблемних кредитів зріс на 5% та сягнув 97,0% порівняно з кінцем 1 півріччя 2017 року.

Портфель депозитів Креді Агріколь Банку на кінець першого півріччя 2018 року становив 27 млрд грн, що на 11% або 2,7 млрд грн більше, ніж на кінець червня 2017 року. Зростання депозитного портфеля відбулося у всіх бізнес-лініях, головним чином, за рахунок валютного портфеля. Депозити клієнтів забезпечують банку комфортний рівень ліквідності як у гривні, так і в іноземній валюті. Надлишок ліквідності в іноземній валюті становить еквівалент 75% депозитів клієнтів на кінець червня 2018 року. Наявний буфер ліквідності у гривні розміщено у високоліквідних інструментах НБУ та Міністерства фінансів України (депозитні сертифікати та ОВДП).

Позиція капіталу банку залишається сильною: коефіцієнт платоспроможності банку (H2) на кінець червня 2018 року становив 17,6% (мінімальний необхідний рівень становить 10%). Такий рівень дохідності дозволяє банку виплатити дивіденди акціонерам, а також посилити власний капітал за рахунок нерозподіленого прибутку. Єдиний акціонер банку вирішив (Рішення від 7 червня 2018 року) залишити у банку 682 млн грн із 1,110 млн грн загального чистого прибутку за 2017 рік.

Креді Агріколь Банк планує посилити кредитуванням своїх клієнтів і відповідно забезпечити сильнішу підтримку зростання економіки України, що підтверджується нещодавнім рішенням акціонера залишити в Україні більше 60% прибутку Креді Агріколь Банку за 2017 рік.

За результатами першого півріччя чистий банківський дохід склав 1,596 млн грн, що на 21% або 281 млн грн більше порівняно з аналогічним періодом минулого року. Банк продемонстрував зростання усіх складових чистого банківського доходу, що підтверджує ефективність бізнес-моделі та відображає послідовну реалізацію стратегії банку.

Операційні витрати банку зросли на 23% або 120 млн грн проти 1 півріччя 2017 року. Витрати на утримання персоналу зросли на 26% внаслідок нормалізації ситуації та відкладеного ефекту високої інфляції минулих років. В той же час Креді Агріколь Банк інвестує у свій розвиток (мережу, цифрові технології, ІТ безпеку та інфраструктуру), що призводить до підвищення амортизаційних витрат.

Вартість ризику у першому півріччі 2018 року була позитивною. Цей показник суттєво покращився порівняно з аналогічним періодом минулого року (+3 млн грн у 1 півріччі 2018 року проти -100 млн грн у 1 півріччі 2017 року). Позитивні зміни є результатом активної роботи з проблемними кредитами та зваженої політики управління ризиками.

Співвідношення витрат до доходів Креді Агріколь Банку залишається одним із найнижчих серед українських універсальних банків і не погіршується за умов значних інвестицій.

Чистий прибуток за перше півріччя 2018 року становить 789 мільйонів гривень, що на 38% або 219 млн грн перевищує результат за 1 півріччя 2017 року.




Читать также:

  • Робота в компаніях

       Швидкий перехід
    бахмут мелитополь черкассы ужгород борисполь львов бровары краматорск ровно юрисконсульт энергодар гроші в борг терміново павлоград мукачево одесса изюм винница измаил черновцы бухгалтер сумы операционист херсон никополь каменское каменец-подольский касир кассир умань всі мфо кредит онлайн на карту миргород житомир кривой рог николаев экономист кременчуг славянск бердичев рейтинг кредитов невідомі мфо україни аналитик нові мфо україна шостка маловідомі мфо україни юрист северодонецк прилуки белая церковь киев кредит під 0 кредит без довідки про доходи яготин бердянск луцк александрия смела чернигов днепр кредит онлайн на карту без отказа срочно полтава нові мфо кропивницкий запорожье кредит без справки о доходах мфо україна харьков деньги в долг мариуполь хмельницкий тернополь ивано-франковск все мфо
    + Додати

     
     
     
     
     
     
    Посилання
    банковские вакансии кредит наличными без справки о доходах вакансии банков украины малоизвестные мфо база мфо украины кредит онлайн на картку без відмови терміново кредит под 0 процентов займ на карту с автоматическим одобрением Новые МФО Украины карта спортбанк Нові МФО України отзывы спортбанк маловідомі мфо вакансии в финансах работа в банке киев работа в банке мфо, которые дают всем кредит під 0 відсотків позика на картку з автоматичним схваленням деньги в долг срочно кредит онлайн на карту без отказа альфа банк киев работа в финансах кредит спортбанк архив вакансий неизвестные мфо точки выдачи спортбанк все мфо украины список rss мфо без лицензии вакансии банков кредит наличными киев вакансии в банках спортбанк кредит готівкою київ микрозайм без отказа кредит готівкою без довідки про доходи рейтинг кредитов онлайн кредитный лимит спортбанк невідомі мфо гроші в борг альфа банк всі мфо україни работа в страховании
     
     



    На главную | Каталог вакансий | Каталог резюме
    Работа по городам | Добавить вакансию | Добавить резюме
    Пользовательское соглашение | Карта сайта | Партнеры | Контакты